Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba resmen Buldozer gibi orta sahadan aliyor topu ve önüne geleni saga sola savuruyor :D yalcin ayhan düsünsün artik

Çok karışmış ortalık yeni haberim oldu malum pankart olayı dolayısıyla medya ve sosyal medya resmen tetikçiliğe başlamış, pankart asanların telefonları ve adresleri dolaşıyormuş, yazıklar olsun bu işlere ön ayak olanlara, milyonlar kazandığınız yetmiyor, bir de milleti birbirine düşürüyorlar sırf reyting kaygısı amacıyla. Nasıl bir medyamız var görmek lazım, gözlerimizi açıp daha fazla prim vermemek lazım bu karaktersiz haysiyetsiz insanlara. Milletin eşine, değerlerine bel altından vurmak yetmedi bazılarına ki şimdide milleti öfke ve çatışmaya sürüklüyorlar.

Cidden kamu davası açmayı düşünüyorum, şirketteki bir kaç avukatla görüşüp, gereken Cumhuriyet Savcılığına müracaat edeceğim.

Türkiyede idaa dükanlari kaca kadar acik oluyor ki?!

1400 kar değilki bastığın 960 ı çıkar 440 tl kazanmışsın buda buyük risk ..

işi gücü paradan bashediyor zatenn.. para kazandı ya bilinci yerinde dğil bunun:lol:

ayrıca bursaspor maçını düşünenler. ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ... SIRADA SHALKCE TEKNİK ADAMI VAR :=)

ya 1400tl geldi sevindim ya az paramı 1400tl memur maaşı kazanmışım kaçınız günde 1400tl kazanıyorsunuz gerçi cuma günü 15 bin lira indirdim borsadan oda ayrı konu tabi :D

ya ya ya sa sa sa boracan baskan cok yasa

ben de o gün arkadaslarla orta sican oynadim bütün gün, sonunda 345908348503948509348509 tl karla bitirdim oyunu

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Drogba nın gelmesini istemiyordum ama, hayırısı olur inşallah.

tumblr_lo22s0NGhU1qzxr43.gif

Bursa macını mutlak suratle almalıyız bu mac besıktas macından daha onemlı bır mac.Bursa macını alırsak haftaya ıcerde antalya ıle oynıcaz.Besıktas Elazıg da fenerde mersın de ıkı tane kumeye oynayan takım mutlaka puan kaybı yasatacaktır onlara.ıste ozaman gercekten yarılamıs oluruz lıgı

bursa maçını alırsak ben eskişehir deplasmanına kadar yani 4 hafta puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. içerde antalyayı rahat geçeriz zaten onların balonları söndü. daha sonra akhisar deplasmanı onlarda lige havlu atmak üzereler. sonra içerde ordu maçı bu maçları galip bitiririz. eskişehir deplasmanı herzamanki gibi zor olur fakat 4-5 maç galibiyet serisi yakalamamız lazım

Onu diyemezde işin şakası bir yana kazandığı paranın bir kısmıyla store dan forma eşya falan alsın affettirsin kendisini kapansın bence. Daha Drogba imza atacak şimdi 8taşın attığı 1 golü mü tartışalım. Ayrıca bu konuyla alakalı değil ama ben bazen gerçekten maçta fark geleceği zaman "birazda karşı taraf bastırsın bu nasıl maç" diyorum. Yalnız bu avrupa maçlarında ya da f5 maçlarında olmuyor. Diğer takımlara karşı oluyor. Sizde var mı böyle bir durum?

Bak kardeşim ben maç topiğindeydim 1-0 öndeyiz , gol yiyelim üst oynadım diyor.Devre 2-0 bitiyor ikinci devrenin hemen başı gol yiyiyoruz ve arkadaş sevinçten dört köşe oluyor.Maç 2-2 bitebiir 2-3 olabilir nitekim 10 kişi kaldık herşey olabilirdi.Hani adam +7 oynamıştır 6-0 önde oluruz 1 gol yiyelim der anlarız.Sen niye korumaya geçtin anlamadım.

Boracan biraz hava al forumdan uzaklaş kardeşim .. Vallahi karıştırdın forumu .

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"] alper_alonso - 28.01.2013 01:53[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Başarılı olur olmaz bilemem ama bir bildiğim var ki bu adamın gerçek yaşı 35´ten fazla... [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

antu for :D of gecenin 2 sinde drogbayı dusunuyo garibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt