Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bursa maçına nasıl çıkarız acaba..

Muslera

Sabri Semih Dany Riera

Yekta Selçuk Sneijder Emre Çolak

Elmander Burak

Amrabatta gelir dimi o zamana kadar katılır herhalde takıma..

Alper Potuk Trabzonspor'da.

Camiamıza şimdiden hayırlı olsun.:cool:

Yahu Drogba için yaşlı diyenler Gigss'in Manu da show yaptığından haberi yok sanırım. Ki, Gigss 39 yaşında mı ne öyle bişey

Bence Melo olayini abartiyosunuz renktaslar. Herif bugün sahanin en istekli, en etkilisiydi. Defansa cok yardim etti. O cikinca defans dagildi resmen.

Hirsli oyuncu. Olur bu tip seyler. Meloya ihtiyacimiz var, onun kadar defansa ve hücuma etkili oyuncumuz yok o mevkide.

Hem allah icin tükürmemis. Sinirden tam tükürmek istemis, o agzina hakim olamamis, o an kararsizca bi hata yapmis. Penaltiyi kurtardiginda hepiniz Melo Melo diye bagirdiniz.

Herif Galatasaray icin canini veriyo gecen senedir sahada. Daha gecen yemek verdi arkadaslarina. Bence Melo lazim bize, cok hirsli, cok cabaliyo.

Transfer Nöbeti

Bisey sorcam kufurlu fotograf paylasinca ceza aliyomuyuz?

AslOlanGalatasaray'dir

Bizim taraftarlarlar İzmir uçağında Tolga Özkalfaya" köpeksin lan sen,Meloyu ne diye attın diye " sözlü saldırmış..Habertürkte yazıyor sanırım

Bizim taraftarlarlar İzmir uçağında Tolga Özkalfaya" köpeksin lan sen,Meloyu ne diye attın diye " sözlü saldırmış..Habertürkte yazıyor sanırım

Puff bir tepki verilmesi gerekiyor evet ama böyle değil.

Bence Melo olayini abartiyosunuz renktaslar. Herif bugün sahanin en istekli, en etkilisiydi. Defansa cok yardim etti. O cikinca defans dagildi resmen.

Hirsli oyuncu. Olur bu tip seyler. Meloya ihtiyacimiz var, onun kadar defansa ve hücuma etkili oyuncumuz yok o mevkide.

Hem allah icin tükürmemis. Sinirden tam tükürmek istemis, o agzina hakim olamamis, o an kararsizca bi hata yapmis. Penaltiyi kurtardiginda hepiniz Melo Melo diye bagirdiniz.

Herif Galatasaray icin canini veriyo gecen senedir sahada. Daha gecen yemek verdi arkadaslarina. Bence Melo lazim bize, cok hirsli, cok cabaliyo.

Sene sonu gönderilsin.

ben yaptıklarından sıkıldım(bugün için konuşmuyorum)

Harbi Tolga Özkalfa cok yetersizdi ya. Hele yan hakemler. Ne rezil hakemler bunlar ya, brak allah askina.

efsane-futbolcu-alex-fb-beyaz-kupa-bardak-tasarimi_3795-415-97714-39.jpg

:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt