Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün izlediğim Sneijder ne zaman topu ayağına alsa oyun akıcılaştı az takıma alışsın öttürecek reis

Bide öyle bi anda bi muazzam pasi vardi...depar atan kisi Hakan Balta olunca tabiki pozsiyon baslamadan bitdi. :rolleyes:

Hakan Balta, Sol acik oynadi ...komediye gel :D

Bence Melo olayini abartiyosunuz renktaslar. Herif bugün sahanin en istekli, en etkilisiydi. Defansa cok yardim etti. O cikinca defans dagildi resmen.

Hirsli oyuncu. Olur bu tip seyler. Meloya ihtiyacimiz var, onun kadar defansa ve hücuma etkili oyuncumuz yok o mevkide.

Hem allah icin tükürmemis. Sinirden tam tükürmek istemis, o agzina hakim olamamis, o an kararsizca bi hata yapmis. Penaltiyi kurtardiginda hepiniz Melo Melo diye bagirdiniz.

Herif Galatasaray icin canini veriyo gecen senedir sahada. Daha gecen yemek verdi arkadaslarina. Bence Melo lazim bize, cok hirsli, cok cabaliyo.

zamanında keita bu yüzden gönderilmedi mi onu geçtim öndeyiz neyin kavgasını yapıyorsun maçın en iyilerinden demişssin de iyi olcak naptı ben göremedim maçın iki iyi ismi vardı semih ve selçuk gerisi boş

27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçında ilk 11'inde altyapısından semih kaya, sabri sarıoğlu, emre çolakisimli futbolcularının oynama şansı bulabildiği spor klübü. fenerbahçenin hangi derby maçında altyapısından üç futbolcu oynamış bana bir maç göstersinler. hadi fenerbahçelileri anlarız da galatasaray taraftarı da bir garip. yahu bu takımın başında ilk maçında semih kaya'yı fenerbahçe derbisinde oynatmış futbol adamı var. 500 milyara oynuyor bu adam. toure yi geçtim şu anda dünyanın en kral futbolcusu gelse ilk 11'e semih yazılır bu takımda. senin alt yapından yetişmiştir bu çocuk. bu yüzden futbol okulundan bahsedilecekse son yıllarda türkiye'de bu galatasaraydır. bunu görmeyenler siktirsin kimi takip ediyorsa etsin. onların gurur duymasına felan ihtiyacı yok galatasaray'ın.

avrupanın loca sayısı açısından en fazla gelir getirme potansiyeli olan takımından bahsediyoruz ve bu sene sonunda 3 yıllık yenileme yapılacak bu localar. en az 200 milyon dolar para gelecek bu loca satışından. o yüzden galatasaray nasıl bu transferleri yapıyor diye dizinizi döveceğinize yada galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz şaklabanlığı yapacağınıza zamanında stadyum geliri olarak fark attığınızda şampiyonluk farkı atamadığınıza yanın.

(dukeboy, 28.01.2013 02:03)

Adnan Polat geri gelecek yarın, bunu engellemek için ömrünüzden 2 yıl vermeniz lazım ne yaparsınız ?

Alper potuk Trabzona gitdiyse 1-2 sene sonra bizde demek.

Alper Potuk hayirli olsun :D

Bide öyle bi anda bi muazzam pasi vardi...depar atan kisi Hakan Balta olunca tabiki pozsiyon baslamadan bitdi. :rolleyes:

Hakan Balta, Sol acik oynadi ...komediye gel :D

Hamitin net kaçırdığı bir pozisyonda da topu dar alandan Engine müthiş oynadı ama ben bir özelliğini beğenmedim kontralarda falan hafif tempo koşuyo sanki depar atmıyo

Arkadaslar Drogba sizce kesin gelmismidir?

Ben hala resmi aciklama gelmeden her an prüz cikabilir diyorum.

4-5 halı saha maçı olan yokmu bi döktürelim:rolleyes:

Alper Potuk geçen sene Fenere gitmedi Trabzona gideceğinide sanmam..Eskişehirle anlaşmak kolay ver parayı veriyor zaten..Alper bildiğin bizden teklif bekliyor..Sanmam Trabzona gideceğine sene sonuna kadar Eskişehirde kalır

Adnan Polat gelse zaten ömrümden bir 20 yıl yer uefa kriterleri diye diye o yüzden ben kafadan 2 yılı vereyim karlı çıkarım sonunda :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt