Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Drogba ile ilgili durum nedir anlaştık deniyor her yerde dün 3-4 kişi sms attı bana.. Maçı izledim fazla foruma girme şansım olmadı takip edemedim..

"Drogba Galatasaray'da" son dakikası girmeyen kanal kalmadı özet olarak.

Bu Drogba ile ilgili durum nedir anlaştık deniyor her yerde dün 3-4 kişi sms attı bana.. Maçı izledim fazla foruma girme şansım olmadı takip edemedim..

Bugün resmi açıklama yapılır bence kesin bilgim yok ama sadece fikrimi söylüyorum Şansal Büyüka çok net konuştu kesin bitti dedi o adama güveniyorum

Burak Yılmaz'ı A.Madrid, Valencia, Cska Moskova ve Tottenham izliyormuş Nihat Kahveci telefon bağlantısı yaptı Valencia Burak'la ciddi şekide ilgileniyor dedi yani satabiliriz

Burak neden gitsin Valencia'ya? Mantıklı hiç bi nedeni yok. Ne bizden üstte bi kulüp ne de bizden daha çok para verebilirler. Bence bizimkiler de sezon sonuna kadar satmaz Burak'ı.

"Drogba Galatasaray'da" son dakikası girmeyen kanal kalmadı özet olarak.

Şeref'ten ses seda yok mu? O birşey dedi mi?

Hatırladığım kadarıyla en son

bu arada transferde en ufak bir olumsuzluk yok. afrika'ya gidiliyor, imza attirilmasi muhtemel gibi gorunuyor. eger is olursa, benim "bitti" dememe gerek kalmadan medyaya duser zaten. ben sadece birkac tanidiga ulasiyor, bilgi ediniyorum. hepsi bu.

Yazmıştı.. Şeref bunu da mı bildi yani :D Ben bitti demeden Medya'ya düşer diyerek :lol:

O değilde sabride ilerleme var. bildiğimiz orta açıyordu dün akşam :D

Burak neden gitsin Valencia'ya? Mantıklı hiç bi nedeni yok. Ne bizden üstte bi kulüp ne de bizden daha çok para verebilirler. Bence bizimkiler de sezon sonuna kadar satmaz Burak'ı.

Burak devre arası gitmez gibi geliyor CL'de kendini iyice parlatmak varken gitmesi mantıksız geliyor.. Ancak bizden üste olan takımlardan teklif gelirse ancak gider.. CL'yi bırakıp gitmesi için yeterli sebep değil bu sezon CSKA ve Valencia..

Adamlara bakarmısın ya Sneijder-Drogba/Beykan-Salih diye konu açmışlar kıyaslamaya bak ya bunlar bu beyinle foruma nasıl kaydolmayı becerebiliyolar ya

Transfer Nöbeti

Günaydın herkese

Sent from my iPad using Tapatalk

Baskan ne güzel bi adam yahu..

Spiker:Baskanım Drogba geliyor mu?

Baskan:Arkadaslar,taraftar ne isterse o oluyor...

:bid::bid::bid:

onların arkasında kapı gibi karanlık güçler var... Ne gerek var böyle şeylere. Bizde Anelkalı‚ Alexli‚ Appiahlı kadro varken adamlar Orhan Akla‚ Necatiyle şampiyon olmadılar mı sanki.

amtu dan :asd:

Bu medyayi anlamiyorum dün Burak oyuna girmedi diye demedikleri kalmadi bence cok dogal birsey.

Ben FT nin daha hic defansa cekildigini görmedim bence Elmander-Burak degisikligi yapacakti ama Melo kirmizi karti görünce planlar alt üst oldu. Sneijder-Burak ikilisini kim seyretmek istemez :)

Lippi: Drogba ve Anelka yeni takımlarında Avrupa'yı sallayacak durumdalar demiş.

Bursa maçında izleriz snijder-burak ikilisini yeni sistemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt