Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Schalke yönetiminden açıklama bekliyorum.... Telegol'e bile bağlanabilirler bu akşam... Kura çekiminden sonra "Sneijder, Drogba ve Touré mi alınır, sizin Allahınız yok mu?" diye isyan ederdim ben olsam... :sad007:

bu sene alt yapıdan tek oyuncumuz. eray. hayırlı olsun.. işte budur..

Altyapidan her sene 3 oyuncu cikmaz. Barcelona´dan bile cikmiyor.

Altyapidan biri oynayacaksa, Arda gibi büyük bir yetenek olmali, Semih gibi bir defans oyuncusu olmali.

Herkes oynayamaz öyle Galatasaray´da. Ya büyük yetenek olacak, yada kusura bakmayacaklar.

Ayrica 1.65´den uzun olacaklar

defnas kötü diyosunuz ya. skor olarak öndeysek, hiçbir sorun olmuyor. dünde 10 kişi ilebunu gördük. 1-2 cılız atakları dışında ben görmedim defansın hata yaptığını.

ligte bizim içi n gol bulmakdır önce, gerisi gelir sonra. bu arada dün niye burak 11 başlamadı anlamdım açıkcasıı

Drogba ve Sneijder transferleri müthiş oldu hakkaten..Gelecek dönemdeki transferler için de referans olur. Mesela Yaya Toure'yi istediğimiz zaman arar Drogba'yı alır referansı..-Alo Drogba ben Yaya..

defnas kötü diyosunuz ya. skor olarak öndeysek, hiçbir sorun olmuyor. dünde 10 kişi ilebunu gördük. 1-2 cılız atakları dışında ben görmedim defansın hata yaptığını.

ligte bizim içi n gol bulmakdır önce, gerisi gelir sonra. bu arada dün niye burak 11 başlamadı anlamdım açıkcasıı

bjk defansif olarak çıktı sahaya. Bir holosko vardı ilerde oynayacak.

Altyapidan her sene 3 oyuncu cikmaz. Barcelona´dan bile cikmiyor.

Altyapidan biri oynayacaksa, Arda gibi büyük bir yetenek olmali, Semih gibi bir defans oyuncusu olmali.

Herkes oynayamaz öyle Galatasaray´da. Ya büyük yetenek olacak, yada kusura bakmayacaklar.

Ayrica 1.65´den uzun olacaklar

2 senede 3 oyuncu var en az. daha öncekileride saymıyorum sanırsam toplam kadroda 5 oyuncu var alt yapıdan çıkna..

ufuk göreceğime eray görürüm daha iyi yedekte..

Serdar Azizi almanın tam zamanı aslında 4e falan kapatsak yeterldiri serdar

bjk defansif olarak çıktı sahaya. Bir holosko vardı ilerde oynayacak.

ee normall yani.. tt arenada oynarken açık oynayan takımmı var??

benim demek istediği şu skor olarak öne geçiyorsak o çoşku ile takım savunması nı fena yapmıyoruz. bireysel hatalar var normal kalite beli bir yere akdar...

Beyler Cavani dün yine gol attı. Bizim yöneticiler akıllıca bir hamle yaparsa seneye Gökhan İnler bizde oynar.

2 senede 3 oyuncu var en az. daha öncekileride saymıyorum sanırsam toplam kadroda 5 oyuncu var alt yapıdan çıkna..

ufuk göreceğime eray görürüm daha iyi yedekte..

Tabiki. Ufuk´a yeterince sans verildi. Her sutu yiyecekse orda durmasina da gerek yok. Eray dursun bari. Yiyecekse de o yer.

S.Aziz Dany'i kesemez.. Dany çok çok daha iyi . Serdar Aziz yedek olabilir bizim takımda

Dany'i kesebilecek tek Türk stoper S.Taşçı .. onunla da ilgilenmiyoruz sanırım

İşe gidiyorum hiç içimden gelmeden bugun bu forumda olmak cok güzel olurdu.Herkese iyi günler umarım drogba acıklanır renktaşlar

Lig zaten bizim agalar. ŞL için çok heycanlıyım yarı final demiştim daha kuralarda; o noktaya geliyoruz sanki. Allahım sana şükürler olsun. Sneijder'in, Drogba'nın, Elmander'in, Muslera'nın, Selçuk'un, Burak'ın, Hamit'in, Eboue'nin ve diğer tanınmış/milli oyuncularımızın forma giydiği yere diğer şöhretli oyuncularda gelmek isterler. Müthiş müthiş müthiş.

4 Milyon euro imza parası mı vercekmişiz nontv öyle diyor.

Tabiki. Ufuk´a yeterince sans verildi. Her sutu yiyecekse orda durmasina da gerek yok. Eray dursun bari. Yiyecekse de o yer.

hani diyorlar ya alt yapı alt yapı diye.

2 senede 3 isim kadroya girmiş. emre ç(daha öncede vardı ama)

herşey zaman meselesi. ben 1-2 seneye mertan ve 1-2 oyuncu daha girebileceğini düşünüyorum. kerim frei gelebililir yazın mesela..

ynai yaşlı oyuncuları alıyoruz diye laf atmasın bize kimse. alınan adamlar drogba-kolo toure-snejder..

onur kaçtan beri ayaktasın. gecede takılıyon burda:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt