Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transfer kapanmış diyorlar ki doğru olabilir stoper alınsa toure yada isveçli stoperden birinin adı da açıklanırdı.

zaten granqvist gelecegine transfer kapansin daha cok sevinirim,ya toure yada hic

şu adna tek yapmamız gereken moral-motivasyonla galibiyet serisi ile hava firmekdir. ritim bulursak shalkce yi burda yeneriz..

sonrası nasip işi...

Bu arada özeleştiri, eğer Granqvist'i Terim istiyorsa acayip üzülürüm bir taraftar olarak. Bu mudur yani aradığımız stoper hocam ? Yapmayın Allah aşkına. Beli sıkıntı yaşarız defansta bu ayrı ancak Granqvist nedir yahu ?

Bu arada Şeref Aydın a sallayan lar utanmıştır umarım...

----------------Muslera(Eray/Ufuk)-----------------

Eboue(Sabri)-Semih(Gökhan)-Dany(Ujfa)-Riera(Hakan)

----Hamit(Engin)----Melo(Yekta)----Selçuk(Emre)----

-----------------Sneijder(Amrabat)------------------

----------Drogba(Elmander)----Burak(Umut)----------

+ Aydın,Furkan

Çağlar Baros gitti sayıyorum sneijder sol kenar gibi de oynayabilir tabi amrabat orda olmaz, kadroya bak :D

Yapmayın be abi. FT'nin daha yapacak çok işi var.

Tabiiki de var ama, Türkiye Ligi Fatih Hoca için değil. Bir ligdeki gol sonrası sevinçlerine bak bir de CL'deki....

Ayrıca Fatih Hoca tökezleyen takımları alıp zirveyi çıkarmayı seven bi adam. FM'de 3. ligden bi takım alıp CL'de final oynatmak gibi :D

İkiside çok önemli oyuncu ona lafım yok ama sizi Sneijder transferimi yoksa Drogba transferimi daha çok heyecanlandırdı?

İlk olduğundan mıdır, yoksa 15 gün nöbet tutarak gelmesinden dolayımıdır bilmiyorum ama ben Sneijder'in geldiğinde yerimde duramıyordum. O yüzden Drogba transferini inanamıyorum ama gayet sakin bir şekilde karşıladım:):)

Evet beyler Drogba V Sneijder mi sizi daha çok heyecanlandırdı:confused::confused::confused:

Beni de Sneijder daha çok heycanlandırmıştı inanılmaz bi duyguydu o ...

Şuanda oldukça sakin ve rahatım mutluyum tabi ama alıştık sanırım artık seneye Messi gelirse ufak bi tebessüm olabilir yüzümde :cool:

Yalnız dün bir yerde okumuştum, ama harbiden süperdi.

Galatasaray oyuncu değişikliği ile Sneijder'i oyuna alınca, siz çok güçlü oldunuz diyerek Melo'yu oyundan attı...

Beyler ya Schalke Sneijder ve Drogbayı alsa ne hissederdiniz.. Lütfen Schalkelileri de daha fazla üzmeyin :o

Ömer Toprak şuan takıma katılsa, şampiyonluk kutlamalarına şimdiden başlayabiliriz. :)

Serdar Taşçı daha mantıklı olur :) Ama Serdar olmazsa Ömer mecburi :)

Defans olarak aynı tarz , aynı stilde oyuncular , defansı yönlendiren , lider özellikli , yanında ki hamleli stoperi idare eden , defanstan top çıkaran , pas ve teknik olarak üst düzey , geriden oyun kurma yeteneğine sahip , hava toplarına hakim :)

Aynen ben şu gözle bakıyorum , Necati'nin çok çok daha kariyerli , kumaş olarak çok daha kaliteli , fizik olarak güçlü , şutları ve bitiriciliği daha iyi olan , daha hızlı versiyonunu aldık :)

Buldozer resmen :D sutu 100 üstünden 95, kafa toplari teknik felan. tam bir forvet

Transfer bitmişse üzülmem.... Gayet yeterli bence kadro...

Transfer Nöbeti

Oo aciklama da gelmis.

Hayirli olsun.

:D Agzim kulaklarimda :D

dany i çok seviyorum rierayıda öyle bence transfere ihtiyaç yok alıncaksa Türk oyunculara hayır demem ama kesinlikle yabancı defans bizi çok zorlar yabancı sınırı çok acaypi kapıda seneye hele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt