Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

01272013094630_95777.jpg

Irmağa göre birkaç gün önce grangvistle anlaşılmıştı hatta yarın yani anlaşıldığını söyledikten sonra kap a açıklama gelecekti:asd:

beyler bence drogba acayip bi transfer fantastik seksi siz ne derseniz deyin defans a ihtiyaç konusunda abartıyosunuz dany nounkue bence çok iyi semih zaten efsane olcak semih kesilmez takımdan artık çok seviyorum yaa Per Mertesacker gibi adam semih :D

Zaten Semih'in yerine değil , Dany'nin yerine , takımı yönlendiren , Ujfalusi gibi lider biri gerek , he Dany kötü mü değil ama defansı yönlendiremiyor , önsezileri ve pozisyon bilgisi zayıf. Lider olamaz :)

Sercan Yıldırım Nasıl Oynadı Bu Hafta.

Alper Potuk Trabzonla anlaşmış sanırım keşke onu da alabilseydik

Sezon sonu Melo'nun yerine Gökhan İnler , çok kaliteli Carlinhos ve muadili bir sol bek , stopere Serdar Taşçı ile bu takım coşar , açık ve net. Ek olarak ben sezon sonu Fatih Hoca'nın kanat oyuncusu isteyip 4-2-3-1'e döneceğini düşünüyorum.

Şuan elimizde doğru düzgün kanat oyuncusu mevcut olmadığından 4-3-1-2 oynayacağız gibi duruyor :)

Seneye kanat oyuncusu alınacağını sanmıyorum. Mevcut kadromuz bu sisteme uygun değil. Selçuk, Sneijder, Hamit, Engin, Emre, Yekta hepsi orta saha oyuncuları. Dahası Drogba, Burak, Umut, Elmander gibi 4 tane golcün var. Bunlardan gitse gitse Elmander gider.

Şimdi bakalım. Bu takımdan Sneijder'i kesemezsin, Selçuk'u kesemezsin, Melo ya da defansif orta saha oyuncunu kesemezsin. Drogba'yı kesemezsin.

Kaldı mı 2 tane kanat oyuncusu? Boşta kalanlara bakalım Hamit, Engin,Yekta, Emre, Burak, Umut.

Hoca Hamit ve Burak'dan kesinlikle yararlanmak isteyecektir. Kadroyu büyük ölçüde değiştirmeden oynayabileceğimiz sistemler 4-3-1-2, 4-1-4-1, 4-5-1, 4-4-2, 4-4-1-1. 4-2-3-1 oynasak bile ileri üçlü orta saha özellikli olur yani gerçekte 4-5-1 olur.

Ayrıca hocanın sürekli ofansif sol bek ve süratli stoper istemesi de kanat akınlarını beklerle gerçekleştirmek istediğini ortaya koyuyor.

Muhtemelen seneye kanat olarak sadece ofansif bir sol bek alırız. Stoper ve defansif orta sahada yerliye döneriz. Kadro muhtemelen şöyle olur.

----------Muslera---------

Eboue-Semih-Dany*-Ekotto:yenieek:

--Hamit--Gökhan--Selçuk--

--------Sneijder----------

-----Burak**-----Drogba-----

* Dany yerine yerli stoper yazmadım çünkü seneye kadar iyice pişeceğini tahmin ediyorum.

** Maçın zorluk derecesine göre Burak yerine bir orta saha olabilir.

Ben antuya falan girmem de burada paylaşılanlara bakıyorum , ezikler de transfer baskısı var yönetime, sağlam 2 hata yapsalar ne güzel olur valla.

Birşey söliyimmi? Onlar o hata kontenjanlarını çoktan doldurdular bence. Ama Aziz Yıldırım herşeyi o kadar gizli saklı tutuyor ki. Gittiği gün, İceberg'in suyun altındaki kısmını görecekler. Banka'dan kredi çekmeye çalışmışlar ona yayın haklarının temliki yada ülker arenanın ipoteğini istemişler. Ülker anında karşı çıkmış ve araları açılmış bu konudan.

Düşünsenize, para yok demicez 2-3 transfer yapıcaz dedi. Kredi alabileceklerine inanıyolardı. Şimdi bir tek Belhanda'dan başka transfer olmayacak diyolar. Hatta onu bile 5 takside bölmeye çalışıyolar belki de o da olmayacak. Düşünsenize koltuk hiç olmadığı kadar tehlikede, tek yapabileceğin taraftarın ağzına bal sürmek, yani transfer ama onu yapmıyolar? Bence yapamıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt