Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw saka maka riera ne guzel sol bek oldu be:ayatollah:

Hiç böyle teknik bir solbekimiz olmamıştı..
beyler bence drogba acayip bi transfer fantastik seksi siz ne derseniz deyin defans a ihtiyaç konusunda abartıyosunuz dany nounkue bence çok iyi semih zaten efsane olcak semih kesilmez takımdan artık çok seviyorum yaa Per Mertesacker gibi adam semih![]()
yaw saka maka riera ne guzel sol bek oldu be:ayatollah:

Zaten bilinen birşey abi![]()
![]()
ya bu realde defansta oynayan bi portekizli kel cocuk vardi adi neydiBaşka istediğin oyuncu var mı abi? totem yapmaya başlayayım![]()
Ertuğrul şaka yapıyorsun değil mi hafız?![]()
Adam'in icine eski Roberto Carlos kacmis![]()
Maliyet kesin olarak açıklandı mı ? 10 Mn €'lardan bahsediliyor.
Sezon sonu Melo'nun yerine Gökhan İnler , çok kaliteli Carlinhos ve muadili bir sol bek , stopere Serdar Taşçı ile bu takım coşar , açık ve net. Ek olarak ben sezon sonu Fatih Hoca'nın kanat oyuncusu isteyip 4-2-3-1'e döneceğini düşünüyorum.
Şuan elimizde doğru düzgün kanat oyuncusu mevcut olmadığından 4-3-1-2 oynayacağız gibi duruyor![]()
sorma kardes ya,bi yandanda diyorumki bu formu ile keske sol önde kullanabilseydik onuHiç böyle teknik bir solbekimiz olmamıştı..
Ben antuya falan girmem de burada paylaşılanlara bakıyorum , ezikler de transfer baskısı var yönetime, sağlam 2 hata yapsalar ne güzel olur valla.