Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaw arkadas yapmayin etmeyin alper potukla melonun bolgesinin ne alakasi var,alper o isi yapamaz.melo gidecekse oraya essien,diarra tarzinda adam gelmesi lazim.buyuk takimlarin en kilit noktasi o bölge sakaya gelmez

Hocam bende Alper'in direk alınıp oynamasına karşıyım orası için ilk hedef ; Gökhan İnler'dir. Fakat hem Gökhan'ın arkasına hem de yetenek olarak baktığımız da alınabilecek bir adamdır Alper , yavaş yavaş oraya ısındırılabilir , Ujfa ile Semih'in arasında yapılan , Gökhan İnler ile Alper'in arasında da yapılabilir buradan Galatasaray karlı çıkar :)

Tabi öncelikle ikisininde alınması gerek :)

yanlız dün bjk nin şutu yok bize karşı nerdeyse.inanılmaz savunma yaptık.stoperlerde çok iyiydi.bizim takım savunma işini dünkü gibi yapsın stopere falan ihtiyaç yok.kaldıki bu 8jk ligin gol atabilen ve pozisyona giren ekiplerinden birisi.adamlar bizim kadar gol attı nerdeyse.yani dünkü savunma anlayışını gördükten sonra stoper gelmesede olur.

Antu:

Ulen Sneijder´i gölgede bırakacak transfer yapcaz diye beklerken o transferi de onlar yaptı

:2aloh1:

alper trabzona gidiyorsa hemen devreye girip almalıyız.iyi oyuncu

Çok haklısın abi. 3-4 maçını izledim Alper'in. Bu adam önlibero değil ki. Selçuk'la aynı tip adam. O pozisyon için zaten Yekta var bizde.

Hakikaten orası çok önemli meloya ağır ceza gelecek,belki selçuk sneijder hamit 3lüsü oynayabilir

Çok haklısın abi. 3-4 maçını izledim Alper'in. Bu adam önlibero değil ki. Selçuk'la aynı tip adam. O pozisyon için zaten Yekta var bizde.

Yekta Sneijder Selçuk :D Hava toplarını kim alacak renktaş yekta sneijder kısa zaten selçukta hava toplarında çok abartılacak kadar iyi degil

[h=3]Sosyal medyada Drogba geyikleri[/h]
Şimdi biz gol atamayınca DROGBA yamı küfür edicez şu lükse bak

Çilek koy dedik meyva tabağı yaptırdı:))Hoşgeldin Drogba

drogba da gelirse altı ay galatasaray taraftarı olurum

ŞOK ŞOK ŞOK!! Beşiktaşı yenip Drogba ve Toure'yi de alınca aziz yıldırım tahkime gidip transferlerin iptali için müracatta bulunmuş

Hayat futbola benzer.Sahada Elmander, kulubede Sneijder, uçakta Drogba' n olmasına ragmen onların kaptanı Sabri olur.işte öyle bişey.

Wesley Sneijder'i tribüne çağırıyoruz,telefona bi bakıyoruz Didier Drogba gelmiş.Ne biçim takımız alan var alamayan var;)

abi drogba mı yazdırsam sneijer mi bilemedim :S didier sneijder yazdırıyım ben (:

Drogba da geliyo daha ne olsun! Çikolatalı Çilek

Drogba'nın geleceğini duyan teknik direktörler ardı ardına istifa etti :)

Gökmen Özdenak Drogba maskesi takmadan transferin bittiğine inanmam ben :)

Sayın Ünal Aysal, henüz içimizdeki Sneijder geldi sevinci bitmemişken Drogba'yı açıklarsanız, ölümümden sorumlusunuz.

Yeni kadromuz: muslera-eboue-semih-toure-hakan-hamit-selcuk-sneijder-amrabat-drogba-burak.:-)..tanri diger takimlari korusun:))

Biz çilek istedik başkan waffle yaptı

ÇİN'den gelen DROGBA'nın kimliğinde "DrogYa" falan yazıyor olabilir. Sağlık kontrolü iyi olmalı. Çin Malı falan olmasın. Malum yani...

Zilliyetten seçme güzel alıntılar:)

Hocam bende Alper'in direk alınıp oynamasına karşıyım orası için ilk hedef ; Gökhan İnler'dir. Fakat hem Gökhan'ın arkasına hem de yetenek olarak baktığımız da alınabilecek bir adamdır Alper , yavaş yavaş oraya ısındırılabilir , Ujfa ile Semih'in arasında yapılan , Gökhan İnler ile Alper'in arasında da yapılabilir buradan Galatasaray karlı çıkar :)

Tabi öncelikle ikisininde alınması gerek :)
g.inler eyvallah ona tamam hem yerli kontenjan acisindan falan iyi olur.ama yabanci alacaksak o bolgeye paraya kiyacaz en kralini almamiz lazim.dunya futbolda o bolge cok ama cok onemli,takimi resmen ayakta tutan bolge orasi

bende 2 mactan fazla verilecegini düşünmüyorum .ama meireles olayındaki gibi tahkim kurulu diyelim ki tükürmedi dedi o oguzhan denen seref yoksununa ceza verilecek mi verilmeyecek mi ???

oguzhan bu sene en iyi çıkış yapan aktör secilir

Eğer biraz adalet var ise 2 maçtan fazla ceza verilmemesi lazım, Oğuzhan'a ise diyecek bir şey yok maalesef, maç boyunca tek yaptığı provokatörlük, çirkeflik ve adice(tabirimi mazur görün) rol yapmak olan birine Türkiye'de herhangi bir kurumun ceza verebileceğine inanmıyorum, muhtemelen Levent Üzümcü'nün oyunculuğunu övmesinden(ironi yapmıştır) yola çıkarak ödül dahi verilebilir.

Tek maç Galatasarayımızın galibiyeti üstüne 100 tl yatırdım sembolik olarak...Forma parasını bile klübüm kazandırdı bana....Bugün o parayla 2.ci formayı alıcam....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt