Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
Cevap: Transfer Nöbeti
Ujfalusi ne zaman geri dönüyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw arkadas yapmayin etmeyin alper potukla melonun bolgesinin ne alakasi var,alper o isi yapamaz.melo gidecekse oraya essien,diarra tarzinda adam gelmesi lazim.buyuk takimlarin en kilit noktasi o bölge sakaya gelmez
Stoper alınmamış Drogba gelmiş neye yarar.
naptin la ne blicasi yawpepeyide begenmez olduk he

Çok haklısın abi. 3-4 maçını izledim Alper'in. Bu adam önlibero değil ki. Selçuk'la aynı tip adam. O pozisyon için zaten Yekta var bizde.
Sarı-kırmızılı yönetim stopere oyuncu almayacaklarını belirtti.
sezon dany ve semihle geçmezzz.
Çok haklısın abi. 3-4 maçını izledim Alper'in. Bu adam önlibero değil ki. Selçuk'la aynı tip adam. O pozisyon için zaten Yekta var bizde.
g.inler eyvallah ona tamam hem yerli kontenjan acisindan falan iyi olur.ama yabanci alacaksak o bolgeye paraya kiyacaz en kralini almamiz lazim.dunya futbolda o bolge cok ama cok onemli,takimi resmen ayakta tutan bolge orasiHocam bende Alper'in direk alınıp oynamasına karşıyım orası için ilk hedef ; Gökhan İnler'dir. Fakat hem Gökhan'ın arkasına hem de yetenek olarak baktığımız da alınabilecek bir adamdır Alper , yavaş yavaş oraya ısındırılabilir , Ujfa ile Semih'in arasında yapılan , Gökhan İnler ile Alper'in arasında da yapılabilir buradan Galatasaray karlı çıkar
Tabi öncelikle ikisininde alınması gerek![]()
Nokta :yenieek:
Yanlış futbolcudan mı bahsediyoruz acaba.Pepeye burada kazma diyen 100 kişi bulurum
![]()
Bilmiyorum artık orasını ama 4-3-1-2 düzenin de yani bu sezonun geri kalanını tamamlayacağımız sistemde (şuan görünen)
Orta sahamız şu şekilde olacak ;
Hamit---Yekta---Selçuk
--------Sneijder---------
bende 2 mactan fazla verilecegini düşünmüyorum .ama meireles olayındaki gibi tahkim kurulu diyelim ki tükürmedi dedi o oguzhan denen seref yoksununa ceza verilecek mi verilmeyecek mi ???
oguzhan bu sene en iyi çıkış yapan aktör secilir