Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba için yaşlı bitmiş diyenlere Di Natale diyip susmak lazım. :)

Aslında bana göre gereksiz böyle bir transfer ama Drogba olunca işin içinde o formayı giyeceğini bilmek falan. :D

Ara transfer olarak bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi ise 5 Ocak 2013 tarihinde başlayıp, yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 1 Şubat 2013'te sona erecek.

Son 5 gün, ne olur alalım şu stoperi, bu kadroya salakça goller yemek yakışmaz.

almayız inş bi stoper renktaş, stoper gelse granvistmi ne o isveçli gelir Dany daha iyi oyuncu o isveçliden bana göre, sezon sonu stoper alırsak tonla alternatifimiz olur

Hala Drogba'ya gereksiz diyenler var beyler asıl sorun ilerde top tutacak oyuncumuzun olmaması bunu neden görmek istemiyorsunuz?

Hamburga elendiğimizde drogbalı kadrodan bile daha yüksek hücum gücü vardı stopersizlikten elendik hiç ders almıyoruz.Tut ki gökhan sakatlandı semih kırmızı gördü schalke deplasmanında ben mi oynayacağım?

Sen oynama da o zamanki ortasahamız kötüydü kusura bakma.

Transfer Nöbeti

Alıntı yapmadım çünkü kişisel bir sorun var gibi algılanıyor o zaman. Kardeşim renktaşım ben Hamit mükemmel demem bu performansıyla ama dünkü maç kötü dersek bu Melo bu sene iyiydi demekle aynı kapıya çıkar. Hatta Amrabat çok verimli demek gibi birşey. Hamit çok iyi değil ama topta kaptırsa alıp dikine gitmesi en azından denemesi gerekli değil mi takım olgusu açısından ? Sağ taraftan atak yapmaya çalışmak topu saklayıp ezmek gerekiyordu dün 8taşın o iğrenç futboluna karşı. Mecburduk.

Bende onu diyor Kenan abi..

10 kisi kaldik.. Oyun tam Hamitin istedigi sekile burundu ve o yuzden Hamit iyi gorundu.. Ama 11-11 oynadigimiz macta Hamit cidden el freni abi.. Kontralarimizi felan olduren adam beni fitil ediyor yani.. Melo bu sene iyi degil ama son 6-7 mactir bence cok iyi oynuyor.. Yedigi kirmizi ise iftira sonucu ordan uzaklasmaliydi.. Iftira olmasa, Oguzhan mac sonu cikip Melo bana resmen tukurdu demezmiydi? Neden hic bu tukuruk konusuna konusmadi Besiktas dun? Hepisi biliyorlar Iftira atildigini hepisi!! O yuzden oyuncumuza sahip cikalim ey Galatasaray taraftari, rakip yemeden siz yiyorsunuz..

AslOlanGalatasaray'dir

Burak'a teklif olabilir dediler vallaha Ali Ece'nin programda. Rus basını Burak'ı CSKA'ya yazıyorlarmış. Doumbia'yı da Arsenal istiyormuş.

Hamit ikinci devre özellikle de o golü kaçırdıktan sonra çok hırslı oynadı. Yalnız hücum hattında yardımlaşma olmaması sizin de dikkatinizi çekmiyor mu? Hamit topu alıyor basıyor dönüyor iki kişinin arasından pas verecek, bir allahın kulu yok. Sneijder verkaça girecek atıyor koşuyor, top geri gelmiyor. İlk 30 dakikadan sonra çok düştük oyundan.

Hele maç sonundaki o atağa ne diyorsunuz. Adamları 3'e 4 yakalamışız kimse koşmuyor. Hakan Balta sol kanatta resmen yürüyor. Daha 10 dakika önce girdin be birader bir zahmet kaldır bir tarafını. :mad:

Hakan Baltayla taçtan sonra bir verkaç denemesi de oldu Sneijderin. Hakan Balta resmen kilitlendi kaldı, heyecan yaptı. Ah be Balta sigarayı süzenle içsen bari en azından katranı az etkiler :confused:

Bir çilek transfer edeceğiz deyip milleti kandırarak ortalığı tropikal meyve bahçesine çeviren Ünal AYSAL’ı kınıyorum.

Chelseas-Didier-Drogba-sh-001.jpg

Hala Drogba'ya gereksiz diyenler var beyler asıl sorun ilerde top tutacak oyuncumuzun olmaması bunu neden görmek istemiyorsunuz?

Dün ileride bir iki pozisyonda iki forvetimiz iyi top tuttu ve kargalar acayip bocaladı o pozisyonlarda.Drogba ile ortasaha çok rahatlar ve ileri daha güvenli çıkarız bence

Ben bir GS li olarak hem sneijder'i hemde Drobga'yı izlemekten ve oğluma izletmekten gurur duyacağım. Gerisi benim için boş.

Bu arada Fener medyasının çırpınışlarını izlemekte ayrı bir mutluluk :)

Gecmis dönemde bircok Avrupa Kupalari maclarinda cok iyi oynayip, cok istekli mücadele etmemize ragmen, hatta rakibden cok iyi oynamamiza ragmen, kalite olmadigindan golleri bulamayip, adamlar 1-2 kere gelerek hal ediyordu usta ayaklarla.

Bizde hep haksizlik , sanssizlik diye üzülürdük.

Sneijder ve Drogba ile böyle Maclar olmayacak artik gibime geliyor. Bulduklarini atarlar. Onun icin cok sevindim Drogba icin. Her zaman buldugunu atan bir Forvet istemistim.

bu ruslar Stocha 18 verdilerse zamanında eziklerin yöneticileri 18 verdiler satmadık diyorlardı, o zaman Buraka 30 dahi verirler :D

Transfer Nöbeti

Oktay,Hamit'e haksızlık ediyorsun.Dün o kadar ilerde top tuttu isek bu Hamit sayesindedir.Hamit'in yaptıklarını göz ardı edersek haksızlığın kralını yapmış oluruz.Bence Hamit sadece şansız.Belki sezon başından beridir 5 topu direkten döndü.

Halit reis macin genelinde kotuydu yine.. 10 kisi kaldiktan sonra eyvallah top tuttu ama 1 pozisyonda yine cok tuttu arkadan topu aldilar.. Sanssizlik degil, dunku topu gol yapamiyorsa birsey beceriksiz derim.. Biyere kadar hani.. Saga Baytari koyarim, Net!

AslOlanGalatasaray'dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt