Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba%20VS%20Liverpool.gif

tumblr_m9jh63CgLM1r4hxlqo1_400.gif

drogba-photosynthesis-o.gif

didierdrogbachampionsleaguetrophy20120519_576x324.jpg

dün selçuk arkasındaki sneijderi hissedip topun üstünden atlasaydı, reyis yazmıştı golü..

melo bu takımın kilit adamı. biraz dengesiz bi kişiliği olabilir ama en azından sezon sonuna kadar maksimum verim almalıyız ondan.

melo demeyin bana ya.dün puan kaybı yaşasayık görürdüm ben sizi.adam resmen ihanet etti takıma.ne olursa olsun takım iyi oynarken bunu yapmaya hakkı yoktu.tükürdü tükürmedi ama sonuçta saçma sapan bir hareket yaptı bencede türkürmedi ama gereği varmıydı.iyi oynuyorsun eski günlerine dönmüşsün sonra bir anda hiçbir ortada olay yokken takımını 10 kişi bırakıyorsun.artık cidden maçlarda korkuyorum melo yüzünden.adam saatli bombaya döndü.geçen sene bu kadar değildi.

Transfer Nöbeti

dün selçuk arkasındaki sneijderi hissedip topun üstünden atlasaydı, reyis yazmıştı golü..

Orda Selcuk zaten onu yapmak istedi top aygina dolandi, dikkat et..

Aslanim Selcuk!! Jest yapmak istedi aklinca sutta cekebilirdi..

Tam bi kaptan!!

AslOlanGalatasaray'dir

Bild:

Holtby Tottenham'e hemen gidiyor. Tottenham, 1.75 milyon euro ödeyecek ve iki takim bir hazirlik macina cikacak.

Bastos bugün Gelsenkirchen'e geliyor. 1.5 seneye kiralandi, Schalke Lyon'a 1.8 milyon euro ödeyecek.

ilk schalkeyi elicez

sonra çeyrek finale çıkıcaz

çeyrek finalde Juventusu elicez

sonra yarı finalde dortmund gelicek

yarı finaldede dortmundu eliycez

sonra finalde barcelona gelicek tıpkı 200 yılında arsenalle oynadıgımız maç gibi olacak yine kupayı alıcaz :D

vay be :D

Finalde uzatmalarda Semih in omzu çıkacak sonra yandan orta gelecek Henry nin yaptığı kafa vuruşunu Messinin boyu yetmediği için yapamıyacak.Sneijder kırmızı kart görecek.Penaltılarda son penaltıda Dany gol yapacak şampiyonlar ligi şampiyonu olacağız :cool:

başımızda fatih hoca olduğu müddetçe ben bütün final maçlarından ümitliyim arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt