Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Başımızda bir "TERIMINATOR" olduğu sürece CL finali bizi bekliyor . :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube_share;zbHSTF7ewjQ]https://youtu.be/zbHSTF7ewjQ[/video] fener aglamaaaa:D:D:D

seneye söyle bi kadro nasil olur:

Onur

Eboue Semih S.Tasci Carlinhos

Fer Selcuk

Hamit Sneijder Frei

Drogba​

Carlinhos forum efsanesi oldu çıktı. Frei ne yaptı da ilk 11 oynayacak. Muslera yerine Onur. Yani anlayacağın bu kadro bu senenin kadrosundan geride. Birtek Fer olmuş oraya. :)

Hayırlı olsun diyebiliriz o halde ?

23456.jpg

WESLEY NOBETİ>DROGBA NOBETİ

ALIŞTIK MI NE OLDU LAN:lol:

benim merak ettigim endiselendigim, takimda fazla lider oyuncu olacak sikinti cikacak diye, ujfa, melo, selcuk, hamit, sneijder, drogba, seneye belki serdar tasci g. inler, hepsi kaptanlik yapabilecek ve lider oyuncular, o kadar lider oyuncu olur mu bi takimda? sakincali olur sanki, birbirini dinlemezler sonra:eek:

Niye Alper yahu ?

Örnek; Chelsea : Lider oyuncular : Terry, Drogba, Lampard hatta Chech. Daha da sayabiliriz bazı isimleri de. Keza benzer durum Real ve Barça'da da var.

NTV Spor hem transfer bildiriyor hemde en son haber olarak veriyor, tükürük haberi resmen 1.sirada duruyor sitede. durun daha iyi günleriniz, drogba-sneijder bu daha siftah olsun.

Niye Alper yahu ?

Örnek; Chelsea : Lider oyuncular : Terry, Drogba, Lampard hatta Chech. Daha da sayabiliriz bazı isimleri de. Keza benzer durum Real ve Barça'da da var.

ben baktim o takimlarda en fazla 4 tane filan var, gerisi genelde 'isci' agirligi olmayan adamlar, bizde bi baktim 6-7 tane olacak sanki

gerçekten wes in gelişinden sonra drogbayı gayet normal karşıladık hiç heyecan yok :D dün bizim formayla görünce bir an inanamadım hala içim sevinçle kaplandı olacak iş değil :D

[video=youtube;ovQNsBKycMY]https://www.youtube.com/watch?v=ovQNsBKycMY[/video]

Gökhan'a bak hadi koçum hadı koçum der gibi :cool:

gökhan,balta ve orda elini sallayan engin ya da aydın tam çıkaramadım onlardan gördüğüm sneijder'e karşı bir kıskançlık yok..engin'in maç sonu sarıldığı fotoğraf da belli çok içten sarılmış adam..engin ve sabri'nin pas atmaması tamamen oyun zekalarının dar olmasından hemen altında bişey aramayalım bence sneijder burnu havada bir adam değil gayet iyi niyetli duruyor dışlanacak bir durum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt