Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder Galatasaray taraftarı ile buluşuyor Sneijder GS - BJK maçı oyuna girişi - YouTube

Ben bu hareketi umut buluta hiç yakıştıramadım.Umut gıbı bır adam bunu yapmamalı.Adam sana elını uzatmıs sen hıc ıplemıosun.Sneıjder ıcın degıl bu oyuna kım gırerse gırsın bunu yapmamalı.

Kasıt aramıyorum, morali bozulmuştur vs. ancak bu takımda herhangi bir arkadaşına tutum alan kim olursa olsun bileti kesilir..

napıon lea!!!

Messi gelecek diyolla

Gelmez o söylediğin kişi. o değilde birader biz seninle ne konuşmuştuk hatırlıyormusun? 28 yaş üstü oyuncuların gelmesini istemiyorduk. 34 yaşında drogba geliyor ve her dakika geldimi diye soruyoruz. ne ayak :asd:

adam elini filan uzatmamış, çıkarken üzgün ifadesini fark etmiş; bizim deyimimizle iyiydin, aslansın kaplasın vari bir tepki vermiş.

konuyu uzatmanın ne takıma ne de Sneijder'e gram faydası olmaz

Yok Emrah valla bize herşey müstehak herşeyi büyütmeyi pireyi deve yapmayı çok seviyoruz ...

Orda Sneijder değilde Selçuk olsaydı Umut yine öyle davranırdı başı önünde yavaş yavaş çıkıyo art niyet kasıt yok ...

Pas atmıyolarmış yok dışlıyolarmış geçti o günler geçti yok öyle bişey maç sonu hepsi sarmaş dolaştı büyütmeyin be yeter ...

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Burada şair ''menejeriyle'' sözüyle bonservis parası vermeyeceğimizi mi belirtmiş?

yuhhh, adam yeni girmis takim 10 kisi kalmis sonra forvet oynamak mecbur kalmis.

futbol bilginiz bukadar iste ondan sonra gel ugras.

Kötü oynadı demedim. Dediğim şey yadırgadı mı acaba leş bir maçın içerisinde bulunduğunu ve istekli miydi?

Yaşınıza yakışmayan bir yorum olmuş.

1 numarayı wesley giymedi bari cirogba giyse

a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_drogbarun.gif

Drogba'nın geldiğini öğrenen Yobo'dan hala haber alınamamakta /Skysport

:cool:

Schalke Forumundan:

Ernsthaft, der Großteil sieht im Moment andere Probleme als das CL- Spiel in einem Monat. Für uns ist es verdammt wichtig, wieder international zu spielen und da ist es mir sowas von egal, ob man jetzt in der CL noch eine Runde weiterkommt oder eben nicht. Wenn ja, gut für den Geldbeutel und die Psyche der Mannschaft, wenn nicht volle Konzentration auf die Liga.

Abgesehen davon halte ich es für eine so enge Geschichte, dass die Form entscheiden wird. Und um die zu bewerten ist es noch viel zu früh.

Tercüme:

Dürüst olmak gerekirse, cogumuzun derdi 1 ay sonra oynanacak CL Macindan baska. Bizim icin önemli olan, tekrar Avrupada oynamak ve bu durumda CL'de bir tur daha atlamisiz veya atlamamisiz pek de önemi yok. Turu gecersek hem maddi acidan hem de takimin psikolojisi acisindan iyidir, ama gecemezsek de tüm konsantrasyonumuzu Lige veririz.

Ayrica bundan bagimsiz olarak, bu eslesmede Tur Biletinin pamuk ipligine bagli oldugunu düsünüyorum ve bu yüzden o günkü form durumu Galibi belirleyecektir. Ve bunu simdiden kestirmek icin henüz cok erken.

adam elini filan uzatmamış, çıkarken üzgün ifadesini fark etmiş; bizim deyimimizle iyiydin, aslansın kaplasın vari bir tepki vermiş.

konuyu uzatmanın ne takıma ne de Sneijder'e gram faydası olmaz

dün kü görüntüyü bulamadım tam arkadan çekim vardı sneijder elini uzatıyor ama umut hıc bır tepkı vermıyor.Sneıjder de tepkı gelmedıgını gorunce elı havada kalmasın dıye hafıfce karnını sıvazlıyor umutun.Ben bu konuda takılmak adına soylemıyorum ama umut gıbı bır adama yakıstıramadım.Bunlar takımdaslık adına cok onemlı hareketler oyundan cıktıgın ıcın sınırlı ve uzgun olabılırsın ama bunu gıren arkadasına yansıtman dogru degıl.Dedıgım gıbı bu sneıjdr ıcın degıl oyuna ıkıncı lıgten transfer ettgımız adam da gırse bunu yapmamalı

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba'nın menejerleriyle, oyuncunun futbol takımımıza transferi için resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Burada şair ''menejeriyle'' sözüyle bonservis parası vermeyeceğimizi mi belirtmiş?

Menajer ücreti vereceğimizi kast etmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt