Efehan Yıldız
10 Numara!
- 14 Şubat 2009
- 12.866
- 13
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Drogba transferi akşam açıklanacak bilginize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isteksiz degil, adam oyuna girdi buz gibi.. kirmizi yedik 10 kisi kaldik.. adam ne oynadigini anlayamadiki.. paldir kuldur top oynaniyordu sahada.. Hamite top gidiyodu Hamit tek basina goturuyodu sonra kaybedip geri geliyodu felan..
Adam rahat degildi bikere.. alisirr.. ha Sneijder'dan Umut bulut presi yada Elmander presi bekleme..
hani Buraki elestiriyoruz ya.. Sneijder bunu yapmaz.. yanindaki adamin ayagindan topu bile almaya ekstra sprint cekmez.. buna katlanacaksiniz.. Sneijder'i istemesi degil oyun tarzini kabulleneceksin..
hayirlisi diyorum..
rakibimize hemen bir tesis hamlesiyle karşılık verelim.
Ankara ve Düzceden sonra‚ Drogbaya karşılık bir de Ege bölgesinde tesis açalım.
dün kü görüntüyü bulamadım tam arkadan çekim vardı sneijder elini uzatıyor ama umut hıc bır tepkı vermıyor.Sneıjder de tepkı gelmedıgını gorunce elı havada kalmasın dıye hafıfce karnını sıvazlıyor umutun.Ben bu konuda takılmak adına soylemıyorum ama umut gıbı bır adama yakıstıramadım.Bunlar takımdaslık adına cok onemlı hareketler oyundan cıktıgın ıcın sınırlı ve uzgun olabılırsın ama bunu gıren arkadasına yansıtman dogru degıl.Dedıgım gıbı bu sneıjdr ıcın degıl oyuna ıkıncı lıgten transfer ettgımız adam da gırse bunu yapmamalı
Renkdaş gönlünü ferah tut, imzalar atıldı zaten sen dersine bak yapılacak şey formalite icabı resmi açıklama. Ders daha önemli![]()
sen gercekten buralari provoke etmeye geldin galiba adam daha oynamadan elestiri.
sanki birdler gibi mesaj yazmissin ! farkindamisin onun ?
forumdaki tepkilere bak birkeren !

sen gercekten buralari provoke etmeye geldin galiba adam daha oynamadan elestiri.
sanki birdler gibi mesaj yazmissin ! farkindamisin onun ?
forumdaki tepkilere bak birkeren !
Eğer o hareketi Sneijder'e değilde Selçuk'a yapmış olsaydı sen bu harekette art niyet aramazdın ya da gelip burda konu etmezdin ... Ama Sneijder'e yapılınca hemen öküz altında buzağı arıyosunuz ...
Adnan Polat & Rijaakard döneminde takımda disiplinin d'si yokken bi gruplaşma oldu diye artık her transferde bu olcak sanki ... Yeter rica ediyorum uzatmayın şu olayı ya ... Maç bitiminde herkes sarmaş dolaştı gittiler el ele taraftarıda selamladılar ...
Drogba Analiz:
- Boga gibi güclü. Yikilmaz
- Teknigi üst düzeyde. Top kontrol süper, gerekdine adam da gecer.
- Sut gücü ve teknigi cok iyi. Dünya daki en iyi bitirici forvetlerinden. Uzak mesafet de tanimaz.
- Kafa Goller cok olur. Cok iyi bu konuda. Yükselis, Kafa atma teknigi gücü...
- Top tutabilir, tam "Duvar". Pas alisversinde yardimci olur
- Futbol zekasi yükseks, bir iki adimi öncenden düsünür
- Duran Topda'da etkili
- Tek eksi yönü.. "cok hizli degil" ve yas itibari getirlmis "dinamik azalmasi" var. Ama vucut ve bakim yapisinda iyi oludundan dolayi 1-2 yil rahat yüksek seviyede oynar.
Uzun lafin kisasi...Adam Mükemmel, CL de cok yardim eder...Türk Ligini aglatir:cool:

Sadece isteksiz miydi diye sordum bu kadar abartılacağını ve bu kadar komplo teorisyeni bir millet haline geldiğimizi unutmuşum.
Portakallı kakaolu çilekli milkshake oldu yalniz
cilek portakal derken tüm manavi doldurdu![]()