Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

isteksiz degil, adam oyuna girdi buz gibi.. kirmizi yedik 10 kisi kaldik.. adam ne oynadigini anlayamadiki.. paldir kuldur top oynaniyordu sahada.. Hamite top gidiyodu Hamit tek basina goturuyodu sonra kaybedip geri geliyodu felan..

Adam rahat degildi bikere.. alisirr.. ha Sneijder'dan Umut bulut presi yada Elmander presi bekleme..

hani Buraki elestiriyoruz ya.. Sneijder bunu yapmaz.. yanindaki adamin ayagindan topu bile almaya ekstra sprint cekmez.. buna katlanacaksiniz.. Sneijder'i istemesi degil oyun tarzini kabulleneceksin..

hayirlisi diyorum..

Bunları gerçekten söylemiyorsun değil mi la? :D Sen interdeki maçlarını izle bence. Öte yandan drogbanın gelmesini istemeyişinin bir sebebide belkide tek sebebi. Burağın yedek kalacağı :D 5 vakit oktay. yapma böyle kanka. Kim hak ederse o giyer formayı. :D

rakibimize hemen bir tesis hamlesiyle karşılık verelim.

Ankara ve Düzceden sonra‚ Drogbaya karşılık bir de Ege bölgesinde tesis açalım.

Fenerliden 10 numara yorum.

dün kü görüntüyü bulamadım tam arkadan çekim vardı sneijder elini uzatıyor ama umut hıc bır tepkı vermıyor.Sneıjder de tepkı gelmedıgını gorunce elı havada kalmasın dıye hafıfce karnını sıvazlıyor umutun.Ben bu konuda takılmak adına soylemıyorum ama umut gıbı bır adama yakıstıramadım.Bunlar takımdaslık adına cok onemlı hareketler oyundan cıktıgın ıcın sınırlı ve uzgun olabılırsın ama bunu gıren arkadasına yansıtman dogru degıl.Dedıgım gıbı bu sneıjdr ıcın degıl oyuna ıkıncı lıgten transfer ettgımız adam da gırse bunu yapmamalı

saçmalıyorsunuz. Kızgın veya moraliniz bozuk olduğunda sizlerde en yakın olduğunuz insana bile aynı tepkiyi verirsiniz belki daha fazlasını. abartıyorsunuz.

İnsan ilişkileri bunlar kırılganlıklar, üzgünlükler olacak.

Sen kız arkadaşın ile tartıştığında veya konuşmadığında bitiriyormusun her şeyi?

sen gercekten buralari provoke etmeye geldin galiba adam daha oynamadan elestiri.

sanki birdler gibi mesaj yazmissin ! farkindamisin onun ?

forumdaki tepkilere bak birkeren !

Sadece isteksiz miydi diye sordum bu kadar abartılacağını ve bu kadar komplo teorisyeni bir millet haline geldiğimizi unutmuşum.

Afrika kupasını çıkaranın da her sene yaptıranın da ellerinden öperim :mad::mad::mad:

beyler 33. hafta drogba'nin karsisinda bekirmi oynayacak? puahahhah aushduhauhduiahdusadb aju db :asd::asd:

Portakallı kakaolu çilekli milkshake oldu yalniz :D

cilek portakal derken tüm manavi doldurdu :D

Kadikoy´deki macta Drogba sirtina alip gezdirir artik Bekir´i.

Beyler gelmisine gecmisine basladigimin Fenerin acikamalarini ciddiye almayin,Adnan Öztürk Meireles in yaptigi el haraketlerini kinamisti,bunu anlamayacak kadar beyinsiz ve ezik bir kulüp,icimden ana,avrat,kitap küfür ediyorum,

Ha Melo seneye bu takimda olmamali,o ayri konu.

Eğer o hareketi Sneijder'e değilde Selçuk'a yapmış olsaydı sen bu harekette art niyet aramazdın ya da gelip burda konu etmezdin ... Ama Sneijder'e yapılınca hemen öküz altında buzağı arıyosunuz ...

Adnan Polat & Rijaakard döneminde takımda disiplinin d'si yokken bi gruplaşma oldu diye artık her transferde bu olcak sanki ... Yeter rica ediyorum uzatmayın şu olayı ya ... Maç bitiminde herkes sarmaş dolaştı gittiler el ele taraftarıda selamladılar ...

Arkadasım bak son cümlemi okumuyosun heralde ben sneıjder degıl kım olursa olsun yapmamalı dıyorum.Ben burda burak ın amrabata yaptıgı hareketın de yanlıs oldugunu soyledım.Amacım senın deyımınle buza fılan aramak degıl bu benım gorusum saygı duyarsın ya da duymazsın.Hemen kalkanını kusanıp saldırıya gecme.Ben zaten belkı ben hassas davranıyorumdur da dedim.Ama bu takıma yenı gelmıs ve takım ruhunu hıssetmesı gereken bır kısıye yapılan bı yanlıs hareket.

Drogba Analiz:

• Boga gibi güclü. Yikilmaz
  • Teknigi üst düzeyde. Top kontrol süper, gerekdine adam da gecer.
  • Sut gücü ve teknigi cok iyi. Dünya daki en iyi bitirici forvetlerinden. Uzak mesafet de tanimaz.
  • Kafa Goller cok olur. Cok iyi bu konuda. Yükselis, Kafa atma teknigi gücü...
  • Top tutabilir, tam "Duvar". Pas alisversinde yardimci olur
  • Futbol zekasi yükseks, bir iki adimi öncenden düsünür
  • Duran Topda'da etkili
  • Tek eksi yönü.. "cok hizli degil" ve yas itibari getirlmis "dinamik azalmasi" var. Ama vucut ve bakim yapisinda iyi oludundan dolayi 1-2 yil rahat yüksek seviyede oynar.

Uzun lafin kisasi...Adam Mükemmel, CL de cok yardim eder...Türk Ligini aglatir:cool:

Drogbanın analizimi olur lan sanki Dentinho yu aldık:asd:

Sadece isteksiz miydi diye sordum bu kadar abartılacağını ve bu kadar komplo teorisyeni bir millet haline geldiğimizi unutmuşum.

yazmadan düsünün yazdiginizi sagliklimi degilmi iste yastan bahsediyorsun ya biraz akillica davranin

bu yasla basla alakasi yok. biraz beyninizi kullanin !

Efsane Transfer Nöbeti Oldu Sneijder ve Drogba Yönetim İstifa Messi gel:lol:medi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt