Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mourinho, Wegner bize gelmesi için futbolculara telkinde bulunuyor. Fatih Hoca inanılmaz saygın bir insan. Türkiye'nin milli takım başarıları kulüp başarıları bunların başında hep Fatih Terim var... Avrupalılar da inanılmaz saygı duyuyorlar. Şimdi demiyorum ama Fatih Terim'e sallayanlar ciddi şekilde kafayı sıyırmış olmalı.

Re: Transfer Nöbeti

Sinan Engin: " Burak'a yapılan hiçbir teklif yokmuş menajerinden öğrendim." ben oyle bişey yok dedim . :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ziya ağlamaya başladı:)

unbounded_mindd - 28.01.2013 21:59

Sanki bir kabus görüyormuşum da uyanacakmışım gibi hissediyorum . 2 haftadır dünya bu ezikleri konuşuyor. Son 3 senenin 2sinde takımlarına ŞL kupasını aldırıp MVP seçilen adamlardan bahsediyoruz.

Nasıl bu hale geldi bunlar arkadaşlar bu kadar zengin mi bu aysal ?

[alıntı yap]

son cümleyi iyi okuyun beyler

TV8 de bal damliyor bal adamlar ilk kez ne guzel konusuyorlar laaaaa

unbounded_mindd - 28.01.2013 21:59

Sanki bir kabus görüyormuşum da uyanacakmışım gibi hissediyorum . 2 haftadır dünya bu ezikleri konuşuyor. Son 3 senenin 2sinde takımlarına ŞL kupasını aldırıp MVP seçilen adamlardan bahsediyoruz.

Nasıl bu hale geldi bunlar arkadaşlar bu kadar zengin mi bu aysal ?

[alıntı yap]

son cümleyi iyi okuyun beyler

kabus daha başlamadı.haziranı beklesinler.

bu sene cl de yarı final ligde şampiyon olalım bu yaz türk futbol tarihinin en büyük kadrolarından biri kurulabilir 1.sınıf oyuncularla

Ynt: Transfer Nöbeti

üye değilim ne yalan söyliyeyim ama birbirlerine girmişlerdir orası kesin tahminimce :)

Adamlar daha hâlâ Belhanda dan bahsediyorlar, yok gelirse şöyle olur yok böyle olur.

Bunlar gökhan Ünal gibi adam için forumu karnaval yerine çevirmiş tipler. Bunların beyin ölümü gerçekleşmiş

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Antu dan

Onur Ateş - 28.01.2013 22:54

Rahat olun beylerrr‚ 6-0 yenilene kadar

psikolojik üstünlük bizde dert ettiğiniz şeye bakin

Sunlari 33. Haftada 6-7 : 0 maglup edip sampiyon olsak ne güzel olur bre

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Fener'den Drogba'ya teklif geldiyse,Drogba şöyle demiştir fener mi,oda kim,GALATASARAY'damı oynuyor.

Hemen hocayı gönderip Mourinho'yu takımın başına geçirdiniz :) Zor dönemde gelip takıma çağ atlatan yönetime ve hocaya sahip çıkmak lazım. Fatih Terim Mou'dan kötü hoca değil kanımca.

Cevap: Drogba'yi ilk yazan duyumcu (Yeni duyumcu efsanemiz)

sen misin yoksa o :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt