Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baskanterim.gif

bu ne ya. olmamis bu. Galatasaray baskanini yerlerde süründüremezsiniz beyler. hemde üstünde tasak gecermis gibi hocayi koymusunuz. silin sunu hemen lütfen.

Drogba zaten bizi seviyormus!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[video=youtube;3UCtz9k_GEk]https://www.youtube.com/watch?v=3UCtz9k_GEk[/video]

arkadaşlar fener 11 milyon euroyu mert nobreye verecek eski göz ağrısına drogba yaşlı ya nobre de 33 olacak 1 yaş eksik :lol:

CLyi alak

3-4 sene sampiyon olak sonra Mou reyizide gormek isteruk:ayatollah:

Erman acaba 1 m euro fazla teklifi şikeci bu takım diye mi geri çevirdi diyor

yoe :D

Sv: Transfer Nöbeti

Drogba Formali resim yokmu yaa

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

iyi güzelde ben bizim taraftarların kulübe destek konusunda çok fedakar olduklarını düşünümüyorum bu yıllardır böyle şuan kimsenin aklına bile gelmeyeceği gelince güleceği türk futbol tarihinin en büyük 2 ismini getirmişiz umarım taraftarlarda bunun bilincindedir ve ellerinden geldiği kadarıyla maddi durumu el verdiği kadarıyla desteklemesi lazım kulübü biz bu konuda malesef eziklerden gerideyiz.

beyler bir gif vardi, aziz kapiyi caliyor, sneijder unal baskanin elini opuyoru. onun sneijder ve drogbalisini yapabilirmisiniz? :D

Cevap: Drogba'yi İlk Yazan Duyumcu

ben drogba ismini ilk önce twitterda söylenti vardı ftw,saffet ulusoy falan sneijder den daha büyük bi isim geliyo dediler

ondan sonra şeref aydın geldi foruma drogbayı ister misiniz dedi,amk da bu dönemde uçakların koltuk numarası vs falan verdi onlarda bildiler sneijderi drogbayı falan

bide türkfutbolmu ne onlarda iyi çalıştı

ırmak kazuğuda unutmamak lazım

onun haricinda drogbaros,aşkın ateş,34cimbom34 falan filan hiçbirine inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt