Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen gecen seneki engin deli gibi savasiyordu orta sahada , ayrica elmander ve meloda inanilmaz oynuyorlardi .. bu sene hicbirinden eser yok![]()
Sampiyon olursak+CL de 1 tur illerlemek = Ödenen Paralarin karsiligi cikar mi, parasal anlamda?
Doğru,ama Eboue parçalar onu.Heç farketmez.
United maçındaki topun esamesi okunsa bizim takım adına Schalke fıslarda işte takım o maç bi gazla gitti daha öyle top oynamadı bu sezon umarım tekrarlar ve dediğin gibi olur.
Sanmıyorum ki gol yemeden maç bitirelim bu kadar üst düzey bir platformda bu kadar hatayla gözünü sevdiğim Muslera'sı bizlere "ulan ne kurtardı" dedirtmezse bir kaç kere gol yeriz muhakkak o yüzden Drogba'ya büyük iş düşüyor.![]()
Bu sene lig'de kesin şampiyon olmalıyız ,ben onu bilir onu söylerim ..
Bizdeki rahatlık kimsede yok yalnızDrogba gelmiş, "e iyi gelsin
" modundayız
![]()
Şenol Hoca'yı futbol kültürü olan bi şehrin takımının başında görmek istiyorum, Bursa da bu şehirlerden biri, Gençler falan da olur aslında ama orda da CavCav var. Eskişehir de olabilir.
İnş renktaşım. Ya ezikleri yenmek falan zevk vermiyor artık. Acaba yeniden bir yine yapabilirmiyiz? Ahhh ahhh...
o zaman da burağa pek laf edemiyosunmelo,elmander...say say bitmiyo nedenler
![]()
Sampiyon olursak+CL de 1 tur illerlemek = Ödenen Paralarin karsiligi cikar mi, parasal anlamda?