Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sene lig'de kesin şampiyon olmalıyız ,ben onu bilir onu söylerim ..

aynen gecen seneki engin deli gibi savasiyordu orta sahada , ayrica elmander ve meloda inanilmaz oynuyorlardi .. bu sene hicbirinden eser yok :(

o zaman da burağa pek laf edemiyosun :) melo,elmander...say say bitmiyo nedenler :)

Sampiyon olursak+CL de 1 tur illerlemek = Ödenen Paralarin karsiligi cikar mi, parasal anlamda?

Renkdaş bunları biz boşverelim gerçekten bunları transferlerimizin içine oturduğu kuş kitlesi düşünsün çünkü bu külübü nasıl bir iş adamının ne denli bir varlığa sahip adamın yönettiği ortada yaş tahtaya basmaz sıkıntı yok bence eğer bu açıdan düşünüp sorduysan.

Ha dediklerin olsa zaten bırak şimdi ödediklerimizi bunlar gibi bir kaç tane daha alırız zaten.

Sneijder+Drogba = +18 Kalite...laf yok.

Yanliz Bu iki yeni Lider Oyunu pek adapte zamani yok...Schalke macina az Zaman kaldi.

Sneijder alisir...bir iki lig maci oynar...ama Drogba gec gelir... ama Kalite oldu icin, adapsyon "yeni takim problemi" yasamyiz kanimca...

Keşke Taşçı da gelse

United maçındaki topun esamesi okunsa bizim takım adına Schalke fıslarda işte takım o maç bi gazla gitti daha öyle top oynamadı bu sezon umarım tekrarlar ve dediğin gibi olur.

Sanmıyorum ki gol yemeden maç bitirelim bu kadar üst düzey bir platformda bu kadar hatayla gözünü sevdiğim Muslera'sı bizlere "ulan ne kurtardı" dedirtmezse bir kaç kere gol yeriz muhakkak o yüzden Drogba'ya büyük iş düşüyor. :)

Buradaki maçı 1-0 2-0 almak zorundayız.Bu çok net!

Muslera'yı da hazırlayacak Tafi'dir.

Yan toplarda hala sıkıntımız var.Kolay gol yiyoruz.

Defans göbeğimiz çok sert.Orada bi sıkıntımız yok.Riera adam kaçırıyor.Ona bir önlem lazım.

Önünde asla Emre Çolak oynamamalı.Defansif yönü 0.

İlk maçta tercihim Amrabat'tan yana.Hiç yoktan 2 adamı yanında götürüyor.

Riera'nın kanadını tıkayabilirsek,kazanırız.

Diğer bölgelerde zaten sıkıntımız yok.

Corluka ne alemde onu alacaktık bi ara :D

Bu sene lig'de kesin şampiyon olmalıyız ,ben onu bilir onu söylerim ..

geçen sene 21 nisanda perişandım. o playoff yok mu playofff...ameliyata girmeden 22 gün önceydi....o bala yenildiğimiz 2-1 lik maçtan sonra sokakta sevinen o köpekleri görünce öldüresim geldi.12 mayıstada ameliyat oldum.uyandığımda şampiyonduk:D

1 hafta nasil gecer simdi...bu Gözler Sneijderi görmek istiyor Lig macinda...

2-3 hafta nasil gecer? bi gözler Sneijder+Drogba yi bi anda görmek istiyor maclarda...

Bizdeki rahatlık kimsede yok yalnız :D Drogba gelmiş, "e iyi gelsin :coffee: " modundayız :D

Harbiden bu ya!! :yenieek:

Bütün gündür sasirmis durumdayim.. yani cok asiri sevincli olmam lazim...

Akrabalarimla biraz kafa buldum baktim iyce cöktüler hic tadi da kalmadi...

Drogba haberini evesi gün birisi ultrAslan forumundan bir alinti ile göstermisti süpriz de olmadi acikcasi...

Bütün gündür su anki hissimi anlamaya calistim anliyamiyorum...

Gercekten dedigin gibi "e iyi gelsin :coffee: " modundayim..

Kafamda bir an önce lig sampiyonlugumuz ilan edilsin (Ligin bitimine böyle 4-5-6 mac kala) ve Sampiyonlar liginde insallah Schalke'yi ilk macta eliyecek bir skorla Deplasmanda tribunde yerimi almam..

Ardindan Manchester United'in birdaha rakibimiz olarak cikmasini istiyorum ondan sonrasi :blush2:

Re: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar , lig şampiyonluğu 2.plan emin olabilirsiniz . Ilk önce şampiyonlar ligi var ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Şenol Hoca'yı futbol kültürü olan bi şehrin takımının başında görmek istiyorum, Bursa da bu şehirlerden biri, Gençler falan da olur aslında ama orda da CavCav var. Eskişehir de olabilir.

Trabzon çok berbat bir yer futbol konusunda hepimizin bildiği gibi. Şenol Hoca seneye kadar dinlenir, kimseyi çalıştırmaz. Zaten kendini ancak toparlar.

Bu arada günün bombasını bırakıp kacıyorum fenerli bi arkadasımı arayıp makara yapım dedim aynen sunu dedi bu transferi ne lig ne cl icin yapıyosunuz sadece bizi kadıkoyde yenmek icin yapıyosunuz dedi herif:o otobuste oldugum icin güzel seyler söyleyemedim ama bi tarafımla guldugumu sadece o degil otobus anladı:D

İnş renktaşım. Ya ezikleri yenmek falan zevk vermiyor artık. Acaba yeniden bir yine yapabilirmiyiz? Ahhh ahhh...

Yıllar önce Mallorca maçı.

Arkadaşla konuşuyoruz.Turu geçmişiz mutluyum.Leeds ile eşleşmişiz.

Tamam dedim buraya kadar.Radebe,Kewell ve daha niceleri var.Elendik dedim buraya kadar.

Leeds'i geçtik Arsenal..Yok dedim buraya kadar.Henryler Overmarslar daha neler neler..

Sonra kupa geldi :ayatollah:

Cl'de Şu Barça olmasa,finale bile gidebiliriz derim de şuan.

Adamlara kimler ne taktikler denedi.Yemiyor arkadaş.

Barça'ya bu dünyada yapabilecek hiçbirşey yok.

Ha işin ilginç noktasını da söyliyim.

Hiç top oynamadan son 16'ya kaldık.Bu da bir gerçek..

Sampiyonlugu garantiledik... Gidiyoruz kadiköye...

Takimda, Sneijder, Drogba....

Bu sefer kadiköyde kazancagiz...hemde 1:0 , 2:0 degil... Illerde hatirilicak bi Derby olacak :asd:

o zaman da burağa pek laf edemiyosun :) melo,elmander...say say bitmiyo nedenler :)

burak komple bir forvet .. sadece onune top bekleme olayini cozse 10 numara olucak. trabzonda alistigi taktik. orda kerkes onun uzerine oynuyordu ilerde tek adam olarak, simdi takim oyunu oyanamayi bir ogrense ;drogba ogreticek .. en buyuk artisi bence cok seyler ogrenicekler bizm cocuklar drogba ve sneijder den .. umarim icerde lobi yapmazlar ,yerliler de birseyler ogrenmeye calisirlar , dunyanin mevkilerinde en yetenekli adamlari sonucta ..

ben sadece kendimi öyle sanıyodum ama drogbaya karşı hepimiz normal tepkiliyiz.bize bi tür uyuşturucu falan mı verdiler ne yaptılar la:D

Sampiyon olursak+CL de 1 tur illerlemek = Ödenen Paralarin karsiligi cikar mi, parasal anlamda?

Cl'de çekrek finale çıkarsak 3.5 m euro.

Sene şl'de diret katılım ve guruptan çıkma 25 m euro

Fenere koymak paha biçilemez.:D

Ama en büyük gelir staddan.Locaların hepsi ve kombinelerin bir kısmı 2.5 yıllıktı ki Adnan Polat döneminde bir kısmı harcanmıştı(Culio Stancu :( )

Stadımızda deli gibi loca var ve 3 yıllık satılıyor fiyatlar 15 bin dolardan başlıyor toplamı ise 130 bin dolar ediyor.Heralde kombinelerle birlikte stad geliri 250 m doları buluyor ki bu transferlerin temelinde de bence tamamen boşalacak stadı doldurmak var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt