Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalnız bugün Eskişehir-Ordu maçını izledim de Eskişehir çok sağlam oynamış Ersun Yanal kimyayı tutturmuş anlaşılan tehlikeli takım olmuşlar.

ya beyler... gecen ultrAslan forumundan bir mesaj alinti yapilmisti hatirliyan varmi aramizda?

Bu haberde Muslera sezon sonu ayrilacak man utd 25 milyon önermis ve bu transfer bitti bile denilmis diye bir yorum vardi...

yorumu yazan arkadasda bunlarin kesin bilgi oldugunu belirtmisti, hatta ultrAslan forumunda bu haberler erken paylasildi diye bir sürü yorum ve mesajlar silinmis

Kimsenin haberi varmi bu konuda ve dogruluk payinda bir bilgi düsúnce varmi ??

Sızmadığım forum kalmadı, bir tek Ultraslan'a üye olamadım

Sabah 8'de işe gidicez daha.hade ben yatar gençlerbirliği.

İyi geceler cümleten.. :ayatollah:

Bu arada Ömer Temelli açıklamalar yapmış, müjdeli haber vermiş sözde transferle alakalı. 1-2 güne açıklanacağını söylemiş(büyük ihtimal Belhanda).

Ayrıca genç oyuncu takviyeleri yapacaklarmış alt yapıya 1-2tane:)

Eee klasik Azize işte, 2-3 transfer yapıcaz dedi. 2ye 3 e tamamlıcak işte... Gerçi ben Bienvenü nasıl yazılıyosa işte, Özgür Çek takımdan gönderildi. Sonuçta adam transfer yapıcaz dedi. Oyuncu alıcaz demedi ki onlar da 2 transfer sayılır. Ben bu şekilde kıvırır diye düşünmüştüm ama biraz daha garantiye aliyim demiş:)

Fatih Terim büyük maçları asla kaybetmiyor. :rolleyes: Ayrıntı burada gizli işte.

İçsahada boğarız Schalke'yi.Ama şu iç sahada gol yeme hastalığımızı hiç yoktan bu maçlık es geçmeliyiz.

Deplasmandaki karşılaşma mı?Kaybedeceğimizi hiç sanmıyorum.

United maçında oynadığımız topun yarısını oynasak,orada harcarız onları.

deplasmanda ıyı oynuyoruz cunku rakıp acılıyor kazanmak ıcın o yuzden cok tehlıkelı oluyoruz. Sımdı ıse deplasmanda tehlıkelıyız+drogba+sneıjder oldu kı vah vah:b5::lol::lol::lol::lol::lol:

Cok önemli bir tespit brother :yenieek::tiphat::animation:

Takimda uyum/arkadaslik konusunda sezon basindan beri bir dengesizzlik var kimden oluyor anlamis degilimde... gruplasmalar mi var acaba?

Bilemiyorum ama kesinlikle bu konuda Besiktaslilar takim halinde saldirdilar Melo'ya bizden gelen oyuncular 1-2 oyuncu disinda kimse Melo'yu koruma adina hamle yeterince yapilmali

Onlar tahrik etmek ve maci gerginlestirmek istiyorlarsa bizimkiler de 11 oyuncu birden orda olmasi lazim. birimiz hepimiz hepimiz birimiz!

Sezon sonu Imparator kadroda genis bir temizlik yapacaktir diye bir his var icimde su an kalite adina bir cok oyuncu transfer edildi sezonu bir sampiyon olarak bitirelim sonra "takim kimyasini" bozan oyuncular ayrilir büyük ihtimalle.

Aynen abi kesinlikle

ben dün bi baktım 8-10 kişi melonun üstüne gidiyo bizden bi kaç kişi rakiple dalaşıyo diğerleri ayırma peşinde

Hemde kendi sahamızdayız yani düşün,deplasmanda olsak hadi bi nebze diyelim ama bide kendi evimizde oynuyoruz yani

Mesela ben engini bu yüzden ayırırım diğer topçulardan.Adam daha yeni cezasını bitirdi hakem dün tam meloya kart vericek hakemin ellerini falan aldı indirdi aşağıya,gitti yardımcı hakeme ne gördün diye sordu kaç kere.

Takımda bi gariplik var ama bu huzursuzlukmu yoksa tam kenetlenemiyomuyuz yoksa dediğin gibi gruplaşma mı var onu bilemeyiz ama bu tür şeyler aslında kağıt üstünde küçük gibi durur ama aslında bi takımın takım olmasında çok önemlidir.

Ben enginin cüneyti sarstığı maçtada hiç kızmadım kendisine sonuna kadarda arkasında durdum.Hakem gidicek eli görmeyecek biz golü yiyecez hakem golü verecek bizim topçularda önüne baka baka tamam hocam mı diyecek.Hepimiz insanız abi şurda kendi arkadaşlarımızla halı saha maçı yaparken bile en azında ufak tartışmalar oluyo.

Ben tam aksine o tip topçuya kızarım.Hakem ,rakip futbolcular vs istedikleri gibi eyyamı yapıcak,bizimkilerde eyvallah diyecek yok öyle şey.Gerekirse 8-9 kişi kalalım ama hakkımızı yerde bırakmayalım..

stoper yerli mi alınacak acaba?

Her şeye kabulüm diyelim çıkarken o gereksiz ayağında top tutmalarıyla kaybettiği toplarla yediğimiz kontralar anında Melo hakkında ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum ve kaç kez faul olmamasına rağmen hakemin yere düşmesi nedeniyle çaldığı fauller sayesinde sayısız pozisyondan kurtulduğumuz anlarda tamam illa risk alacak ama çok laubali alıyor bu riskleri sallamaz iplemez havada arkada sadece 2 kişi varken rakip hucüm pres yapıyor sen topu ayağında eveliyorsun geveliyorsun.

Buda dogru tespit.. ve dogru hatirliyorsam bunlarin hemen hepsini "kücük" maclarda yapti..

Derbilerde ise cok iyi oynadigini hatirliyorum. Takim halinde zaten mac secme aliskanligi var bu sezon bir türlü anlam veremedim.

ayaginda gereksizce cok fazla top tuttugunu acikcasi cok fazla hatirlamiyorum. Burda bir "tempo" problemi var bence Melo'da. Cok fazla zaman bulunca ne yapacagina sasiriyor aynisini Emre de yapiyor aliyor bir sola bir saga bir ileri bir geri dönüyor etrafinda sonra top kayibi. (genellikle kücük maclarda)

kendini yere atma konusunda ise burda bir gercekten problem olabilecek bir durum var bazen abartiyor bazen hic yapmiyor ve topu hemen oynuyor ama inatlastiginda topu sakliyacam düsüncesi kafasinda oturduysa sacma top kayiplari ve sinirlenmesi oluyor. Burda Imparator 1-2 defa uyardiktan sonra bunu yapmamasi lazim ama ikinci sezon bu konuda katiliyorum ama hucüm pres derken topu ayaginda tutmasi imkansiz zaten..

Melo icin kisaca eger baska bir oyuncu alacaksak kendisinden tartisilmaz daha iyi olmasi lazim veya yerli oyuncu olmasi lazim burdada aklima gelen tek isim Gökhan Inler bunuda zor aliriz Napoli birakmaz kolay kolay... Gökhan veya tartisilmaz daha iyi olan baska bir yabanci alamazsak bu takimda kalmasindan yanayim.

Seviyorum beyler öyle böyle değil :heart::heart::heart:

Doğru olsa bile Onur Kıvrak alınmadan böyle bir hamle yapılmaz.

simdi aklima geldi bu yorumda iste Onur kivrak ile anlasildi bile yazildi...

Muslera'nin ayrilmasini istemiyorum ve biraz tuhaf oldum. Onur kivrak iyi bir kaleci. yerli olacaksa baska tercih de yok ama Muslera ne diyeyim ya bir ayri yeri var kisiligi karakteri taraftar acisindan cok sevilecek bir tipte

simdi aklima geldi bu yorumda iste Onur kivrak ile anlasildi bile yazildi...

Muslera'nin ayrilmasini istemiyorum ve biraz tuhaf oldum. Onur kivrak iyi bir kaleci. yerli olacaksa baska tercih de yok ama Muslera ne diyeyim ya bir ayri yeri var kisiligi karakteri taraftar acisindan cok sevilecek bir tipte

Muslera kalmalı en az 1 sezon daha ve onur da sene sonu alınıp arkayı sağlama almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt