Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi bursa da edu diye oyuncu var, resmen appiah gibi, cok sert, aman sneijder diyeyim, yedek baslasa daha iyi olur cidden ayman gibi

anlat o zmn feyzi,aşk doktoru konusundada görüyodum seni ztn öyle hatırlıyorum:cool:

abi bursa da edu diye oyuncu var, resmen appiah gibi, cok sert, aman sneijder diyeyim, yedek baslasa daha iyi olur cidden ayman gibi

o sneijdere dalıyosa bizimkiler de eduya dalsın,ne bilyim batashaya dalsın.herşey karşılıklı.:D

Yeni aldıkları adamı diyosun galiba renkdaş,fener maçında izledim her topa atlıyor,tekmeye kafa falanda uzattığı oldu.Sattıkları adamdan daha seri oyuncu ama biraz dengesiz :D

jhgqd.jpg

Şu Burak Yılmaz gidiyor falan söylentileri hakkında bilgisi olan var mı ? Yoktur herhalde öyle bir şey ? Sinan Engin'e itimat edecek değiliz neticede.

meneceri yalanlamış :b5:

Ha tamam o zaman. Çünkü doğru olsun yalan olsun bahsinin geçmesi bile strese sokuyor insanı. Forvet hattında sezon sonu ayrılacak Umut Bulut ve yabancı kontenjanının düşürülmesi açısından yine yolların ayrılabileceği bir Elmander varken ve yabancı kontenjanı düşüyorken elimizde en iyi yerli santrafor var ve satmak mantıksız olurdu.

Sneijder, Drogba ligin anasini aglatir deyip, kaciyorum :ayatollah:

Maçta sneijder koşmadı ya sinir oldum neden koşmadı acaba :rolleyes:

Transfermarkt forumdan bir Schalke'linin Drogba transferi ardından yorumu; "Nicht gut, gar nicht gut :(" Heriflerde şimdiden tur gitti havası var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt