Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen renktaş o ne rezil yayın öyle sunucusundan yorumcusuna hatta rejisine kadar adamlar pozisyonların tekrarını vermiyodu.çok fenaydı çokk

hadi hepsini gectim ama oyun oynaniyordu faulden sonra ve adamlar oyun oynanirken faul görüntüsünün tekrarini veriyorlardi :( sinir ediciydi. . bir kac dk sonra zaten pek kulak asmadim spikere acikcasi :)

Türkiyenin en kötü mac spikeri galiba

hadi hepsini gectim ama oyun oynaniyordu faulden sonra ve adamlar oyun oynanirken faul görüntüsünün tekrarini veriyorlardi :( sinir ediciydi. . bir kac dk sonra zaten pek kulak asmadim spikere acikcasi :)

Türkiyenin en kötü mac spikeri galiba

drogbanin eline basiyor fbli topcu gürcan bilgic drogbanin ayagina bastilar diyor:)

Gol attığımızda bütün rejiye bir hüzün çöktü. Spiker o kadar tepkisiz anlattı ki, hani o an maçı izlemiyor olsam gol olduğunu hayatta anlamazdım herhalde. Bunun yanında maçın başlarında 18 çizgisi üzerinde bir oyuncumuz yerde kaldı, Bülent Yıldırım devam ettirdi. Bariz tartışmalı bir pozisyondu ama tekrarı bile verilmedi.

Drogba 35 yaşında 120 dakika rahat oynuyor ve 120 dakikada her pozisyonda geriye gelip topta çıkarıyor böyle bir adam daha gelmez bize :016::016::016::016::016::016::016:

Baskan net bir sekilde Arda olmayacak mi dedi?

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Hatta son sözü de Arda ile ilgili oldu. Transfer olacak mı diye sordular. Daha transfer döneminin kapanmasına zamanımız var. Son güne kadar bekleyeceğiz. Fakat kimse Arda ve o ayarda bir oyuncu beklemesin dedi.

Hatta son sözü de Arda ile ilgili oldu. Transfer olacak mı diye sordular. Daha transfer döneminin kapanmasına zamanımız var. Son güne kadar bekleyeceğiz. Fakat kimse Arda ve o ayarda bir oyuncu beklemesin dedi.

iyide bu takima sercanlar yigiltler mi alinacak ?! bu takim arda seviyesinde oyuncular ancak oynaya bilir artik bu saaten sonra.

neyse.. carlinhosu alsinlarda baska istegim yok benim yönetimden bu sene icin taraftar olarak. bu takim öyle yada böyle sampion olur. zaten cas davasindan sonra en az bir eksi puanda bekliyorum uefa baskisi ile birlikde.

avrupa icin lay lay lom..kura sansina bakariz ancak yabanci siniri oldugu süre icinde

cezayi yedikden sonra feneri rahat birakmaz uefa kolay kolay. en az eksi 12 puan bekliyorum acikcasi. ligde baska rakipde yok zaten .

iyide bu takima sercanlar yigiltler mi alinacak ?! bu takim arda seviyesinde oyuncular ancak oynaya bilir artik bu saaten sonra.

neyse.. carlinhosu alsinlarda baska istegim yok benim yönetimden bu sene icin taraftar olarak. bu takim öyle yada böyle sampion olur. zaten cas davasindan sonra en az bir eksi puanda bekliyorum uefa baskisi ile birlikde.

avrupa icin lay lay lom..kura sansina bakariz ancak yabanci siniri oldugu süre icinde

cezayi yedikden sonra feneri rahat birakmaz uefa kolay kolay. en az eksi 12 puan bekliyorum acikcasi. ligde baska rakipde yok zaten .

Arda'nın alınmasını belki de forumda en fazla isteyen kişi benim. Arda alınsın Carlinhos alınmasın bunu bile isterim. Arda bu takıma çok lazım. Özellikle bu sene çok lazım. Amrabatı oynatmak için defanstan oyuncu kesiyoruz. Gökhan Zan bugün hakan baltadan daha fazla tedirgin etmiştir beni.

bu takıma artık kaliteli oyuncular alacagız gibi demeç vermesın.Kimi alacaksın.Ya sabır

başkan 1 2 transfer demişde sanırım okan derici furkan özçal terk birilerini alıp kapatacaklar

Cok abartmiyor musunuz? Ardayi A.Madridin satmayacağini Baskan bir cok kez söyledi. Ardadan baska bizde ilk11 oyuncusu olabilecek baska yerli mi var? Yok. Yabanci sinirlamasi var. Zaten kenar oyuncusu alamayiz. Baskanin aciklamasina bu yönden bakmak lazim. Zaten istesekte A.Madrid Ardayi satmadikca Arda ayarinca bir oyuncu alamiyoruz.

Türkiye Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Kupa finalinin ardından taraftar yasağı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirören, kulüplerin kendi aralarında anlaşmaları halinde taraftar yasağını kaldıracaklarını söyledi.

yasağı tff değil il güvenlik kurulu alıyo, tff kaldıralım dese de yetkisi yok direkt olarak.

Basinin Arda konusunda bir sey bilmediği acikti. Bir sey bilseler, bir gün Arda Galatasarayda hayirli olsun, ertesin gün Ünal Baskan Gili ikna edeceğine inaniyor haberi yapmazlardi.

Bizim 4-2-3-1 icin Lamela stilinde bir kenar forvete ihtiyacimiz var. Dikine oynayan, bireysel acidan güclü, yaratici ve pasör, kenar forvet özelliklerine sahip bitirici ve dinamik bir oyuncu. Hamit yerine böyle bir oyuncu olsa, takim seviye atlardi. Hamitin bize yarardan fazla zarari var. Rakip beke gereken baskiyi, presi yapmiyor. Oyunun 2 yönünde de isini doğru düzgün yapamiyor. Ebouenin perfonmansinida düsürüyor. Engin varken Eboue cok daha iyiydi. Engin Eboueyide oynatiyordu. Engin 3lü ortasaha icin sart.Engin 4-3-1-2nin saği icin Turkiyedeki en iyi ve en uygun oyuncu. Umarim en yakin zamanda yüzde 100üne ulasir ve Hamit bir daha forma yüzü göremez.

Zorluk seviyesi yüksek maclarda 4-2-3-1 oynamaya devam ederiz ama ligde 4-3-1-2yle devam ederiz diye düsünüyorum. Doğru olan da bu. Biz uzun vadede ideal kenar forvet olmadan 4-2-3-1i kullanirsak, ligi kaybedebiliriz.

Frei ve Carlinhos yeterli olur. Rierada maasinin bir kismi verilerek gönderilir.

aynen öyle 4231 oynamak istiyosan gol atabilecek kanat lazım, sadece kanat forvet olmayabilir bu, robben kanat ama forvet kadar gol atıyo. biraz adam olsa tam kazım tipi biri de olur ama bu kazım asla.

başkanın açıklamalarından sonra arda konusu kapanmıştır bence, ama nedense transfer sezonu kapandığında arda neden alınmadı diye eleştirecekler ünal başkan arda konusu kapandı dediği halde, gereksiz umut bağlamaya gerek yok.

1-2 transferden kastettiği birisi kerim frei olsa bari diye umut ediyoruz, bu kanat yokluğunda ciddi sayıda forma şansı bulur.

Frei gelse bari Arda gelmiyorsa

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben hala Arda´nin gelecegini düsünüyorum acikcasi. Arda ile anlastiysak, ki anlastigimizi herkes söylüyor, bu isi bitiririz bir sekilde.

Transfer döneminin sonlarina dogru biter bu is Arda da baski yaparsa.

Arda gelse de gelmese de Kerim Frei´i alirdim ben. Bari bu hafta Kerim´i bitirsek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt