Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Dün maçtan önce kuzene dedimki "yaz bir yere Bruno Alves Kırmızı yicek" dedim yedi salak ahahahha ulan para bassaydım zengin olmuştum şimdi:cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizde zaten?dunku macta izledim..Bruno Alves bizde olmus olsaydı semihle ikisi avrupanın en iyi defansı olacaklardı...Adam drogba ya adım attırmadı
Bu arada Alper cok bos bir futbolcuymus. Zamaninda Melo ile kiyaslamak büyük sacmalikmis.
Biraz tempo yapmasi disinda en ufak numarasi yok herifin. Cok ciddiyim. Teknik yok, beceri yok, hicbirsey yok.
Melo Alper´i 10 kere cebinden cikarir, yine sokar, yine cikarir, havada karada selamlar yani.
4-2-3-1 iyi hoş en güzel sistemde malesef bizim bu sistem için uygun kanatlarımız yok. skor özelliği olan sadece erman var oda sivasta yapıyordu burda napar muamma. sneijder desen zaten öyle golcü bi kimliği yok.hamit ve amrabat geçen sene toplam 2 gol atmışlar düşünebiliyormusunuz sadece 2 ! bütün yük drogbaya binmiş olacak ve hiç kusura bakmayında drogbadan öyle +20 lik bi performans beklemesin. o yüzden ya ardayı getircen sola sağa da burağı oynatmasını öğretcen. yada çift forvet devam edicen artık bu 442 mi olur 4312 mi olur orasını bilemem.
Bruno Alves i begenmeyenler 3 mac ustuste kırmızı yiyen Bulent Korkmaza efsane diyenler............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne ayaksınız
bi izahı olmalı
Bruno Alves i begenmeyenler 3 mac ustuste kırmızı yiyen Bulent Korkmaza efsane diyenler............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne ayaksınız
bi izahı olmalı