Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün maçtan önce kuzene dedimki "yaz bir yere Bruno Alves Kırmızı yicek" dedim yedi salak ahahahha ulan para bassaydım zengin olmuştum şimdi:cool:

alves hava toplarında ve yer tutmada iyi akıllı bir oyuncu ama araya atılan toplarda,hızlı oyunculara karşı tam bir saatli bomba,ligde hakemler adam gibi mac yönetirlerse kontra oynayan anadolu takımlarına karşı patlar o adam..

Iyi bir takimiz, kazanma aliskanligi olan cok kaliteli bir takimiz. Artik 96-00 yillarini hatirlatan döneme girdik. Bu kesin.

Simdi bu olumlu ivmeyi iyi kullanip bir ilki gerceklestirmek icin cabalamaliyiz. O ilk de CL kupasidir.

Zaman varken, firsat varken o hamleleri yapmaliyiz.

Atletico gelecek sezon zarar etmek istemiyorsa Arda´yi bu sene satmali yada sözlesmeyi uzatmali.

Arda sözlesme uzatacaksa zaten hic konusmasin. Bi daha da zor gelir Galatasaray´a. Is Arda´da bitiyor.

Carlinhos´u aliriz da, kontenjanda bir sikinti daha olur. Alirsak, her hafta rotasyon yapariz degisik mevkilerde. Ama alalim.

boş arda beklentisine girilmeden temizinden kerim frei koyunlu alınsın, kerim frei koyunlu tamda bizim ihtiyacımız oyuncudur ,hem amrabattan hemde emreden cok daha ileride bir kanat oyuncusudur ve kerim frei koyunlu transferi şart oğlu şarttır..

solbek transferinde ise carlinhos gibi ligde oynatamayacağım bir oyuncu yerine 19lu colombialı Andres CORREA transferini yaparım, bence u20 turnuvasının acık ara en iyi solbeki kendisidir,colombia takımında quintero ile birlikde takımın yıldızı idi (bence quinterodanda iyi idi)

4-2-3-1 iyi hoş en güzel sistemde malesef bizim bu sistem için uygun kanatlarımız yok. skor özelliği olan sadece erman var oda sivasta yapıyordu burda napar muamma. sneijder desen zaten öyle golcü bi kimliği yok.hamit ve amrabat geçen sene toplam 2 gol atmışlar düşünebiliyormusunuz sadece 2 ! bütün yük drogbaya binmiş olacak ve hiç kusura bakmayında drogbadan öyle +20 lik bi performans beklemesin. o yüzden ya ardayı getircen sola sağa da burağı oynatmasını öğretcen. yada çift forvet devam edicen artık bu 442 mi olur 4312 mi olur orasını bilemem.

Bu arada Alper cok bos bir futbolcuymus. Zamaninda Melo ile kiyaslamak büyük sacmalikmis.

Biraz tempo yapmasi disinda en ufak numarasi yok herifin. Cok ciddiyim. Teknik yok, beceri yok, hicbirsey yok.

Melo Alper´i 10 kere cebinden cikarir, yine sokar, yine cikarir, havada karada selamlar yani.

Sow'a bi pas atti.. Sow 4 metre ofsaytta..

TV'i yan yatirdim baktim hala ofsaytti pozisyon o derece.

4-2-3-1 iyi hoş en güzel sistemde malesef bizim bu sistem için uygun kanatlarımız yok. skor özelliği olan sadece erman var oda sivasta yapıyordu burda napar muamma. sneijder desen zaten öyle golcü bi kimliği yok.hamit ve amrabat geçen sene toplam 2 gol atmışlar düşünebiliyormusunuz sadece 2 ! bütün yük drogbaya binmiş olacak ve hiç kusura bakmayında drogbadan öyle +20 lik bi performans beklemesin. o yüzden ya ardayı getircen sola sağa da burağı oynatmasını öğretcen. yada çift forvet devam edicen artık bu 442 mi olur 4312 mi olur orasını bilemem.

Dogru Analiz..

Arda gelmez ama olurda gelirse..

Nando

EboueChedjouSemihBalta

----------Melo-Selcuk-------

Burak-------Sneijder--Arda

-------------Drogba-----------

Takım olarak ve kadro olarak Fener'den kat kat üstünüz. Ama itiraf etmek gerekir ki Alper Hamit'in yerine banko oynardı, keşke alsaymışız. Fener'de bir halta yaramayacak, orası ayrı.

Eminim yöneticiler şikayet almaktan bıkmıştır ama forumun bu yeni hali beni acayip yoruyor. Bütün yazılar birbirine karışmış gibi.

Gerek olmasa yapılmazdı mutlaka ama en azından isteyenin tercih edebilmesi için ikinci bir tema seçeneği olamazmı.

Hamit berbat oynuyor.

Amrabat sınırlamaya takılacak.Chedjou oynar artık bundan sonra.

4-2-3-1'e devam edersek bence Erman-Engin kanatları ile başlamak lazım lige.

Burak oynatılacaksa da kanatlardan biri Burak olsun.Kanat-forvet gibi denenebilir Burak.

Bruno Alves i begenmeyenler 3 mac ustuste kırmızı yiyen Bulent Korkmaza efsane diyenler............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne ayaksınız

bi izahı olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt