Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Bruno Alves bu ligin en iyi stoperidir
chedjou 2 haqzırlık macına cıktı bununla mı anladın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chedjou 2 haqzırlık macına cıktı bununla mı anladın?
Bu arada Alper cok bos bir futbolcuymus. Zamaninda Melo ile kiyaslamak büyük sacmalikmis.
Biraz tempo yapmasi disinda en ufak numarasi yok herifin. Cok ciddiyim. Teknik yok, beceri yok, hicbirsey yok.
Melo Alper´i 10 kere cebinden cikarir, yine sokar, yine cikarir, havada karada selamlar yani.
Chedjou kim Bruno Alves'i herkes biliyor
drogba bu ligin en iyi futbolcusudur
muslera bu ligin en iyi kalecisidir
melo bu ligin en iyi ön liberosudur...
..................
Yiceksiniz bu lafları hep
bugune kadar Necati Ates haricinde bana lafimi yediren olmadi
kırmızı kart alan ceza almıyor mu3 mac üst üste nasıl alıyor
![]()
Chedjou kim Bruno Alves'i herkes biliyor
cevap veremessen ben sana resmi maclarla senesiyle ispatlayacam....
tarihe gecen kaptan...bulent korkmaz
ceza sahası dısından kafa golu atan tek adam turkiye ve avrupa tarihinde.....
3 mac ustuste kırmızı kart yiyerek te gecti o tarihe...onu yazdiysan ver cevabi...
bu cocukca isleri birakin , Melo da bidon olarak geldi bu lige ama nasil muazzam bir adam oldugunu herkes gordusenin veya senin gibi düşünenlerin bilmemesi fransa gibi sert bir ligde en iyi stoper secilmiş adamın çirkef agır vasıta olan alvesden kötü oldugunu göstermez
ya ne diyon sen.Düşünme kabiliyetin yok mu kırmızı kart alan adam en az bir maç ceza yer.Nasıl 3 mac üst üste alıyor?
Alper Hamit'in yerinde oynasaydı sahanın yıldızı derdiniz... Ne biçim futbol seyrediyorsunuz anlamlıyorum, adam oyuna girdikten sonra neredeyse tüm atakları başlatan isimdi.
Hani futboldan anlıyorsun ya....dusun bakalım..!!!!!!!!!!!!
Ya sen bıkmadın mı bunca zamandır kendini foruma rezil etmeye.