Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba´nin sözlesmesi hemen uzatilsin. Fazla beklemeyelim. Bu adami bu yasta bile bircok kulüp alir.

Liderimizi kaybetmeyelim. 1.5 sene yetmez bize. En azindan 1 sene daha uzatirim düsünmeden. Fazla beklemeyelim.

Bu hafta hareketli geçecek bence.

Elmander ve Riera'nın gönderilip Carlinhos'un alınacağını düşünüyorum.

Böylece 9 yabancımız olur ki zaten bu saçma sınırlamada 10 yabancının 10'undan verim almak imkansız.

başkan 1 2 transfer demişde sanırım okan derici furkan özçal terk birilerini alıp kapatacaklar

Ali Durust un huyundan gidiyor renk verip sır vermıyor...Acıklamasında dikkat ettiyseniz bende yurtdısına cıkacam dedi...Adam isi gucu bıraktı Arda transferine calısıyor...Riera Elmander gider arda ve iki yabancı gelir..demedi demeyin..

ok.gif
MulledWin - 12.08.2013 00:02

bos.gif

Arda´yı da almazlar umarım. İyice çekilmez olur bizim derbiler.

dunku macta izledim..Bruno Alves bizde olmus olsaydı semihle ikisi avrupanın en iyi defansı olacaklardı...Adam drogba ya adım attırmadı

Bu arada Alper cok bos bir futbolcuymus. Zamaninda Melo ile kiyaslamak büyük sacmalikmis.

Biraz tempo yapmasi disinda en ufak numarasi yok herifin. Cok ciddiyim. Teknik yok, beceri yok, hicbirsey yok.

Melo Alper´i 10 kere cebinden cikarir, yine sokar, yine cikarir, havada karada selamlar yani.

Bu arada Alper cok bos bir futbolcuymus. Zamaninda Melo ile kiyaslamak büyük sacmalikmis.

Biraz tempo yapmasi disinda en ufak numarasi yok herifin. Cok ciddiyim. Teknik yok, beceri yok, hicbirsey yok.

Melo Alper´i 10 kere cebinden cikarir, yine sokar, yine cikarir, havada karada selamlar yani.

hamitten iyidir

dunku macta izledim..Bruno Alves bizde olmus olsaydı semihle ikisi avrupanın en iyi defansı olacaklardı...Adam drogba ya adım attırmadı

Demek ki henüz Alves´in nasil bir kazma, psikopat, manyak oldugunu cözememissin.

Bu sene Fenerbahce´yi kac kere yakacagini birlikte sayalim seninle. Lugano´dan cok daha dengesiz. Manyagin teki Alves.

Macin basinda bizden birine yerdeyken tekmeyi salladi. Bizimki yere biraksa kendini, banko kirmizi kart yani. Böyle bir manyak o.

At. Madrid akıllıca davranıp ardanın sözleşmesini uzatmak istiyor. sözleşme fesih bedelini de 24'ten 40'a çıkaracaklardır. Eğer Arda uzatırsa almamız çok zor. 30'dan aşağıya satmazlar. Ancak Arda uzatmaz ve ben GS'ye gideceğim derse bu sene 15'e satmazlarsa seneye 6-7'ye satmak zorunda kalacaklar. Çünkü sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan oyuncuya kimse 20-24 mio vermez.

Benim görüşüm: bu hafta içinde Arda'ya uzatma teklif edecekler, kabul etmezse bize satacaklar.

Aziz Yıldırım : Oyle bi isim getirecegimki drogba sniejder i alt edecek....

Demekki drogba sniejder transferleri adama nasıl koyduysa onu cıkarmak icin transfer yapmmaya calısıyor :)))) ahahaahaaaaa

Dun gorduk ki alper transferi sadece kulubede avantaj melonun yerini doldurmaz diye herkes soyledi forumda hakli da ciktik alvese gelince iyi stoper sert lider fakat dun yaptigini gordukten sonra neden gonderilmis aanliyor insan dun alves ayni sekilde bizi eksik biraksa ve maci kaybetsek en istemeyecegim adam olurdu kendisi takimda sonucta buraya kupa kazandirmaya gelmissin bu maclarda takimina zarar veriyosan bu tecrubeyle ciddi soru isareti vardir eboue ritmini buluyor hakan da iyiydi dun ama hamit ve merkez stoper sorunumuz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt