Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda kesinlikle takimdan birisiyle buluştu. Yoksa hava limaninda "aha yakalandik" kelimesini kullanmazdi. Biliyor cünkü gizli bisey yaptigini.

Hani tercihen o gazeteleri okumayabiliriz, o saçma sapan ne olduğu belli olmayan cahil insanları okumayabiliriz de abi bir maç zevkimiz var ve alenen pohpohlanan bir Fenerbahçe var. Rezillik. Taraftarlarına hoş göstermek için nasıl da çabalıyorlar, ilginç. Ama bizim transferler her daim " FOS ". Drogba gibi bir futbolcuya yakışmıyor, egoist davranıyor dedi, Sneijder hiç iyi oynamıyor vs. dedi. Bir sürü göz boyayıcı laflarla gene aciz Fenerbahçe taraftarını kandırmayı başardılar. Kupayı alsalar, Şampiyonlar Ligi Finali hayal değil bu futbolla derlerdi.

Benim izlediğim dünki Sneijder bizde oynadığı maçlarda en efektif oyununu sergiledi.Oyunu çok iyi açtı,class paslar attı,şut attı,ara pas attı,oyunu hızlandırdı...

15 sene boyunca Aziz bey medya üzerinde öyle bir baskı oluşturmuş ki bu baskıyı kırmak için çok uğraşmak gerek ! Ünal Aysal önüne gelen gazeteciye nazik davranıyor,röportaj veriyor.Hata ediyor..!

Arda konusunda ben hala başkanın uğraştıgını,medyaya bilinçli olarak çok zor dediğini düşünüyorum.

Benim izlediğim dünki Sneijder bizde oynadığı maçlarda en efektif oyununu sergiledi.Oyunu çok iyi açtı,class paslar attı,şut attı,ara pas attı,oyunu hızlandırdı...

15 sene boyunca Aziz bey medya üzerinde öyle bir baskı oluşturmuş ki bu baskıyı kırmak için çok uğraşmak gerek ! Ünal Aysal önüne gelen gazeteciye nazik davranıyor,röportaj veriyor.Hata ediyor..!

Aslında şunu bir anlamak lazımdı, maçın spikerleri zaten Fenerliydi. Yorumcuları diyelim. Daha ne beklerdik ki? İşte yaptığımız hata bu, önüne gelenle dialog kurup, sonra onların eline düşüyoruz.

Aslında şunu bir anlamak lazımdı, maçın spikerleri zaten Fenerliydi. Yorumcuları diyelim. Daha ne beklerdik ki? İşte yaptığımız hata bu, önüne gelenle dialog kurup, sonra onların eline düşüyoruz.

Yorumcu Levent Tüzemen koyu GS'lidir,Gürcan Bilgic koyu fbli ancak maçı anlatan spikerin hangi takımlı oldugunu bılmıyorum.

Yorumcu Levent Tüzemen koyu GS'lidir,Gürcan Bilgic koyu fbli ancak maçı anlatan spikerin hangi takımlı oldugunu bılmıyorum.

Demek algıda seçicilik yapmışım, hep o Gürcan'ı dikkat etmişim. Gerçi ne dedikleri de belli değildi ki. Ülkenin sıkıntısı bu, ehil olmayanların göz önünde oluşu.

Ama hakem avantaja bırakıp,pozisyon bittiginde Alves'e kart çıkarması lazım değil miydi?

Melo öyle koşu yapmasaydı büyük ihtimal avantaja bırakırdı, tabi top kime gitti orasını hatırlamıyorum şimdi.

Melo'nun öyle koşusu ve olayın sonunda kırmızı kart olması hakemin oyunu durdurmasına sebep oldu:)

Demek algıda seçicilik yapmışım, hep o Gürcan'ı dikkat etmişim. Gerçi ne dedikleri de belli değildi ki. Ülkenin sıkıntısı bu, ehil olmayanların göz önünde oluşu.

Bir kaç istisna hariç futboldan zerre anlamazlar,ama işte torpil mi dersin,para mı dersin bir şekilde medyada kendilerine yer ediniyorlar.

Melo öyle koşu yapmasaydı büyük ihtimal avantaja bırakırdı, tabi top kime gitti orasını hatırlamıyorum şimdi.

Melo'nun öyle koşusu ve olayın sonunda kırmızı kart olması hakemin oyunu durdurmasına sebep oldu:)

Anlatamadım hocam galiba,farz edelim Melo koşu yapmadı hakeme doğru,hakem avantaja bıraktı,Pozisyon bitti.Pozisyon bittikten sonra hakem Alves'i yanına çağırıp 2.sarıdan atmalıydı.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, Fenerbahçe futbolcularını her daim övgü ile bahsettiler, her daim ama. Galatasaraylı futbolcularıysa sürekli eleştirdiler, sürekli değerini düşürttürmeye çalıştılar. Eboue paso Drogba dendi, bir sürü saçmalık.

Tüzemen Galatasaraylıdır, Bilgiç de fenerli. Zaten Bilgiç den mantıklı bir yorum beklemiyordum da Tüzemen de beklemediğim kadar saçmaladı. Spiker zaten deli etti beni.

Bir de Drogba'nın golüne, yere çarptıği için gol oldu dediler ya, hay dedim ben sizi oraya oturtanı...

Anlatamadım hocam galiba,farz edelim Melo koşu yapmadı hakeme doğru,hakem avantaja bıraktı,Pozisyon bitti.Pozisyon bittikten sonra hakem Alves'i yanına çağırıp 2.sarıdan atmalıydı.

Doğru olması gereken o da, ben neden avantaja bırakmadığını izah etmiştim. Normal de sizin dediğiniz gibi olmalıydı.

Dün bütün takım çok iyi oynadı ama,

Muslera-Melo-Drogba müthiş işler yaptı:2_thumbs_up_-_animated::2_thumbs_up_-_animated::2_thumbs_up_-_animated:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt