Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol beki kiralasakta olur aslinda, hem tribünde oturunca fazla dert etmez o oyuncu

Arkadaşlar futbol bilginleri(!)nin yazıları,konuşmaları canınızı sıkmasın.Dünki maçtan size 3 tane istatistik atayımda iciniz rahatlasın :)

Hücum bölgesinde topla oynama = GS:%27.60

- FB:%12.44

Ceza Alanına Atılan Toplar = GS: 53/18 - FB:19/5

Kaleye şut = GS:32/12 - FB:8/3

Bu istatistikler sanırım her şeyi açıklıyor...

Hiçbirine gerek yok kanka. İlk kornerini 101. Dakikada atan bir takımdan bahsediyoruz :)

Arkadaşlar futbol bilginleri(!)nin yazıları,konuşmaları canınızı sıkmasın.Dünki maçtan size 3 tane istatistik atayımda iciniz rahatlasın :)

Hücum bölgesinde topla oynama = GS:%27.60

- FB:%12.44

Ceza Alanına Atılan Toplar = GS: 53/18 - FB:19/5

Kaleye şut = GS:32/12 - FB:8/3

Bu istatistikler sanırım her şeyi açıklıyor...

ve sonuc sadece ve sadece 1-0 :( icim pek rahatlamadi acikcasi yani :DD

tersine olsaydi emin ki skor 4,5-0 olurdu onlarin lehine.

Haha dünkü maçta Bruno Alves'in kırmızısından sonra tüpcünün suratını görmelisin :D,gülmekten öldüm.

Maç 1-0 maçın bitmesine az bir süre kala protokolü gösteriyorlardı Aziz den daha çok üzülüyordu tüpçü:D

Onlar böyle yaptıkca biz kupa kaldırmaya devam edicez, sıkıntı yok:)

Hakan Balta dün çok mu iyiydi yoksa bana mı öyle geldi.Rüya filan görmüş olabilirmiyim acaba? 1 tane hata yapmadı.Gerçi karşımızda da 101. dakikada kornek kullanmış bir takım var.

Hakan Balta dün çok mu iyiydi yoksa bana mı öyle geldi.Rüya filan görmüş olabilirmiyim acaba? 1 tane hata yapmadı.Gerçi karşımızda da 101. dakikada kornek kullanmış bir takım var.

Hakkını vermek lazım, iyi oynadı dünkü maçta.

Umarım çoğu maçta bu performansı sergiler.

ve sonuc sadece ve sadece 1-0 :( icim pek rahatlamadi acikcasi yani :DD

tersine olsaydi emin ki skor 4,5-0 olurdu onlarin lehine.

54339_3.jpg

Valla abi biz ne istatistikler yapıp yenildiğimizi gördük, o yüzden yendiğimize de şükür diyelim :D Johnson'un golüyle yendikleri maçı söylemiyorum bile. Maalesef fener maçlarında böyle bir kara büyü var üzerimizde, bir türlü kurtulamıyoruz şu lanetten.

54339_3.jpg

Valla abi biz ne istatistikler yapıp yenildiğimizi gördük, o yüzden yendiğimize de şükür diyelim :D Johnson'un golüyle yendikleri maçı söylemiyorum bile. Maalesef fener maçlarında böyle bir kara büyü var üzerimizde, bir türlü kurtulamıyoruz şu lanetten.

vallah bende yavas yavas büyüye inanmaya basladim acikcasi. ya selcukun posisyonu vardi mesela. 100..yok 1000000000 kere o posisyona girse yine kaleyi tururdu herhalde. yada amrabatin ki posisyonu. delirdim resmen bir yandan bir tarafdan gülme krizine girdim resmen sinirdein :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt