- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Sol beki kiralasakta olur aslinda, hem tribünde oturunca fazla dert etmez o oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper kupayı alınca surat patlıcan gibi kızarmıştı, şampiyonlar ligi kupasını almış olursak o tüp içinde patlar![]()
Arkadaşlar futbol bilginleri(!)nin yazıları,konuşmaları canınızı sıkmasın.Dünki maçtan size 3 tane istatistik atayımda iciniz rahatlasın
Hücum bölgesinde topla oynama = GS:%27.60
- FB:%12.44
Ceza Alanına Atılan Toplar = GS: 53/18 - FB:19/5
Kaleye şut = GS:32/12 - FB:8/3
Bu istatistikler sanırım her şeyi açıklıyor...
Hiçbirine gerek yok kanka. İlk kornerini 101. Dakikada atan bir takımdan bahsediyoruz![]()
Arda milli takim idmanda yokmus neden acaba ? Adam dün istanbula gelmiş
A milli takim antreman videosu :
Milli mesai başladı - Ligtv.com.tr
Biliyorum ama medya ulemaları sallıyor kafalarına göre.Şu istatistikleri gözlerine sokasım var![]()
Arkadaşlar futbol bilginleri(!)nin yazıları,konuşmaları canınızı sıkmasın.Dünki maçtan size 3 tane istatistik atayımda iciniz rahatlasın
Hücum bölgesinde topla oynama = GS:%27.60
- FB:%12.44
Ceza Alanına Atılan Toplar = GS: 53/18 - FB:19/5
Kaleye şut = GS:32/12 - FB:8/3
Bu istatistikler sanırım her şeyi açıklıyor...
Haha dünkü maçta Bruno Alves'in kırmızısından sonra tüpcünün suratını görmelisin,gülmekten öldüm.
Cevap: Transfer Nöbeti
jo iyi performans gösterirse,seneye tekrar kiralanir diye düsünüyorum,
bu konuda rahat olmak lazim,
giovani bence daha önemli
Hakan Balta dün çok mu iyiydi yoksa bana mı öyle geldi.Rüya filan görmüş olabilirmiyim acaba? 1 tane hata yapmadı.Gerçi karşımızda da 101. dakikada kornek kullanmış bir takım var.
Ne oluyor yaw ben serdari alintiladim baris cikti alintidan:confused:
Kısmetin de o varmış![]()
Bi de Emenike gelince ibre Fenere dönecek diyenler var. En az ihtiyaç duydukları bölge santrafordu gittiler oraya adam aldılar.
ve sonuc sadece ve sadece 1-0icim pek rahatlamadi acikcasi yani
D
tersine olsaydi emin ki skor 4,5-0 olurdu onlarin lehine.
![]()
Valla abi biz ne istatistikler yapıp yenildiğimizi gördük, o yüzden yendiğimize de şükür diyelimJohnson'un golüyle yendikleri maçı söylemiyorum bile. Maalesef fener maçlarında böyle bir kara büyü var üzerimizde, bir türlü kurtulamıyoruz şu lanetten.