Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm sizin dediğinizi şimdi anladım,Melo öyle hakeme koştuğu için oyunu durdurdu diyorsunuz.

Valla karşıdan Melo gibi birisinin koştuğunu görünce hakem ne yapacağını şaşırmıştır. Önüne gelene kırmızı bile çıkartabilirdi:D

Valla ben öyle olmuştur diye düşünüyorum ama belki de hakem başka birşey düşünerek pozisyonu kesmiştir.

Saffet ulusoy versin cebinden 3-5 birşey Ardayı ayarlasın bize.Takımla özel geziyorsun yap işte güzellik.:D

Arsenal macini dusunuyorum gozlerim kapali :((

Fenerli birisinin yorumu:happy::happy::happy:

526294_560031514069968_648466430_n.jpg

Transfer istiyorum ya bu nasil bi nobettir.

Bknz:

[attachment=2828:ImageUploadedByTapatalk1376330778.602443.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1376330778.602443.webp
    ImageUploadedByTapatalk1376330778.602443.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 276
Demek algıda seçicilik yapmışım, hep o Gürcan'ı dikkat etmişim. Gerçi ne dedikleri de belli değildi ki. Ülkenin sıkıntısı bu, ehil olmayanların göz önünde oluşu.

Seçicilik yapmamışsın renktaş tüzemen çaycı gülcandan daha fazla feneri övdü. Maç boyunca kafandan aşağıya kaynar sular döküldü. Böyle bir yorumculuk olamaz.

dun dıkkatımı ceken yıldırım demırorene gazetıcıler soru sordu ...? deplasman yasağı kalkıcakmı dedı tabıkı kulupler anlasırsa kalkar kulupler ne ısterse o olur dedı..pekı o soruyu soran gazetecı su soruyu neden soramaz yabancı sınırınıda butun kulupler fb harıc itiraz etti neden kuluplerın dediği olmadı dıyemedı...ve bu ıslerden para kazanıyorlar sonrada uzulme.....

Carlinhos ucakla gelir herhalde, yolculuk 18-23 saat arasi sürüyor. Belki ucak korkusu vardir?

--------------------Drogba/Burak------------

Arda----------------Sneijder------------Kazım/Engin

------------------Selçuk--Melo---------------

Carlinhos---------------------------------Eboue/Hamit/Sabri

------------------Semih--Che----------------

----------------------Muslera------------------

Aslında şunu bir anlamak lazımdı, maçın spikerleri zaten Fenerliydi. Yorumcuları diyelim. Daha ne beklerdik ki? İşte yaptığımız hata bu, önüne gelenle dialog kurup, sonra onların eline düşüyoruz.

ya kim kimin eline düsüyormus yahu. Türkiyede ki basina muhtac degiliz biz cokdan beri. Galatasaray markasi yurt disina kadar manset olmaya basladi. yemisim türkiyedeki satilmis medjayi. Türkiyedeki Taraftar kitlemiz zaten neyin ne oldugunu cok iyi biliyor sozial medja saolsun.

bunlar kendilerine küfürt etirmekden haric hic bir bir ise yaramiyorlar ülke icinde bence.

Avrupa -dünya basini Galatasaray yi yaziyormu yazmiyormu büyük harflerle son 2 yilda ben ona bakiyorum.

yani dedigim gibi bunlar ancak seni beni sinir eder ve küfür yemekden baska hic bir ise yaramiyor artik. eski yönetim kafalari ile calisan insanlar bu tür operasyonlar ise yaradigini zanediyor acikcasi.

Gülünc ve rezil duruma düsüyorlar genelikle.

Sorma,dehşet olurdu :)

Kılıcdaroğlu açıklama yapmıs,GS'den artık Avrupa kupaları bekliyoruz diye.

Demirören'e versin ayarı da getirelim kupayı :D

Süper kupayı alınca surat patlıcan gibi kızarmıştı, şampiyonlar ligi kupasını almış olursak o tüp içinde patlar:D

Arkadaşlar futbol bilginleri(!)nin yazıları,konuşmaları canınızı sıkmasın.Dünki maçtan size 3 tane istatistik atayımda iciniz rahatlasın :)

Hücum bölgesinde topla oynama = GS:%27.60

- FB:%12.44

Ceza Alanına Atılan Toplar = GS: 53/18 - FB:19/5

Kaleye şut = GS:32/12 - FB:8/3

Bu istatistikler sanırım her şeyi açıklıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt