Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene çıkıyorduk. Bu sene de çıkarız. Tek forvet Fatih hocanın oyun felsefesine ters. Tabi bazı maçlarda tek forvet oynatmakta fayda var bencede.

Geçen sene zorunluluktu.Ve ben cift forvet + Sneijder'li sistemden hocanın memnun oldugunu düşünmüyorum.Taraftara da kötü geliyor bu sistem.Hazırlık maçlarında bile hoca tek forvet oynattı Drogba'yı.Burak bu saatten sonra Drogba'ya alternatif olur, sağ forvet,sol forvette oynayabilirse oynar.Ya da sneijder'in olmadıgı maçlarda drogba ile cift forvet cıkar.

Geçen sene zorunluluktu.Ve ben cift forvet + Sneijder'li sistemden hocanın memnun oldugunu düşünmüyorum.Taraftara da kötü geliyor bu sistem.Hazırlık maçlarında bile hoca tek forvet oynattı Drogba'yı.Burak bu saatten sonra Drogba'ya alternatif olur, sağ forvet,sol forvette oynayabilirse oynar.Ya da sneijder'in olmadıgı maçlarda drogba ile cift forvet cıkar.

İşte o zamanda Burak'ı kaybederiz. Değeri düşer. Ben Drogba'yı çok severim ama 35'lik bir futbolcu için, Burak'ı kaybetmeye değmez. Burak bu sezonda 7-8 gol atarsa CL'de, seneye fiyatı en az 25-30 milyon olur.

PSG, Monaco, City gibi takımlar yaşa başa bakmaz. Eğer performansı yüksekse direk alırlar hangi fiyata olursa olsun. City daha yeni 30 milyona Fernandinho'yu aldı. Burak'la aynı yaşta.

Verdiğin örnek-Burak karşılaştırması mantıklı değil.

1)Shaktar gibi biz oyuncu pazarlayamayız.

2)City,ihtiyacı olduğu mevkiye transfer yapar...Bir yığın forvet var ellerinde.

+ Dediğin tarih (gelecek sezon-2014)'te UEFA finansal fair play kuralları gelecek.O saydığın takımlar öyle kolay kolay paraya kıyamayacaklar.

Ar1Oh11CAAEzzsK.jpg:large

mallorca sürekli hackleniyor niyeyse isi gücü yok bunlarin

ya kim kimin eline düsüyormus yahu. Türkiyede ki basina muhtac degiliz biz cokdan beri. Galatasaray markasi yurt disina kadar manset olmaya basladi. yemisim türkiyedeki satilmis medjayi. Türkiyedeki Taraftar kitlemiz zaten neyin ne oldugunu cok iyi biliyor sozial medja saolsun.

bunlar kendilerine küfürt etirmekden haric hic bir bir ise yaramiyorlar ülke icinde bence.

Avrupa -dünya basini Galatasaray yi yaziyormu yazmiyormu büyük harflerle son 2 yilda ben ona bakiyorum.

yani dedigim gibi bunlar ancak seni beni sinir eder ve küfür yemekden baska hic bir ise yaramiyor artik. eski yönetim kafalari ile calisan insanlar bu tür operasyonlar ise yaradigini zanediyor acikcasi.

Gülünc ve rezil duruma düsüyorlar genelikle.

Fenerlilerle tartışmayı sevmiyorsun, laf anlatamıyorsun ya, işte hep bu basının yediği haltlardan ötürü. Ama bak abartma demiyorum, hakkıyla doğrusuyla yanlışıyla Galatasaraydan bahsetseler ve Fenerin yediği haltları biraz konuşsalar emin ol o tartıştığın kişilerle makul seviyede konuşur ve birbirini kırmadan bitirirsin tartışmayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt