Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet isme takmış durumda Kampl bundan 3 sene sonra 30 milyon euro edecek. Göreceksiniz.

Kimse bilmiyordu bu forumda bu adamı. Ben çok söyledim millet takmadi. Ta ki fener maçına kadar.

Birde Mane var ikisinide almak lazım. Ama şu yabancı siniri ah ah

Kampl'ı alırız almasınada bu adamın mevkisi Sneijder ile aynı ki yabancı sınırı varken Carlinhos çok daha yaralı olur.Şu anda gelecek yerine günlük yabancı lazım.Geçen seneki kural olsa alınmalı derdim ama Sneijderi kesemeyeceğine göre yanlış hamle olur.

taru5ara.jpg

Twitter da ulujohan in premier lige geri dönecegi kesinlesmis diyorlar...

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Elmander kesinlikle gider..rahat olun...Milli Hocasi baski yapiyormus DK yüzünden...Burda kalip o riske girecegini hic sanmiyorum..

la ne adamalrız ya başkan kafamızın üstünde dans etsek bu sene olmaz diyor zorla getircez koca kafayı :DD

Arda işi zor gibi gözükse de, bu iş tamamen Arda'da bitiyor.

Haberlerin çoğu, sanki ağız birliği yapmışlar gibi Galatasaray Arda ile anlaştı diyorlar.

Bunun aksi olmuş olsaydı kesin bir yerlerde birileri açıklama yapardı, görünen o ki Arda bize gelmeyi istiyor.

Şayet bir oyuncu takımından ayrılmayı kafasına koymuşsa, kulübün de ona kolaylık sağlaması lazım.

Arda kulübüyle daha tam olarak konuşmamız sanırım, ne zaman konuşur bilmiyorum ama konuştuğunda ben Galatasaray'a gitmek istiyorum bana kolaylık sağlayın derse (böyle birşey demesi çok mu zor?) bu iş hallolur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt