Cemal Köroğlu
Aslan Üye
- 17 Mart 2012
- 9.485
- 2.077
- 1.438
Evet calistim, bu yüzden biliyorum iste.
Valla mı Hacı ben değil ama bizim burada bi oğlan var tam sol-bek olacak çocuk şunu bi takıma okutabilsek hocam ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet calistim, bu yüzden biliyorum iste.
sen böyle konuşmaya devam et ne dersen tersi oluyor inşallah yine öyle olur
transfer komitesinde mi çalıştın daha önce ? sen biliyon galiba..
la ne adamalrız ya başkan kafamızın üstünde dans etsek bu sene olmaz diyor zorla getircez koca kafayıD
Arda gelir demiyorum ama drogba da zordu Sneijder ise imkansız
Başkan, biri lig tv'de 1-2 ay önce olmak üzere, 2 kez "Arda'yı bu sene alamayız" dedi. Oradan biliyordur.
sen böyle konuşmaya devam et ne dersen tersi oluyor inşallah yine öyle olur
Hocam Drogba neyi zordu bonservisi yok bir şeyi yok isteyeni tek tük var ama kimse bizim verdiğimiz paranın yanından bile geçmezdi bunu kabul edelim önce. Sneijder ise tam anlamıyla fırsat transferiydi Avrupa'da ismi ne olursa olsun kimse 1 yıla yakın top oynamamış adamı alıp riske girmek istemiyor ha buna rağmen bence yönetim burda bonservis bedeli ile oyuncu maaşı düzeyi ile filan başarılıdır onu kabul ederim.
Gelsin işte hocam ya ne olacak sol bek konusunda takıntımız için almıyoruz ya da 6'lıdan kesecek adam bulamadığımız için diyelim bu sezon bazında, Kampl'e durum izah edilip CL'de Türkiye kupasında yer yer TSL şans verileceği ifade edilse gelir bence ve faydalıda olur. Direk 11 için değil aslında Sneijder ile kapışmasa direk 11'de olabilir ama rakibi çok ayrı bir dünya olduğu için yani.
kampl gelirse clde oynayabilcek mi
sNEİJDERİ isteyen liverpool milan gibi kluplere ne dıyeceksın kardeşim
Bıktım Arda Marda Farda Darda muhabbeti ya...
Ulan arda bi açıklama yapın... Donmek mi istiyorsun yoksa kalmak mi istiyorsun...
Bıktım Arda Marda Farda Darda muhabbeti ya...
Ulan arda bi açıklama yapın... Donmek mi istiyorsun yoksa kalmak mi istiyorsun...
Direkt 11 oynatmayacaksak nie alıyoz ki ya da adam nie gelsin ki hem adama hem verdiğimiz paralara yazık olur adamı yedek bile oturtamayacağız Türkiye'de sistem değişmedikten sonra kimse genç yabancı oyuncu beklemesin
Ne biliyorsun bu yalanlamanın transferin bir parçası olmadıgını.Ben gelir demiyorum ama gelmez diye net konusmak da sacma