Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la ne adamalrız ya başkan kafamızın üstünde dans etsek bu sene olmaz diyor zorla getircez koca kafayı :DD

başkan "müspet adımlar atıyoruz, istiyoruz ... dediği kaç kişiyi alabildi bu sene??"

bence tamamen taktik değişikliği, ha arda gelir gelmez, madrid verir vermez ayrı, ama deli gibi ilgileniyoruz işte orası net!

Arda gelir demiyorum ama drogba da zordu Sneijder ise imkansız

Hocam Drogba neyi zordu bonservisi yok bir şeyi yok isteyeni tek tük var ama kimse bizim verdiğimiz paranın yanından bile geçmezdi bunu kabul edelim önce. Sneijder ise tam anlamıyla fırsat transferiydi Avrupa'da ismi ne olursa olsun kimse 1 yıla yakın top oynamamış adamı alıp riske girmek istemiyor ha buna rağmen bence yönetim burda bonservis bedeli ile oyuncu maaşı düzeyi ile filan başarılıdır onu kabul ederim.

Yabancılar bizim gibi duygusal değil.Biri iki dayatma ile hemen istediğini yaptıramassın.Ya istediği parayı verip alacaksın yada bir sene daha bekleyeceksin.Belki de 2.Bu arada Arda sözleşmesini uzatacak diye bir yerde haber okudum.Şayet uzatırsa Arda hayali filan kurmayın derim.

sen böyle konuşmaya devam et ne dersen tersi oluyor inşallah yine öyle olur

Yine bana mı dedin bilmiyorum ama öyleyse şunu söyleyeyim: Arda aktif oyuncular arasında en sevdiğim, gelirse bir günlüğüne işi asar, viski eşliğinde kutlama yaparım.

Ama başkan bu sene Arda'yı alamayacağımızı net bir şekilde söylediği için alamayacağımızı tahmin ediyorum. Dediğim gibi transfer olmayınca burda milletin boş yere Arda'ya sallamasını istemiyorum.

Edit: Ya ne dedim tersi oldu merak ettim bu arada :) Doğrudur da aklıma gelmedi birşey.

Hocam Drogba neyi zordu bonservisi yok bir şeyi yok isteyeni tek tük var ama kimse bizim verdiğimiz paranın yanından bile geçmezdi bunu kabul edelim önce. Sneijder ise tam anlamıyla fırsat transferiydi Avrupa'da ismi ne olursa olsun kimse 1 yıla yakın top oynamamış adamı alıp riske girmek istemiyor ha buna rağmen bence yönetim burda bonservis bedeli ile oyuncu maaşı düzeyi ile filan başarılıdır onu kabul ederim.

sNEİJDERİ isteyen liverpool milan gibi kluplere ne dıyeceksın kardeşim

Gelsin işte hocam ya ne olacak sol bek konusunda takıntımız için almıyoruz ya da 6'lıdan kesecek adam bulamadığımız için diyelim bu sezon bazında, Kampl'e durum izah edilip CL'de Türkiye kupasında yer yer TSL şans verileceği ifade edilse gelir bence ve faydalıda olur. Direk 11 için değil aslında Sneijder ile kapışmasa direk 11'de olabilir ama rakibi çok ayrı bir dünya olduğu için yani.

Direkt 11 oynatmayacaksak nie alıyoz ki ya da adam nie gelsin ki hem adama hem verdiğimiz paralara yazık olur adamı yedek bile oturtamayacağız Türkiye'de sistem değişmedikten sonra kimse genç yabancı oyuncu beklemesin

Bıktım Arda Marda Farda Darda muhabbeti ya...

Ulan arda bi açıklama yapın... Donmek mi istiyorsun yoksa kalmak mi istiyorsun...

Direkt 11 oynatmayacaksak nie alıyoz ki ya da adam nie gelsin ki hem adama hem verdiğimiz paralara yazık olur adamı yedek bile oturtamayacağız Türkiye'de sistem değişmedikten sonra kimse genç yabancı oyuncu beklemesin

Sneijder'in sakatlık kariyeri pek sağlam değil belki ister istemez başımıza iş açabilir onun dışında illa kulanacağımız maçlar olacaktır Sneijder'in cezalı olduğu formsuz ya da dinlenmesi gereken maçlarda Türkiye kupasında hep oynar zaten CL'de farklı bir formasyonda yer bulabiliriz vs vs yani maç sayısı Avusturya'da oynadığına yakın seviyelere ulaşabilir hemen hemen. Sistem zaten saçma ama sistem öyle diye oyuncuyu kaçırmamak lazım bence.

Ne biliyorsun bu yalanlamanın transferin bir parçası olmadıgını.Ben gelir demiyorum ama gelmez diye net konusmak da sacma

Başkan net konuşuyor. Alamayız diyor. Ben taktik yaptığını görmedim hiç, kim ne sorsa direkt cevap veriyor Başkan, onu istedik alamadık, bunla hiç ilgilenmedik, basın yazdı vs diyor.

Ümitlenmek yanlış, hayal kırıklığı olma olasılığı çok yüksek. Oldu aldık diyelim, hep beraber çıldırırız. Ama şu anda "Arda gelmez" diyen adama laf etmek yersiz, doğru söylüyor çünkü.

Arda konusunda beni ümitlendiren bir diğer nokta son maçlarda kanatlı sistemde ve tek forvet oynamaya çalışmamız/başlamamız ya yerli bir kanat alacağız ya da eski sistem çift forvete döneceğiz bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt