Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Arda gelecek ya da solbek alınacak ikisinin beraber olma ihtimali sıfır bknz. Galatasaray tarihinde hiçbir zaman takım eksiksiz sezona başlamamıştır.

Edit:İkisinin de gelmeme ihtimali de var :D

Garip garip tivitlere itimat ediyorsunuz. Sonra transfer olmayınca "Arda bastırmadı, ondan alamadık, Allah onu şöyle böyle yapsın, fenere gider bu emre abisi gibi" diyeceksiniz. Garip ya.

Bütün transferler, alınmak istenen oyuncunun, kulübüne bastırmasıyla oluyor zaten. Bastır git hop diye. Bu kadar kolay.

Arda gelirse ve kendi birinci agızdan fenerin teklifini kabul etmedıgını acıklarsa o zaman efsane olur

Millet isme takmış durumda Kampl bundan 3 sene sonra 30 milyon euro edecek. Göreceksiniz.

Kimse bilmiyordu bu forumda bu adamı. Ben çok söyledim millet takmadi. Ta ki fener maçına kadar.

Birde Mane var ikisinide almak lazım. Ama şu yabancı siniri ah ah

Hocam Kampl konusunda %100 katılıyorum o kumaştan kötü oyuncu çıkmaz çıkamaz bence şansımız varsa hemen alalım hiç düşünmeden derim ama Mane için olumlu bakamayacağım açıkcası evet Ambarat'a göre çok üstün ama yine onunda son tercihleri çok zayıf topu bir şekil taşıyabiliyor adam eksiltebiliyor ama son tercihlerde hep fail eğer Avrupa'da başarı istiyorsak daha kaliteli bir kanat düşünmemiz gerekir.

Eldeki oyuncuları çıkartamıyoruz daha hala ekstradan kampl falan diyosunuz almazlar imkansız yabancı alınacaksa ilk sol-bek alınır zaten

Arda bizden gitmek istediği kadar gelmek içinde ısrarcı olursa neden olmasın diyorum ama hiç öyle olacağınıda sanmıyorum. Evet başkan yalanladı ama başkanın dediklerinin tersini çıktığı ya da yaşandığı bir çok olay yaşandı belki durum için öyle demesi gerekmiş olabilir dediğim gibi kilit nokta Arda Atletico'ya sözleşme uzatmayacağını ve artık ayrılmak istediğini söyleseler onlarda teklifimizi değerlendirmek belkide kabul etmek durumunda kalabilirler ama çook zor.

ardayı beşe mi vereceklerdi neden uğraşılıyor o zaman çok bilmişlik taslama hepimiz kuluz

Bana mı dedin bilmiyorum ama öyleyse şunu sorayım: Sence bir oyuncunun, kulübüne "bastırması" kadar basit mi transfer işi? Gösterilen tivitler, haberler o yönde; "iş Arda'ya kaldı!" Hadi canım oradan. Atletico satmak istemezse satmaz, o kadar basit.

Bak alamayacağız adamı, sonra herkes Arda'ya sallayacak, kulübüne bastırmadı ondan alamadık diyecekler.

Arda bizden gitmek istediği kadar gelmek içinde ısrarcı olursa neden olmasın diyorum ama hiç öyle olacağınıda sanmıyorum. Evet başkan yalanladı ama başkanın dediklerinin tersini çıktığı ya da yaşandığı bir çok olay yaşandı belki durum için öyle demesi gerekmiş olabilir dediğim gibi kilit nokta Arda Atletico'ya sözleşme uzatmayacağını ve artık ayrılmak istediğini söyleseler onlarda teklifimizi değerlendirmek belkide kabul etmek durumunda kalabilirler ama çook zor.

Arda gelir demiyorum ama drogba da zordu Sneijder ise imkansız

Eldeki oyuncuları çıkartamıyoruz daha hala ekstradan kampl falan diyosunuz almazlar imkansız yabancı alınacaksa ilk sol-bek alınır zaten

Gelsin işte hocam ya ne olacak sol bek konusunda takıntımız için almıyoruz ya da 6'lıdan kesecek adam bulamadığımız için diyelim bu sezon bazında, Kampl'e durum izah edilip CL'de Türkiye kupasında yer yer TSL şans verileceği ifade edilse gelir bence ve faydalıda olur. Direk 11 için değil aslında Sneijder ile kapışmasa direk 11'de olabilir ama rakibi çok ayrı bir dünya olduğu için yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt