Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azize nah alırsın arda'yı

İster yıllık 100 milyon euro teklif et yine kabul etmez arda...

Loveforfootball‏@Loveforfootball5m

Oğulcan Çağlayan transferini tek telefonla bitiren oyuncuyla görüşüp ikna eden Fatih Terim'dir.

Tek Yürek‏@TekYurekcom3m

Dün yapmış olduğumuz duyuruyu açmak istiyoruz. Arda Turan ve Kevin Kampl ile bireysel olarak anlaşma "kesin" sağlandı.

Oğulcan Çağlayan transferini tek telefonla bitiren oyuncuyla görüşüp ikna eden Fatih Terim'dir.

Tek Yürek‏@TekYurekcom3m

Dün yapmış olduğumuz duyuruyu açmak istiyoruz. Arda Turan ve Kevin Kampl ile bireysel olarak anlaşma "kesin" sağlandı.

Sen twitter'e girebiliyor musun?Ben giremiyorum şuan.

Tek Yürek‏@TekYurekcom3m

Fatih Terim beni arasa damadim olacaksin dese bir telefonla olur hic suphem yok . :surprised:

Tek Yürek‏@TekYurekcom3m

Kevin Kampl kim ya o_O

Memlekete gidiyorum. Geçen sene gittiğimde sabah gazetede sercan Yıldırım galatasarayda yazıyordu.

İnşallah yine öyle olur.

Kevin Kampl videolara bakınca çok iyi oyuncu gibi görünüyor ama şayet bu haberler doğru ise bizim oyuncu izleme komitesi boşuna duruyor herhalde orda. Ya da Terim oyuncu filan izlettirmiyor.

Fenerle maç yapmasa bizden kimsenin haberi olmayacak, 2 maç da iyi oynadı diye bu oyuncuyla ilgileniyorsak kötü yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt