Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahce Fernandes icin Holmen + Webo + para teklif edecekmis diye dedikodular var.

Tabi baktilar orta sahalari yine yanimiza yaklasamiyor, bi hamle daha yapmayi düsünüyorlar :)

Fenerbahce Fernandes icin Holmen + Webo + para teklif edecekmis diye dedikodular var.

Tabi baktilar orta sahalari yine yanimiza yaklasamiyor, bi hamle daha yapmayi düsünüyorlar :)

Adama avrupadan teklif yok ki,en ciddi teklifi s.moskova atmıs,oda 4 m euro..

fb webo+holmen+para veriyorsa,paketleyip yollarlar bence.

Riske girelim,Amrabat'ın yerine sol veya sağ kanata monte edelim.

Fernandes,ileride yatan bir adam degil.Hızlı-Cok iyi top süren-Paslarının yanında Ortalarıda cok sağlam olan-Ceza sahası icine rahatca dalabilen bir oyuncu..Yani bir kanatın sahip olması gereken özelliklere sahip.

Korner sorunumuzuda tarihe gömer

Adama avrupadan teklif yok ki,en ciddi teklifi s.moskova atmıs,oda 4 m euro..

fb webo+holmen+para veriyorsa,paketleyip yollarlar bence.

Riske girelim,Amrabat'ın yerine sol veya sağ kanata monte edelim.

Fernandes,ileride yatan bir adam degil.Hızlı-Cok iyi top süren-Paslarının yanında Ortalarıda cok sağlam olan-Ceza sahası icine rahatca dalabilen bir oyuncu..Yani bir kanatın sahip olması gereken özelliklere sahip.

Korner sorunumuzuda tarihe gömer

Yani göze hos gelen bir tarzi var ama, benim cok tuttugum bir futbolcu degil Fernandes.

Kanatlarda oynayamaz zaten bana göre. Fernandes´i rakibe satacak kadar yürekli oldugunu düsünmüyorum Orman´in.

Yani göze hos gelen bir tarzi var ama, benim cok tuttugum bir futbolcu degil Fernandes.

Kanatlarda oynayamaz zaten bana göre. Fernandes´i rakibe satacak kadar yürekli oldugunu düsünmüyorum Orman´in.

Şu anda Ağır-Adam eksiltemeyen-İçe katedemeyen-Ayagında top tutamayan-Ortaları leş bir Hamit kanatta oynuyor :(

Fernandes cok yönlü bir oyuncu hocam.

Kanatlardan neden oynayamasın ?

Hızlı-Cok iyi top sürüyor-Adam eksiltebiliyor ve bence Süper Ligin en iyi ortacısı.Birde önde baskı yapmak icin cok isimize yarar,cünkü ileride top tutan bir oyuncu.

4-5 m euro gibi bir para icin riske değer diyorum.

Şu anda Ağır-Adam eksiltemeyen-Ortaları leş bir Hamit kanatta oynuyor :(

Fernandes cok yönlü bir oyuncu hocam.

Kanatlardan neden oynayamasın ?

Hızlı-Cok iyi top sürüyor-Adam eksiltebiliyor ve bence Süper Ligin en iyi ortacısı.Birde önde baskı yapmak icin cok isimize yarar,cünkü ileride top tutan bir oyuncu.

4-5 m euro gibi bir para icin riske değer diyorum.

Günümüz futbolunda kanatlar cok farkli özelliklere sahip. Eger o sisteme döneceksek, sistemi de dogru uygulamaliyiz.

Bakma Fernandes´in cok teknik olduguna. Hamit´ten cok daha tempolu oynayacagini düsünüyormusun gercekten?

Kanat dedigin ucup gidecek. Süratli olacak, güclü olacak, teknik olacak.

Fernandes teknik bir orta saha oyuncusu ama verdigi aciklari da kimse görmüyor, konusmuyor. Cok tutmuyorum onu.

Orta saha dedigin Melo gibi olacak. Defansin kralini yapacak, hücuma da destek verecek.

senad ok‏@senadok1m

Ahmet Bulut: Kariyer planlarımız içinde Türkiye yok. Kimse umutlanmasın. İspanya'da en az 1 sene daha oynayacak. @radyosporcom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt