Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melgarejo :/ bence daha etkili bir isim düşünülebilir bu arada ********************* gazetesi de çoştu her gün yeni isim ? :)

Burak ve yedek mi Allah tan korkmazmısınız 2 sezonda 60 tan fazla gol atan bi adamın nasıl yedek kalmasını beklersiniz 4-3-1-2 ise banko forvet te 4-2-3-1 ise 3 lünün sağında müller tarzı süper bir performans gösterebilir burak yedek kalırsa büyük vefasızlık olur sneijder e nasıl yer açılmaya çalışıldıysa ona da aynısı yapılmalı hamit in leş oyunundan sonra burak oraya çok yakışır top sürme hatta orta yapma özelliği var burak ın...

Arda Atletico Madride sattıgımızda sozlesmesinde Turkiyede sadece bizde oynar diye madde vardı galiba noldu?

********************* gazetesi bu sezon efsane sallıyor ama şimdi de Şükrü Ergün'ün Benfica sol beki Melgarejo'yu bitirmek için Portekiz'e gittiğini yazmışlar.

********************* suyunu çıkardı yav sanırım transfer listesi diye bir dosyaları var sıra sıra hergün yazıyorlar birilerini

semihinde her maç kafasına basılıyor yahu ne şanssız çocuk mangal yapar gözüne kömür kaçar şanssızlıklar beni geçti ama en büyük şansı GALATASARAY'da oynaması yani her türlü şansı benim şansımı gömer :asd:

BARESI_FRANCO_jpg1.jpg

paolo-maldini-photos3.jpg
Alessandro_Nesta.jpg
468px-Fabio_Cannavaro_2011.jpg

böyle adamlarin varsa kadronda 2-6-2 de oynarsin arif ulu:)yani 3-5-2 bile gerek kalmaz :) ya isin sakasi bir yana italyanlar bu isin ustasi arkadaslar

baresi, maldini. forza milan :kupa:

Ahmet Bulut'a laf ettirmem. Evinizin onundeki cimleri siz hic keser misiniz? Bir kere doganin kurallarina aykiri bu. Egzejere edilmis derecede kalp kiriyorsunuz. 4-4-2 sisteminde defans oyuncularina cok is duser. Bunu bildiginiz halde transfer bekliyorsunuz. Transferleri kimler nasil yapiyor, bundan haberiniz var mi? Teshis koyulmus bir hastayi iyi etmek icin her zaman ilaca gerek yok. Haksiz miyim?

ilaç, çim, 442,...ben kimim laaaaaa

Ahmet Bulut'a laf ettirmem. Evinizin onundeki cimleri siz hic keser misiniz? Bir kere doganin kurallarina aykiri bu. Egzejere edilmis derecede kalp kiriyorsunuz. 4-4-2 sisteminde defans oyuncularina cok is duser. Bunu bildiginiz halde transfer bekliyorsunuz. Transferleri kimler nasil yapiyor, bundan haberiniz var mi? Teshis koyulmus bir hastayi iyi etmek icin her zaman ilaca gerek yok. Haksiz miyim?

burdan anladığım ben türkçe bilmiyorum:hang:

her zaman ilaç gerekmez doğrudur mesale psikiatride ekt var, ortopedi de external fiksatör var:miserable:

bu melgarajo lıverpola gıttı dıye bılıyorum ben ayrıca dun trtspora ardanın adı menejerı baglandı 24 mılyon euro veren alır dedı mdogan denen sıkecı yandasıda emenıkeyı aylar once soyleyen kaynagım cok saglam fener 24verecek arda ıkna olursa dedı bence bu ıs cııddı arda ne kadar bızden oldugunu gosterecek .....

fernandes sağ kanatta oynayamaz mı acaba..4-5 m euro bir bonservis ile bırakacakmıs bjk,bu paraya kacmaz valla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt