Real Madrid macinda 352'ye gecdik, ve real devini terletdik..adamlar birden korkdular...tur gidiyor diye...
3 0 kaybettik renktaş o maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real Madrid macinda 352'ye gecdik, ve real devini terletdik..adamlar birden korkdular...tur gidiyor diye...
takimi yeni bi sistem ile görmeden yorum yapmak zor. Kim bilir berki senin gibi ifals olur, ama beride süpriz bi sekilde takim cok iyi oynar.
...haa dogru risk cok olur..italya da "teknik ve hele hele TAKTIK bilgi" cok iyi oyuncularda.
bu konuda biraz bi eksiklik var. ama hem Semih, hem Chedjou ile 3lü defans olabilir, bi tek Zan biraz...eh![]()
Nasıl geçtik 3-5-2 ye ? uydurma, sadece bekleri ileri çıkartıp yüklendik çift stoper gene oynuyordu beklerde oyundaydı nasıl geçiyor oluyoruz ?
karisdirmis olabilirm, ama Real macinda 3lü defans vardi bi zaman, ZAN fln girmisdi?
neyse..zaten kücück bi fanteziydi, hemen asmayin
bana göre de en dengeli ve güzel formation 4231'dir.
Zaten son iki CL final oyniyan takimin sistemi'de bu sekildeydi.
not: Lig'de Takim tek forvet mi oynar, yoska Burak dahil olup Terim yine 4312'e mi gecer sisce?
neyse..zaten kücück bi fanteziydi, hemen asmayin
bana göre de en dengeli ve güzel formation 4231'dir.
Zaten son iki CL final oyniyan takimin sistemi'de bu sekildeydi.
not: Lig'de Takim tek forvet mi oynar, yoska Burak dahil olup Terim yine 4312'e mi gecer sisce?
her maç tek forvet oynamalıyız rakibine göre forvette drogba veya burak oynar
ben simdi 3142 ile oynicam FIFA'da..haberdar ederim, takim nasildi diye![]()
![]()
karisdirmis olabilirm, ama Real macinda 3lü defans vardi bi zaman, ZAN fln girmisdi?
bence 1-8-1 dene fifada acaip goller atiyordum o sistemlen![]()
buragi resmen gommussunuz yok yedek kalsin vs. burakdan bahsediyoruz daha gecen sezon cristiano ronaldoyla sampiyonlar liginde gol kralligina yarisan burak. galatasaray taraftari bukadar vefasiz olmamali. gidince arda gibi arariz. yazik