Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim sistem 50 yıldır aynı, oda iman

şimdi şu siteden aynı kadroyu, bekleri dediğin gibi yaptım iyi yada kötü de bana

796218_Galatasaray_SK.jpg

hatda bu kadro oyun içinde çok rahat 4-4-2 ye bile döner

artı 1 yabancı hakkın bile oluyo

796224_Galatasaray_SK.jpg

Bir sol lazım. Mesela Carlinhos iş yapar. Tabi 7 yabancılı bir kadro bu. Yoksa Gökhanın yerine Dany'i de koyardık.

o zaman ardayi hic konusmayalim biz burda. arda senin anlatigin oyun tarzina hic uymuyor. senin istedigin oyun tarzinida fitim acikcasi ve basarilida ola biliriz dedigin gibi ama arda da olursa set oyunu icin ideal olur bence. top kaptirmiyor kolay kolay. pass alis verisi üst düzeyde. ortalari cok iyi. diger kanatdaki adamda senin tarif ettigin tarzda olursa hizli yani yeterli ola bilir ama oda topla iyi olmasi gerekir az cok. set oyunua yatkin birisi olmasi gerekir. robben mesela buna uygun bir isim veya ona benzer. nani de ola bilir. amrabat ama mesela olmaz. amrabat öldürücü tip bir kanat oyuncusu. direk kaleyi düsünen veya posisyonu bitireyim oyuncusu. sabir yok cocukda.

Takiminda Melo, Selcuk, Sneijder ve Drogba var ise...zaten "Set" oyunun anasini aglatirisin...top zaten hep bizdeydi cogu zaman, hem lig hem avrupa'da.

ama iste, ne bilim "Navas, Ribery, Robben, Reus" tarzi.. Hizli, cevik, dikine gidebilen ve skorer kanat oyunculari daha iyi olur.

Set oyunu icin illaki Arda gerekli degil, cünkü yukarda yzadim gibi gerekli adamlar var.

Top Hakimiyet&Set oyun yetenegi-->50%

Defans'dan cabuk cikip, kanatlar ile akin yapip, hizli ve dikine gidip sonuc almak -->50%

Ikisini iyi yaparsan (gereken oyuncular ile) ozamand iste güzel bi takim olursun.

Arda tabiki gelebilir, türk statü fln...haa AB olayi olursa,bana göre Arda degil, daha farkli "Winger" tipinde bi kanat alinmasini isterim.

eboue yi gönderip şeneri muslerayı gönderip onuru burağı gönderip x futbolcuyu meloyu gönderip welligtonu alarak hedef avrupa şampiyonuluğu onların gardaş

;)

Anlamak mümkün değil valla.Yabancı sınırı varken Burak'ı elden çıkarmak aptallık hem sınır olmasa bile Burak'ın yerini dolduracak yabancının kaç para olduğunu bilmiyorlar mı?

Sanki Drogba sonsuza kadar oynayacak.Taş çatlasın 2 sene daha oynar.Ya sonra?

Şu Şener kazmasını tüm forum Eboue'ye tercih ediyorlardı.Millet ciddi ciddi alalım ne bekliyoruz diyorlar...Adamı gördük Avrupa maçında..

Melo olayı zaten çok ayrı boyut oraya girmem bir daha...Yazmaktan sıkıldım.

Neyse sınırada çok takılmamak lazım.Zaten mahkemeden olumlu karar çıkar ama uzun sürer.

onu bunu birakta sen fatih hoca geldiginden beri bir korner organizayonu gördünmu?kici boklu fener bile on senedir ayni korner organizayonu yapiyor hemde basari hemde kendi capinda basarililar.

Kimin ne kullanacağı belli değil ki. Kornerler ön ve arka direğe gelişi güzel orta şeklinde. 80lerden kalan şeylerle devam ediyoruz.

Muslera

Semih Chedjou Zan

Sneijder

Eboue Melo Selcuk Erman

Drogba Burak

​

sadece bi düsünce.

misal bu bile olur ... Sneijder orda Pirlo gibi, Eboue Erman, Drogba ve BUrakin yapicak kosulara uzun top atar.

Hem cift forvet hem kanatli olur.

birza fantezi oldu biliyorum :D

ya kimse muslerayi satmak istemedi gönülden ben dahil :p

bu yabanci kontenjani diye nalet kanun varken onurda ola bilir demisimdir sadece mesela. ama cok üzülüdrdüm acikcasi. muslera benim icin dünyanin en iyi kalecilerinden birisidir net hemde. neuer ile birlikde ilerde en iyisi olma adayim kaleciler arasinda. her gün üstüne katiyor resmen.

bu tüpcü yüzünden bu gibi sacma sapan sati$ yapioruz forumda arada sirada :( sucu bizde degil tüpcüde ara yani

Boşverin reis gidecek o kadar adam varken takımın aslarına dokunmayın.Taşları yerinden oynatmamak lazım.

Diğer kimi satarsan sat sıkıntı olmaz ama iskeleti bozmamanın faydasını alıyoruz 2 senedir.Takım artık birbirini tanımaya başladı.Herkes birbirinin kapasitesini biliyor öyle oluncada ister istemez başarı geliyor çok şükür...

Takiminda Melo, Selcuk, Sneijder ve Drogba var ise...zaten "Set" oyunun anasini aglatirisin...top zaten hep bizdeydi cogu zaman, hem lig hem avrupa'da.

ama iste, ne bilim "Navas, Ribery, Robben, Reus" tarzi.. Hizli, cevik, dikine gidebilen ve skorer kanat oyunculari daha iyi olur.

Set oyunu icin illaki Arda gerekli degil, cünkü yukarda yzadim gibi gerekli adamlar var.

Top Hakimiyet&Set oyun yetenegi-->50%

Defans'dan cabuk cikip, kanatlar ile akin yapip, hizli ve dikine gidip sonuc almak -->50%

Ikisini iyi yaparsan (gereken oyuncular ile) ozamand iste güzel bi takim olursun.

Arda tabiki gelebilir, türk statü fln...haa AB olayi olursa,bana göre Arda degil, daha farkli "Winger" tipinde bi kanat alinmasini isterim.

o saydigin oyuncular da öyle bir telefonla alacagin isimler degil be kardes :) iki tarzida uygun olan oyuncularin piyasa degeri bosuna az bucuk degil yani.

her iki kanatada 20ser milyon harcamamiz gerekir yada ribery gibi pinyango bulacaksin. dünyada forvetlerden haric o saydigimiz kanat oyuncular dünyanin en pahali oyuncular.

belki 3-4 sene sonra.

Anlamak mümkün değil valla.Yabancı sınırı varken Burak'ı elden çıkarmak aptallık hem sınır olmasa bile Burak'ın yerini dolduracak yabancının kaç para olduğunu bilmiyorlar mı?

Sanki Drogba sonsuza kadar oynayacak.Taş çatlasın 2 sene daha oynar.Ya sonra?

Şu Şener kazmasını tüm forum Eboue'ye tercih ediyorlardı.Millet ciddi ciddi alalım ne bekliyoruz diyorlar...Adamı gördük Avrupa maçında..

Melo olayı zaten çok ayrı boyut oraya girmem bir daha...Yazmaktan sıkıldım.

Neyse sınırada çok takılmamak lazım.Zaten mahkemeden olumlu karar çıkar ama uzun sürer.

mahkeme işiş boş gardaşım arda gelir ama o şey değişmez yani o kadar zor değişmesi belki seneye aman kadro şampiyonluğa oynar gene avrupada da grup oynar kura iyiyse 2 normal ya da kötüyse uefAYA gideriz seneye de şu saçma sınır kalkar ve önümüz açılar gerçi ben hala seneye o 5 0 3 n de devam edeceğini düşünüyorum ya neyse

Arda transferi olmaz boşuna heyecan yaptırdılar.

Hem değişecek bir karar için rekor bonservise sattığın bir adamı 2 sene sonra saçma bir kural için rekor bonservise almak bana biraz saçma gibi geliyor.

Sözleşmesi bitince alırız aslan parçasını inşallah.

o saydigin oyuncular da öyle bir telefonla alacagin isimler degil be kardes :) iki tarzida uygun olan oyuncularin piyasa degeri bosuna az bucuk degil yani.

her iki kanatada 20ser milyon harcamamiz gerekir yada ribery gibi pinyango bulacaksin. dünyada forvetlerden haric o saydigimiz kanat oyuncular dünyanin en pahali oyuncular.

belki 3-4 sene sonra.

ilaki bunlar olmasi gerekli degil.

Mertens, Callejon, Chadli fln o seviyede olabilir "patlamaya yakin" level oyuncular.

Misal Amrabat, benim dedim "düsündüm kanat oyuncu tipine yakin"... ama iste biraz daha kalitesi ve "oyun zeka yükseyi" gerek...

Kimin ne kullanacağı belli değil ki. Kornerler ön ve arka direğe gelişi güzel orta şeklinde. 80lerden kalan şeylerle devam ediyoruz.

bu takimin frikicisi kim?

" " penalticisi kim?

" " kornercisi kim?

duran toplari kim kullaniyor?

herkese soruyorum!!

disiplin eksikligi gözle görülür boyutlara cikti maalesef,bazilariniz abartigimi düsünebilir ama drogbanin milletin elinden topu almasi beni sikmaya basladi,bunu zamaninda hagide yapardi ama hagide topu doksana cakardi ve milleti sustururdu.sneijder selcuk dururken drogbaya düsmez frikik isleri kimse kusura bakmasin ama suclu fatih hoca drogba degil.

Boşverin reis gidecek o kadar adam varken takımın aslarına dokunmayın.Taşları yerinden oynatmamak lazım.

Diğer kimi satarsan sat sıkıntı olmaz ama iskeleti bozmamanın faydasını alıyoruz 2 senedir.Takım artık birbirini tanımaya başladı.Herkes birbirinin kapasitesini biliyor öyle oluncada ister istemez başarı geliyor çok şükür...

iyide iskeletimizi zaten yabancilar ile kurduk selcuku saymazsak. kimi sat diyeceksin. hepsi birbirinden degerli oyun icinde. oyun icinde en az aktki vermeyen kaleci oluyor. ondan onur demisdim ben. onurda az kaleci degil kabul etmemiz gerekir. muslera kadar degil tabiki ama baya iyi idar ederdi bence.

ben ne eboue.ne meloyi.sneijder..drogbayi..chejdou yu kesmek isterim takimda. chedjou yeni gelmis olsada bosuna mi bukadar para harcadik onun icin yahu :(

transferle uğraşmadık tüm yaz bari tüpçüyü devirmek için uğraşsaydık devre arası beyinli akıcı 2 kanat 1 sol bek alırdık 2.yarı gömerdik gelene gidene

yav haluk abi iyi adam ama bu saatten sonra he deyin geçin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt