Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide iskeletimizi zaten yabancilar ile kurduk selcuku saymazsak. kimi sat diyeceksin. hepsi birbirinden degerli oyun icinde. oyun icinde en az aktki vermeyen kaleci oluyor. ondan onur demisdim ben. onurda az kaleci degil kabul etmemiz gerekir. muslera kadar degil tabiki ama baya iyi idar ederdi bence.

ben ne eboue.ne meloyi.sneijder..drogbayi..chejdou yu kesmek isterim takimda. chedjou yeni gelmis olsada bosuna mi bukadar para harcadik onun icin yahu :(

O konular hocanın işini adil şekilde onlara formayı dağıtır.

Karara takılma zaten yakında kalkar yada en kötü uzun vadede mahkeme ile kalakcak zaten.

Muslera

Semih Chedjou Zan

Sneijder

Eboue Melo Selcuk Erman

Drogba Burak

​

sadece bi düsünce.

misal bu bile olur ... Sneijder orda Pirlo gibi, Eboue Erman, Drogba ve BUrakin yapicak kosulara uzun top atar.

Hem cift forvet hem kanatli olur.

birza fantezi oldu biliyorum :D

Yalniz Sneijder ile Selcuk´un yerlerini degistirirdim. Sneijder ve Melo dar alanda calim atabilen, oyunu hizla verkac yaparak öne tasiyorlar.

Selcuk daha cok ipleri geriden ceken biridir. Zaaten Selcuk su anda Melo´dan daha önde oynamiyor, yalniz Melo daha cok ikili mücadelere giriyor diye öyle gözükiyor.

Erma´in yerine Engin daha yararli olur, böyle oyniyorsan dar alanda top kayiplarini bi minimuma düsüreceksin. Erman´da öyle dar alanda top yapabilen bi oyuncu degil.

Neyse herkese iyi geceler...

Yabancı sınırına çok takılmayın herşey yoluna girecek yakında. :cool-78:

ilaki bunlar olmasi gerekli degil.

Mertens, Callejon, Chadli fln o seviyede olabilir "patlamaya yakin" level oyuncular.

Misal Amrabat, benim dedim "düsündüm kanat oyuncu tipine yakin"... ama iste biraz daha kalitesi ve "oyun zeka yükseyi" gerek...

gecen psv eindhoven lig macini izelmisdim. 2-3 gün önce. bunlarin iki kanat oyunculari uyar mesela. bakkali ve edgar davidse cok benzeyen bir cocuk daha vardi diger kanata. cok da pahali degildir herhalde bu ikisi.

bakkali bide 17 yasindaymis. inananamdim vallahi. muthis bir oyuncu bu yasina rahmen. bide 3 gol atti birden cocuk. ben bu yasda bukadar üst düzeyde bir kanat oyuncusu daha önce görmemisdim acikcasi. ama onada az para istemezler herhalde :(

Allah'ım bize iyi bir solbek ve iyi bir kanat oyuncusu nasip et.

O konular hocanın işini adil şekilde onlara formayı dağıtır.

Karara takılma zaten yakında kalkar yada en kötü uzun vadede mahkeme ile kalakcak zaten.

acaba... ben bu mahkeme islerinden pek anlamam ve güvenmem de acikcasi. avrupada ancak karar cikar lehimizede oda en az 2 sene sürer belki karar aciklanmasina kadar.

bu nalet olasi $ike olayi patlak verdigi icin resmen üzülüyorum ister istemez. bu olay patlak vermeseydi simdi coookdan AB konusu serbest birakirdilar.

resmen bize hop ucmayin nereye birader böyle olayidir bu.

ben AB konusunda pek ümitli degilim acikcasi kisa vadede. umarim yanilirim.

--------------burak---------drogba---------------

--erman------------------------------amrabat----

------------------------snejder-------------------

-------------selçuk-------------------------------

----------------------melo------------------------

--------------------------------------------------

------hakan----------semih------------eboue------

---------------------------------------------------

---------------------muslera-----------------------

şimdi bu kadro 3-5-2 oldugu için oynıyamaz mı?

yada bu kadroyu ligde rize mi yener konya mı yener beşiktaş mı yener fener mi yener tsl kim yener

kasımpaşa mı yener ?

demekki hem buraklı hem drogbalı hem snejderli hem kanatlı HEM HAMİTSİZ kadro kuruluyomuş

Fifa oynamıyorsun veya kağıda hayali kadro kurmuyorsun , 3-5-2 hangi devirde kalmış ayrıca 3-5-2 de 3 stoper oynar , sen böyle çıkarsan seni Konya da yener Rize de.

acaba... ben bu mahkeme islerinden pek anlamam ve güvenmem de acikcasi. avrupada ancak karar cikar lehimizede oda en az 2 sene sürer belki karar aciklanmasina kadar.

bu nalet olasi $ike olayi patlak verdigi icin resmen üzülüyorum ister istemez. bu olay patlak vermeseydi simdi coookdan AB konusu serbest birakirdilar.

resmen bize hop ucmayin nereye birader böyle olayidir bu.

ben AB konusunda pek ümitli degilim acikcasi kisa vadede. umarim yanilirim.

AB konusu ne olur bilmem ama yabancı sınırlaması seneye kalkar.

Juventus Style | 3-1-4-2

796239_Galatasaray_SK.jpg

Selcuk=Pirlo gibi oynar. arkada uzun paslar atar. bunlari hele Eboue, Burak ve Engin degerlendirebilirler...rakipin defansin arkasina kosarak.

Melo ise Vidal gibi orta saha'ya sertlik ve fizik güc katar.

Hem Kanat, hem cift forvet oynanir.

Engin, Melo, Selcuk, Eboue, Selcuk orta sahasi rahat topl cevirebilir, kolay kolay top kapmaz.

BI tek 3lü defans tabiki risk olur, cünkü hic oynanmadi...

biraz fantazi dogru...ama keske bi görebilsem bu dizilisde takimi, eminik ki izleme sevki muazzam olur :)

Fifa oynamıyorsun veya kağıda hayali kadro kurmuyorsun , 3-5-2 hangi devirde kalmış ayrıca 3-5-2 de 3 stoper oynar , sen böyle çıkarsan seni Konya da yener Rize de.

Juventus, yanlis bilgim yoksa en fazla bir maglubiyet ile Italya'da bu "sekilde" sampiyon oldular...Cl'de fena degildiler, ama Bayern cikdi tomboladan tabi :D

Gözünü seviyim düzgün kadrolar kurun yok CL 'de 3 forvet çıkalım yok ligde 3-5-2 oynayalım , sizin sandığınız gibi Fifa gibi FM gibi değil bu işler bunun çok derin sistemi var F.Terim 4-4-2 'den 3-5-2 'ye döner mi hiç fifa mı bu ?

Juventus, yanlis bilgim yoksa en fazla bir maglubiyet ile Italya'da bu "sekilde" sampiyon oldular...Cl'de fena degildiler, ama Bayern cikdi tomboladan tabi :D

Onun adı Juventus yani katı savunma , bizim adımız Galatasaray , yani F.Terim yani ''en iyi savunma oyunu oynamaktır.''

-Sence hayatında hiç 3-5-2 oynamayan bi takım pat diye döner mi bu sisteme ? bu iş fifa gibi oyun değil sistem işi bu kardeşim kusura bakma ama çok saçma.

Gözünü seviyim düzgün kadrolar kurun yok CL 'de 3 forvet çıkalım yok ligde 3-5-2 oynayalım , sizin sandığınız gibi Fifa gibi FM gibi değil bu işler bunun çok derin sistemi var F.Terim 4-4-2 'den 3-5-2 'ye döner mi hiç fifa mı bu ?

Real Madrid macinda 352'ye gecdik, ve real devini terletdik..adamlar birden korkdular...tur gidiyor diye...

Onun adı Juventus yani katı savunma , bizim adımız Galatasaray , yani F.Terim yani ''en iyi savunma oyunu oynamaktır.''

-Sence hayatında hiç 3-5-2 oynamayan bi takım pat diye döner mi bu sisteme ? bu iş fifa gibi oyun değil sistem işi bu kardeşim kusura bakma ama çok saçma.

takimi yeni bi sistem ile görmeden yorum yapmak zor. Kim bilir berki senin gibi ifals olur, ama beride süpriz bi sekilde takim cok iyi oynar.

...haa dogru risk cok olur..italya da "teknik ve hele hele TAKTIK bilgi" cok iyi oyuncularda.

bu konuda biraz bi eksiklik var. ama hem Semih, hem Chedjou ile 3lü defans olabilir, bi tek Zan biraz...eh :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt