Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimi yeni bi sistem ile görmeden yorum yapmak zor. Kim bilir berki senin gibi ifals olur, ama beride süpriz bi sekilde takim cok iyi oynar.

...haa dogru risk cok olur..italya da "teknik ve hele hele TAKTIK bilgi" cok iyi oyuncularda.

bu konuda biraz bi eksiklik var. ama hem Semih, hem Chedjou ile 3lü defans olabilir, bi tek Zan biraz...eh :)

kisa ve net konusucam :Italyanlar defansin kralidir aynisin bizden beklemek hayciliktir

neyse..zaten kücück bi fanteziydi, hemen asmayin :D

bana göre de en dengeli ve güzel formation 4231'dir.

Zaten son iki CL final oyniyan takimin sistemi'de bu sekildeydi.

not: Lig'de Takim tek forvet mi oynar, yoska Burak dahil olup Terim yine 4312'e mi gecer sisce?

4231'de Ermani görmek isterim. Skorer bi oyuncu.

Burak oynamaz fln deyip bos isler... bi 2,3 mac oynasin..bakam nasil oynar kanatli sisteminde.

neyse..zaten kücück bi fanteziydi, hemen asmayin :D

bana göre de en dengeli ve güzel formation 4231'dir.

Zaten son iki CL final oyniyan takimin sistemi'de bu sekildeydi.

not: Lig'de Takim tek forvet mi oynar, yoska Burak dahil olup Terim yine 4312'e mi gecer sisce?

her maç tek forvet oynamalıyız rakibine göre forvette drogba veya burak oynar

her maç tek forvet oynamalıyız rakibine göre forvette drogba veya burak oynar

AYRICA 6+0 ile...yedekde bi "HAMLE Oyuncusu olmali"

herkez vah vah burak yedek fln diyor...ama diyelim ki mac istedimiz gibi gitmiyor...kim girecek yedekden..

Burak yedek olabilir bence.

BARESI_FRANCO_jpg1.jpg

paolo-maldini-photos3.jpg
Alessandro_Nesta.jpg
468px-Fabio_Cannavaro_2011.jpg

böyle adamlarin varsa kadronda 2-6-2 de oynarsin arif ulu:)yani 3-5-2 bile gerek kalmaz :) ya isin sakasi bir yana italyanlar bu isin ustasi arkadaslar

ben simdi 3142 ile oynicam FIFA'da..haberdar ederim, takim nasildi diye :D :D :D

buragi resmen gommussunuz yok yedek kalsin vs. burakdan bahsediyoruz daha gecen sezon cristiano ronaldoyla sampiyonlar liginde gol kralligina yarisan burak. galatasaray taraftari bukadar vefasiz olmamali. gidince arda gibi arariz. yazik

buragi resmen gommussunuz yok yedek kalsin vs. burakdan bahsediyoruz daha gecen sezon cristiano ronaldoyla sampiyonlar liginde gol kralligina yarisan burak. galatasaray taraftari bukadar vefasiz olmamali. gidince arda gibi arariz. yazik

6+0 ile Lig macinda...mac istedimiz gibi gitmedi takdir'De..ofansa hangi "kurtarici" oyuna dahil edecen?

Burak yedekde olursa, öylce bi Hamle imkani olur.

Ayrican nolmus... bütün büyük takimlar 2,3 üst düzey forvetleri olyior, ve büyük takimlarin 99% tek forvet oyniyor.

Ben burakin oynadi veya oynamadina bakmam, Galatasaray en iyi sekilde nasil oynar,...ona bakarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt