GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 726

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
726/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 2 dk Drogba: Engin, gördüğüm en iyi yeteneklerden biri. Kendine bakar ve futbola konsantre olursa elit oyuncu seviyesinde yeteneklere sahip

Bence Drogba'nın böyle bir açıklama yapması çok önemli. Boru değil. Engin de umarım bu sözlerden biraz motivasyon alıp, hakeme kafa atmaktan çok topa konsantre olur. Birçok oyuncu geldikleri takımın oyuncularını öven açıklamalar yapar, ama Drogba geleli 6 ay oldu, bu ısınma turu falan değil. Bir de gördüğüm en iyi yeteneklerden biri diyor, adam dünyanın en iyi oyuncularıyla oynadı senelerce...

Erciyesin sol beki Emreyi Rus kulüpleri istiyormuş..Acaba bizim takımların göremediği neyi görmüşler veya bizim takımların göremediği şey nedir ?
sercanida bursada iken manu. istiyodu gecssinler bu ayaklari.bizim turk futbolcularina kimsenin talip oldugu yok olmazda cunku futbol akli yok bizim turk oyuncularda

semih-selcuk-burak-engin-h.balta. hamitin sagbete oynamasi ile h.baltanin sol bekte oynamasi arasinda hicbir fark yok. hic olmadi bekleri eboue-riera yaparim semih-zan tercih ederim ama hamitten sag bek falan olmaz

hakan balta'yı son oynadığı maçta izlemedin sanırım neyse , bende hamitin yerine daha iyi birini oraya koymayı isterim ama sabriyi koymaktansa onu koymak en iyisi elimizdeki kadroyla çok seçeneğimiz yok maalesef

hakan balta'yı son oynadığı maçta izlemedin sanırım neyse , bende hamitin yerine daha iyi birini oraya koymayı isterim ama sabriyi koymaktansa onu koymak en iyisi elimizdeki kadroyla çok seçeneğimiz yok maalesef
benim anlatmak istedigim hamit bu formu ile formayi falan hak etmiyor mumkun degil yani.sagda eboueyi oynatip gobekte zan-semihi oynatmak cok daha mantikli ve adil forma dagilimi olur benim fikrim bu.ben h.baltayi falan begenmiyorum ama bu yil bir cok macta oynayacak gorunen o

benim anlatmak istedigim hamit bu formu ile formayi falan hak etmiyor mumkun degil yani.sagda eboueyi oynatip gobekte zan-semihi oynatmak cok daha mantikli ve adil forma dagilimi olur benim fikrim bu.ben h.baltayi falan begenmiyorum ama bu yil bir cok macta oynayacak gorunen o

eboue dede büyük sıkıntı var sorun orda zaten ... ben stoperden çok orayı düşünüyorum

eboue toparlar kendini orda bir problem yasamayiz.hazirlik maclarina bakarsak burak-ched ve hatta zaman zaman selcukta kotu gorundu.normal yani toparlarlar

hazırlık maçından değil ki geçen senede kendi temposunda değildi eboue , tabi herkesin görüşü farklıdır bişey diyemem ama eboue ilk senesindeki gibi değil bu çok net Allahtan saha dışındaki katkısı büyük ...

bizim sorunumuz belli oda sistem sorunu. turkiyede 4-3-1-2 oyna sikinti yok hatta arenada 4-3-3 bile oyna ama avrupada olmuyor bunu bir turlu kavrayamadik.Dün macin ikinci yarisi 4-2-3-1 oynadik gayette iyi oynadik 3-1 biz kazanabilirdik skora degil oynuna bakarak konusuyorum.Arenadaki real maci 55-75dk arasi umutu cikarip tek forvete döndük reali duman ettik elmanderi oyuna aldik cift forvete gectik takim yine durdu real macinda.Bu sorunu halletmemiz lazim

hazırlık maçından değil ki geçen senede kendi temposunda değildi eboue , tabi herkesin görüşü farklıdır bişey diyemem ama eboue ilk senesindeki gibi değil bu çok net Allahtan saha dışındaki katkısı büyük ...
valla ebouesiz bir takim dusunemiyorum sahsen,bu bunye birdaha sag bekte sabriyi falan kaldirmaz:)

Allah korusun, Muslera sakatlanırsa veya cezalı duruma düşerse kalede Eray mı olacak? Düşüncesi bile tedirgin edici. Bu durumdan hiç bahsedilmiyor, çok önemli bir konu bu. Belli ki bu sene yönetim de teknik kadro da bol bol dinlenmiş, dinlenirken de pek birşey düşünmemiş.

Allah korusun, Muslera sakatlanırsa veya cezalı duruma düşerse kalede Eray mı olacak? Düşüncesi bile tedirgin edici. Bu durumdan hiç bahsedilmiyor, çok önemli bir konu bu. Belli ki bu sene yönetim de teknik kadro da bol bol dinlenmiş, dinlenirken de pek birşey düşünmemiş.
bence erayin kumasi iyi,boyle gencleri muslera gibi adamlarin arkasinda pisirmek lazim yoksa nasil genc yetenek cikartirizki.tolgayi alip musleranin yedegi yapsak veye sistemi o sekilde kursak alt yapidan adam falan cikartamayiz.a.madrid alt yapidan de gea yi cikardi manu.ya satti yerini yine alt yapidan gelen courtois ile doldurdu

bizim sorunumuz belli oda sistem sorunu. turkiyede 4-3-1-2 oyna sikinti yok hatta arenada 4-3-3 bile oyna ama avrupada olmuyor bunu bir turlu kavrayamadik.Dün macin ikinci yarisi 4-2-3-1 oynadik gayette iyi oynadik 3-1 biz kazanabilirdik skora degil oynuna bakarak konusuyorum.Arenadaki real maci 55-75dk arasi umutu cikarip tek forvete döndük reali duman ettik elmanderi oyuna aldik cift forvete gectik takim yine durdu real macinda.Bu sorunu halletmemiz lazim

aynen öyle kanatsız oynadığımız maçlarda güçlü takımlar göbeği kapattı mı açamıyoruz

bejeke atiba ile anlaşmak üzereymiş hocalarının yoğun ısrarı üzerine enteresandır enaramo gibi atiba'nında menajeri bilic'le aynı ve evet bu sadece tesadüf :D

Fatih Hoca güveniyor demekki, Muslera da biraz akıllı olsun ne o dünkü saçma sapan kart. Bunu ligde de yapıyor. Biran önce toparlaması lazım bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt