Deniz Sahin
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Yedek kalecilerimiz yetersiz bonservisi elinde olan sinan bolatı bile düşünmüyorlar
Yedek kalecilerimiz yetersiz bonservisi elinde olan sinan bolatı bile düşünmüyorlar
muslera ligde nezaman sacma sapan kart gormus.adam ligin en efendi kalecisi sadece isini yapiyor.muslera bu takimin goz bebegi toparlanacak bir durumu yok
Abi Muslera'nin ligde böyle bir sey yaptigini hic hatirlamiyorum. Iki kirmizi kart yemisti biri iki sene önce biri de gectigimiz sezon, ikiside faul yüzünden. Muslera en efendi kalecilerden biridir ligimizde :yenieek:
eray fizik olarak de gea ve petr cech benzetiyorumInsallah. Ben boyu asiri uzun kalecilerin hep handikapli oldugunu düsünüyorum,daha hantal ve yavas hareket ediyorlar. Eray'in iyi kaleci olmasini bende isterim, ne de olsa kendi altyapimizdan cikan bir kaleci konumuna girer. Bakip görecegiz artik. Öyle gözüküyor ki, Fatih hoca Musleradan sonra Eray'i 2.kaleci olarak görüyor. Gecen sezon'da ligin ikinci yarisinda hep ilk 18'lik kadronun icinde yer buldu kendine yedek kaleci olarak.Böyle devam eder büyük ihtimal. :b5:
evet dunku macta en azindan 2.yarida erayi oynatabilirdi:yenieek:
cok takilmamak lazim aslinda eksikleri gorme bakimindan iyi takimlarla hazirlik maci yapmamiz gayet iyiDün Muslera nın ilk hazırlık maçıydı. Biraz ısınsın diye düşünmüş olabilir. Defans ile uyuma bakmış olabilir. vb...
Bu yılda sampiyonuz raad olun,sıkıntı yapmayın,hazırlık döneminde olur bunlar..
Bi de hep Baytar didim didim durdum insallah haksız cıkarmayacak beni...
Ligde Son zamanlarda gereksiz itirazlar yapıyor. ben bunu demek istedim. O pozisyonda itiraz etmesine gerek yok.
Birde hakemi itiyor dur yahu. hazırlık maçı bu. Bu itirazlarına karşıyım. Çıkma kalenden kal sen. itiraz edecek başka adamlar var.
geçen yılla bu yılı kıyaslarsak
burak düşüşte
elmander düşüşte
dany düşüşte
eboue ciddiye almıyor
melo yeni geldi
selcuk millet yüzünden düşüşte
sneijder yükselişte
drogba düşüşte
hamit düşüşte
cok takilmamak lazim aslinda eksikleri gorme bakimindan iyi takimlarla hazirlik maci yapmamiz gayet iyi
Hamit ne zaman yükselişe geçti ki düşüşte...5 maç iyi oynadı zaten.
Saçma sapan itirazlık birşeyi yok...Takım ruhu denir ona..
Elazığ maçında öyle haksız biçimde atarlarsa penaltı yenir...Golu yiyince çok morali bozuluyo adam hakkını arar sonuna kadar.
bence erayin kumasi iyi,boyle gencleri muslera gibi adamlarin arkasinda pisirmek lazim yoksa nasil genc yetenek cikartirizki.tolgayi alip musleranin yedegi yapsak veye sistemi o sekilde kursak alt yapidan adam falan cikartamayiz.a.madrid alt yapidan de gea yi cikardi manu.ya satti yerini yine alt yapidan gelen courtois ile doldurdu
Takım ruhu olabilir ama kalecide durum başka,
Kurallar gereği kaleci hakeme itiraz için koşarsa hemen sarıyı yer. Böyle itip kalkarsa birde hakem rapora yazarsa görürüm takım ruhunu.
Fener kupa maçında cezalı olursa ne olacak takım ruhumu olmuş olacak. Kaleci biraz dikkat edecek buna yoksa yedeği yok zaten.
geçen yılla bu yılı kıyaslarsak
burak düşüşte
elmander düşüşte
dany düşüşte
eboue ciddiye almıyor
melo yeni geldi
selcuk millet yüzünden düşüşte
sneijder yükselişte
drogba düşüşte
hamit düşüşte