GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 727

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
727/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Hoca güveniyor demekki, Muslera da biraz akıllı olsun ne o dünkü saçma sapan kart. Bunu ligde de yapıyor. Biran önce toparlaması lazım bu konuda.
muslera ligde nezaman sacma sapan kart gormus.adam ligin en efendi kalecisi sadece isini yapiyor.muslera bu takimin goz bebegi toparlanacak bir durumu yok

Fatih Hoca güveniyor demekki, Muslera da biraz akıllı olsun ne o dünkü saçma sapan kart. Bunu ligde de yapıyor. Biran önce toparlaması lazım bu konuda.

Muslera toparlanır ama bu takım toparlanabilir mi orası ayrı mesele.

Kadro aynı kadro ama nedense inanılmaz bir uyumsuzluk var. Her maç gol yeniyor. Melo'nun alternatifi yok. Sol bekte büyük problemler var. Orta saha çok dağınık.

Organize ataklar yapamıyoruz. Tamamen doğaçlama futbol var. Böyle gitmez..

Muslera toparlanır ama bu takım toparlanabilir mi orası ayrı mesele.

Kadro aynı kadro ama nedense inanılmaz bir uyumsuzluk var. Her maç gol yeniyor. Melo'nun alternatifi yok. Sol bekte büyük problemler var. Orta saha çok dağınık.

Organize ataklar yapamıyoruz. Tamamen doğaçlama futbol var. Böyle gitmez..
ligden cekilelim

Abi Muslera'nin ligde böyle bir sey yaptigini hic hatirlamiyorum. Iki kirmizi kart yemisti biri iki sene önce biri de gectigimiz sezon, ikiside faul yüzünden. Muslera en efendi kalecilerden biridir ligimizde :yenieek:

Bende tam tersi olarak bu takımın ligin çok üzerinde olduğunu ve resmi maçlarda bunun yukarısında bir performans göstericeğimizi düşünüyorum. Gördüğüm tek sorun stoperlerin arasına atılan neredeyse her topun pozisyon olmasıdır bunuda biraz uyumsuzluğa bağlıyorum ve tahminimce Chedjou - Semih ikilisiyle bu sorununda aşılacağını düşünüyorum.

Sinan Bolat kulüpsüz su an. Yedek kaleci icin fena degil aslinda. Nasil olsa yilda oynayacagi mac 10'u gecmez.

Bende tam tersi olarak bu takımın ligin çok üzerinde olduğunu ve resmi maçlarda bunun yukarısında bir performans göstericeğimizi düşünüyorum. Gördüğüm tek sorun stoperlerin arasına atılan neredeyse her topun pozisyon olmasıdır bunuda biraz uyumsuzluğa bağlıyorum ve tahminimce Chedjou - Semih ikilisiyle bu sorununda aşılacağını düşünüyorum.
ironi yapmistim zaten:)

ntvspor yine ısmarlama haberi yapıştırdı

Geçen psv maçının özetini verecekler karşılaşmayı 2-0 kaybeden fenerbahçenin 3 topu direkten döndü ahaha cidden bunu bizim takım içinde dese gülerim bu nasıl bir ezikliktir direkten dönen topları sayıp neye varmaya çalışıyolar acaba :D yandaşlıkta boyut atlamışlar görmeyeli

bence erayin kumasi iyi,boyle gencleri muslera gibi adamlarin arkasinda pisirmek lazim yoksa nasil genc yetenek cikartirizki.tolgayi alip musleranin yedegi yapsak veye sistemi o sekilde kursak alt yapidan adam falan cikartamayiz.a.madrid alt yapidan de gea yi cikardi manu.ya satti yerini yine alt yapidan gelen courtois ile doldurdu

Dediklerine katılıyorum ama eğer Terim'in böyle bir düşüncesi varsa doğrudur der, saygı duyarım. Ama o zaman dünki Napoli maçında da Eray'ı oynatmasını beklerim, ki nasıl bir duruşu var, güven verecek mi görmüş olurduk. Böylece Terim kale ile ilgili bir planı olduğunu ispatlamış olurdu, inandırıcı da olurdu.

can nedense ben erayin iyi kaleci olacagini dusunuyorum.musleranin arkasinda yetisme sansi vemeliyiz eraya.sahsi fikrim yani

Insallah. Ben boyu asiri uzun kalecilerin hep handikapli oldugunu düsünüyorum,daha hantal ve yavas hareket ediyorlar. Eray'in iyi kaleci olmasini bende isterim, ne de olsa kendi altyapimizdan cikan bir kaleci konumuna girer. Bakip görecegiz artik. Öyle gözüküyor ki, Fatih hoca Musleradan sonra Eray'i 2.kaleci olarak görüyor. Gecen sezon'da ligin ikinci yarisinda hep ilk 18'lik kadronun icinde yer buldu kendine yedek kaleci olarak.Böyle devam eder büyük ihtimal. :b5:

Dediklerine katılıyorum ama eğer Terim'in böyle bir düşüncesi varsa doğrudur der, saygı duyarım. Ama o zaman dünki Napoli maçında da Eray'ı oynatmasını beklerim, ki nasıl bir duruşu var, güven verecek mi görmüş olurduk. Böylece Terim kale ile ilgili bir planı olduğunu ispatlamış olurdu, inandırıcı da olurdu.
evet dunku macta en azindan 2.yarida erayi oynatabilirdi:yenieek:

Bu yılda sampiyonuz raad olun,sıkıntı yapmayın,hazırlık döneminde olur bunlar..

Bi de hep Baytar didim didim durdum insallah haksız cıkarmayacak beni...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt