GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 737

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
737/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim yerli olarak ileriye değil defansa adam almamız şart istediğmiz kadar ardayı kerim freıyı vb ileri oyuncuları alalım bu kontenjan açısından bize çok birşey getirmeyecek. önümüzdeki sezon da 5 yabancı olacağını düşünürsek geride kullandığımız 4 yabancı kontenjanını en az ikiye düşürmemiz gerekiyor

1 alper nelere kadirmiş bütün strateji alper üzerine kurulmuş demek..fener adamı akpınca resmen 1 ay afalladık ....Ya hiç mi b planımız yok??

Alper'in Engin'den ne artısı var? Zaten gelse Hamit'in yerine oynayacaktı, yabancı açısından fark eden bir şey olmazdı yine. Eren Derdiyok, Sinan Bolat, Kerim Frei gibi oyuncuları alabilirdik. Onu ben de anlamıyorum.

Alper'in Engin'den ne artısı var? Zaten gelse Hamit'in yerine oynayacaktı, yabancı açısından fark eden bir şey olmazdı yine. Eren Derdiyok, Sinan Bolat, Kerim Frei gibi oyuncuları alabilirdik. Onu ben de anlamıyorum.

Çok doğru Sinan , Eren , Kerim baya kalite katardı takıma , hoş bunlardan an itibariyle sadece Sinan'ı kaçırmış bulunmaktayız , Eren ve Kerim'i alabiliriz ancak sanmıyorum. :sad007:

AB olayi olsada...

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Melo Selcuk

Amrabat Sneijder Riera/Engin

Drogba

yapsakk​

Alper Melo yerine alınsa idi vasat transfer, Hamit'i yedeğe gönderseydi ve Melo alınsaydı çok çok iyi transfer olurdu bizim adımıza.

Alper Melo yerine alınsa idi vasat transfer, Hamit'i yedeğe gönderseydi ve Melo alınsaydı çok çok iyi transfer olurdu bizim adımıza.

Kendisi yıldız olmayı değil , rezil , kepaze olmayı tercih etti , yapacak bir şey yok bize akıllı adam lazım , Alper Fenerbahçe'ye giderek aklı açısından nasıl bir adam olduğunu gösterdi hepimize. :yenieek:

liverpool melgarejo'yu kiralamis biz uyuyoruz

hocam bu saatten sonra ronaldinhoyu alsakta pek bir artısı olmayacak kontenjan dolu şuan bile 1 fazlamız var. muslera-chedjou-melo-sneıjder-drogba nın banko oynaycağını düşünürsek ya eboue yada riera nın yerinde yerli bir oyuncu oynaması gerekiyor. alınabilirse emre can alınmalı hiç olmassa ligde ebouenin yerinde oynar.bizim muhakkak geride 4 yabancıdan bu yıl en az birini yerli yapmamız lazım. önümüzdeki yılda yine geriden bir yabancını yerini yerli ile doldurmamız gerekiyor.

tasci ve inleri almamiz gerekiyordu. biz chedjou ve meloyu alip kolaya kactik. gelmiyordu, gelmezdi ben anlamam bundan. sol bek ve en az bir kanat lazimdi. bizim cok fazla harcama yapmamiz gerekirdi buna göre.

Bu adamı istiyorum ya , müthiş ve komple bir sol bek olmasının dışında rakip kaleye göre sağ taraftan kazandığımız serbest vuruşlarda da sol ayağıyla çok çok etkili olabiliyor , şuan bu atışları bizde solak olmasından dolayı Riera kullanıyor mesela.

Birde şutları , ortaları vs. gerçekten çok kaliteli , defansif anlamda zaafı yok , boy avantajı var , hızı , sürati yerinde , tekniği üst düzey , oyun görüşü , oyun zekası çok iyi daha ne olsun :yenieek:

[video=youtube;05BPnWn7Wo4]https://www.youtube.com/watch?v=05BPnWn7Wo4[/video]​

tasci ve inleri almamiz gerekiyordu. biz chedjou ve meloyu alip kolaya kactik. gelmiyordu, gelmezdi ben anlamam bundan. sol bek ve en az bir kanat lazimdi. bizim cok fazla harcama yapmamiz gerekirdi buna göre.

kesinlikle katılıyorum taşçı ve inleri almalıydık gerekiyorsa paraya boğup zorla getirmeliydik ozaman bu sıkıntıları yaşamayacaktık. ayrıca bence melo -inler arasında kalite olarak fark yok varsada sahada belli olmayacak kadar azdır yine keza taşçınında iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum.dany kontenjan dolduracağına yerine taşçı alınabilirdi sonuçta yerli bir oyuncu.

-------------------muslera------------------

emre can--------taşçı------chedjou---------kolarov

------------------inler-----selçuk-----------

farfan-------------sneıjder------------------nani

-----------------burak-----------------------

bu kadro muazzam olurdu bu iki oynucuyu alabilseydik kanatlı sisteme bile dönülebilirdi. ayrıca yeni kaliteli yabancı oyuncularda transfer edebilirdik. bu kadro cl de de başarı yakalabilirdi. Ama tamamen stratejik bir hata yaptık ve belkide bunu bedelini sezon içerisinde bir çok defa ödiyeceğimiz maçlar olacak cl yi saymıyorum bile.

Taşçı neyse de en azından Melo'nun yerine Gökhan İnler'i alabilirdik.

Çünkü kadromuza kattığımız Chedjou çok çok daha iyi bir stoper Taşçı'ya göre , Taşçı CL'de vs. çok daha fazla sıkıntı olabilirdi Semih ile yanyana oynasaydı ancak Gökhan İnler hiç bir şekilde sıkıntı olmaz aksine avantajlı olurdu , oyun stili ve komple bir ortasaha oyuncusu olmasından dolayı. :yenieek:

Bu adamı istiyorum ya , müthiş ve komple bir sol bek olmasının dışında rakip kaleye göre sağ taraftan kazandığımız serbest vuruşlarda da sol ayağıyla çok çok etkili olabiliyor , şuan bu atışları bizde solak olmasından dolayı Riera kullanıyor mesela.

Birde şutları , ortaları vs. gerçekten çok kaliteli , defansif anlamda zaafı yok , boy avantajı var , hızı , sürati yerinde , tekniği üst düzey , oyun görüşü , oyun zekası çok iyi daha ne olsun :yenieek:

[video=youtube;05BPnWn7Wo4]https://www.youtube.com/watch?v=05BPnWn7Wo4[/video]​

nal-Aysal_84f511cc-ca28-4195-8813-153c8a5f6faf_4_C8AE7CFE-A087-4529-8CD0-A644D40A3183.jpg

Bunu diyoruz ama bazı arkadaşlar anlamamak için milyonlarca bahane üretiyor. Neymiş yabancı sınırı tff düşmanmış bize eyvallah öyle olduğunu kabul edelim de bu kuralın geleceği daha geçen yıldan belliydi sen ona göre hazırlık yapmazsan hiç düşmana filan suç atmaya gerek yok en önemli suçlu sensin Serdar'ı beğenmiyor bazıları muhtemelen Balta sol bekte Serdar'ın stoperde olacağından faydalı olur o arkadaşları lig maçları başladığında Balta başlığında ağlarken görmek hoş olacak.

Taşçı neyse de en azından Melo'nun yerine Gökhan İnler'i alabilirdik.

Çünkü kadromuza kattığımız Chedjou çok çok daha iyi bir stoper Taşçı'ya göre , Taşçı CL'de vs. çok daha fazla sıkıntı olabilirdi Semih ile yanyana oynasaydı ancak Gökhan İnler hiç bir şekilde sıkıntı olmaz aksine avantajlı olurdu , oyun stili ve komple bir ortasaha oyuncusu olmasından dolayı. :yenieek:

Hocam onun içinde sat Dany'i al Cheodju Serdar'ı ligde Semih-Serdar zaman zaman rotasyon ile Cheodju Cl'de Serdar Cheodju bak rahatına üstüne İnler'i alsan ballı kaymak zaten ama bence bu transfer sezonunu ne hoca ne yönetim hiç ciddiye almadı çok büyük rehavet içerisindeyiz ve bedelini sezon içerisinde ödeyeceğiz muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt