GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 738

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
738/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hocam bu saatten sonra ronaldinhoyu alsakta pek bir artısı olmayacak kontenjan dolu şuan bile 1 fazlamız var. muslera-chedjou-melo-sneıjder-drogba nın banko oynaycağını düşünürsek ya eboue yada riera nın yerinde yerli bir oyuncu oynaması gerekiyor. alınabilirse emre can alınmalı hiç olmassa ligde ebouenin yerinde oynar.bizim muhakkak geride 4 yabancıdan bu yıl en az birini yerli yapmamız lazım. önümüzdeki yılda yine geriden bir yabancını yerini yerli ile doldurmamız gerekiyor.

kimi satabiliriz ki ? muslera eboue chedjou melo sneijder drogba bunlar kesin oynayacak..

chedjou ve melo yerine mutlaka türk oyuncu almamiz lazimdi, her yeri yabanci yaptik sonra federasyona ahkam kesiyoruz.

alper'e karsilik serdar tasci ve gökhan inler sartti.

cok merak ediyorum 5+0+3 olunca ne yapacak bizimkiler??

hakan balta sabri semih selcuk burak oynar artik

kadroyu okadar kötü yönettiler ki önümüzdeki seneyi cok merak ediyorum, ben artik susup sadece fatih terime güveniyorum. eminim ki kanat ve sol bek istiyor ama olmuyor iste

kalitesiz türk oyuncular yüzünden bu seneyi götürsek bile seneye bizim devrimiz tükenir

kimi satabiliriz ki ? muslera eboue chedjou melo sneijder drogba bunlar kesin oynayacak..

chedjou ve melo yerine mutlaka türk oyuncu almamiz lazimdi, her yeri yabanci yaptik sonra federasyona ahkam kesiyoruz.

kadroyu okadar kötü yönettiler ki önümüzdeki seneyi cok merak ediyorum, ben artik susup sadece fatih terime güveniyorum. eminim ki kanat ve sol bek istiyor ama olmuyor iste

kalitesiz türk oyuncular yüzünden bu seneyi götürsek bile seneye bizim devrimiz tükenir

aynen hocam bizimkiler çok büyük stratejik bir hata yaptılar. Ve işin kötüsü tam lige ambargo koyup ezikleri yerle bir edeceğimiz fırsatı yakalamışken bun fırsatı göz göre göre kaçırmamız hiç iyi olmadı. sizinde söylediğiniz gibi ilk 11 de oynayacak yabancıların hemen hemen hiç birinin yerinde o kalitede yerli olmadığı için yada alamadığımız için tek çözüm federasyonun gitmesi için dua etmek malesef yönetim çok büyük bir hata yaptı bu hatanın bedelini sadece bu yıl değil birkaç yıl yaşayacağız aynı federasyonla devam edersek.

Açıkcası şu şartlar altında Kolarov'un alınmaması aptallıktır.

Oyuncu oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum diyor.

Bonservis ücreti Kolarov gibi bir oyuncuya göre gayet normal.

Yaşı normal.

Bu ligde dengeleri alt üst edecek,sol tarafı tek başına komple idare edecek bir yeteneği var.

Riera'yı döve döve gönder Kolarov'u al arkadaş.

Bunu diyoruz ama bazı arkadaşlar anlamamak için milyonlarca bahane üretiyor. Neymiş yabancı sınırı tff düşmanmış bize eyvallah öyle olduğunu kabul edelim de bu kuralın geleceği daha geçen yıldan belliydi sen ona göre hazırlık yapmazsan hiç düşmana filan suç atmaya gerek yok en önemli suçlu sensin Serdar'ı beğenmiyor bazıları muhtemelen Balta sol bekte Serdar'ın stoperde olacağından faydalı olur o arkadaşları lig maçları başladığında Balta başlığında ağlarken görmek hoş olacak.

neymis efendim serdar tasci yetersizmis, melo gibi bir adam varken inler olur mu diyip duruyorlar

sabri ve hakan balta beklerini izlemek bize müstehak

milli takimin hali bile döküntüyken alinacak toplam 5 yerli yokken hal budur.

Açıkcası şu şartlar altında Kolarov'un alınmaması aptallıktır.

Oyuncu oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum diyor.

Bonservis ücreti Kolarov gibi bir oyuncuya göre gayet normal.

Yaşı normal.

Bu ligde dengeleri alt üst edecek,sol tarafı tek başına komple idare edecek bir yeteneği var.

Riera'yı döve döve gönder Kolarov'u al arkadaş.

gerekirse rierada gitmesin ama bu adam alınsın zaten çok paralar çarçur ettik rierada bir yıl yatmış ne farkeder hiç olmassa bu adamla defansımız çok sağlam olacak belkide bu yıl bu defansla şampiyonluğu kaybedeceğiz bu sanırım rieranın yıllık ücretinden daha maliyetli olsa gerek.kolarov ve emre can alınıp transferi kapatabiliriz umarım yönetim kolarovu alır tabi ilgileniyormuyuz yoksa sadece bir söylentimi bilemiyorum

Ulan şu Draxler harbiden büyük bir futbolcu olacak.Mükemmel bir tekniği var.Her çıkan oyuncuya birilerinin veliahtı derler ya.İşte Draxler kesinlike Zidane'nin veliahtıdır.2 sene sonra büyül kulüpler kuyruk olur peşinde.

neymis efendim serdar tasci yetersizmis, melo gibi bir adam varken inler olur mu diyip duruyorlar

sabri ve hakan balta beklerini izlemek bize müstehak

milli takimin hali bile döküntüyken alinacak toplam 5 yerli yokken hal budur.

bu yabancı kuralından sonra taşçı yetersiz olsa ne olacaktı ki yad ne kadar yetersiz olabilir ki adam bundesliga da yıllardır oynuyor. semihden daha mı yetersiz olacaktı hayır. hiç olmassa yetersiz bile olsa elindeki adam yerli ligde direk oynatıp diğer bölgeler için kontenjan açabilirdik. yetersiz dany yerine yetersiz taşçı sanırım herkesin tercihi olurdu

bu yabancı kuralından sonra taşçı yetersiz olsa ne olacaktı ki yad ne kadar yetersiz olabilir ki adam bundesliga da yıllardır oynuyor. semihden daha mı yetersiz olacaktı hayır. hiç olmassa yetersiz bile olsa elindeki adam yerli ligde direk oynatıp diğer bölgeler için kontenjan açabilirdik. yetersiz dany yerine yetersiz taşçı sanırım herkesin tercihi olurdu

serdar taşcı elimizdeki stoperlerden daha iyi bir oyuncudur,aksini iddia eden boş konuşur..

türk stoper almak türk solbek bulmak/almaktan zor dedigimizde bu forumda üzerimize saldirmisti futbol ulemalari:mad:

Son 2 senede Kolarovu Cityde kac kez izlediğinizi cok merak ediyorum. Fanatik Cityli arkadaslarim var, takimda en begenmedikleri oyuncu Kolarovu. City taraftarinin genelide onu istemiyor. En iyi macini gecen hafta hazirlik macinda Sunderlanda karsi oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Sunu söylemek istiyorum, yarin bu oyuncu gelirse, 2 mac sonra göndermeyin. Chedjou geldi, tek 90 dakika hazirlik macinda oynadi, Chedjou yerine error prone Tasci isteniyor. Kolarov gelincede, İ. Köybasiyi istemeyin.

Sürekli pozisyon hatalari yapan ve ağir, stoperlerinde Cannavaro, Britosu oynatan Napolinin bile begenmeyip istemediği Rolandoyu istiyoruz? Yada ağir ve error prone denilen Tasciyi mi? Gecen sene Bundesligada 1 gol atan Ereni mi? Forvette 4.tercih olmasi icin hemde?

Kerimin gelmesini bende istiyorum. En azindan benchten gelerek katki yapacak bir kenar oyuncusuna ihtiyacimiz var. Fakat Kerimin fiziği, bitiriciliğinin olmamasi bende soru isareterine neden oluyor.

Melo Selcuk

Lamela Sneijder Bernard

Drogba/Burak

İdeal 4-2-3-1.

Rieranin ağir olmasi sol bekte bile büyük sorunlara neden oluyor. 1e1lerde ya faul yapmak zorunda kaliyor, yada rakip oyuncuyla aradaki mesafeyi fazla tutuyor. Geri dönemeyeceği korkusundan hucumlara gerektiği kadar da katilamiyor. Bununla birlikte Riera icin en ideal pozisyon sol bek. Rieradan 4-2-3-1de sol kenar forvet olmaz. Ağir ve gerekli dinamizmi yok. Bitiriciliği gereken düzeyde degil. 1 önceki sezon 4-4-2nin sol kanadinda formasini Emreye kaptirmisti.

Sinan konusunda hak veriyorum, Musleraya iyi bir alternatif olabilirdi.

Bakıyorum da herkes Amrabat'ı kadrolara yazıyor :rolleyes:

Daha doğrusu sınırlamadan dolayı yazamıyor , doğru düzgün kanat oyuncusu alacağımız yok , AB statülü sistem gelse de bari Amrabat'a şöyle bir kadroda son bir şans daha tanısak :

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Melo Selçuk

Amrabat Sneijder Bruma

Drogba/Burak

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Amrabat

Drogba/Burak​

En azından az buçuk oynar CL'de falan piyasa yapardı , Hollanda'ya falan 5-6 Mn € civarına okuturduk hatta coşarsa falan beklenmedik şekilde astronomik rakamlar bile kazanabiliriz belki de. :yenieek:

4-4-2'te Amrabat harcanıyor.4-2-3-1 'de ya da 4-3-3'de max. katkı verir.Terim 4-4-2'de Amrabat'tan "savunmaya yardıma gel,pres yap,pas yap,topu sağa çek orta yap" istiyor.Adam yeteneklerini de unuttu,çalım atmaktan korkar hale geldi.

Semih piyangosu tutmasaydi o zaman görürdün cümbürtüyü,maalesef fatih hoca sinifta kaldi,üc sezondan beri hethangi genc yerli bir beki deneyebilirdi ama o Hakan caglar denen Karton topculara güvendi.Kimse bana masal anlatmasin en az semih Kaya seviyesinde onlarca bek türkiyede var,tabi tuttar mi tutmazmi bilemem ama denemekte fayda vardi:eek:

Semih piyangos tutmasaydi o zaman görürdün cümbürtüyü,maalesef fatih hoca sinifta kaldi,üc sezondan beri hethangi genc yerli bir beki deneyebilirdi ama o Hakan caglar denen Karton topculara güvendi.Kimse bana masal anlatmasin en az semih Kaya seviyesinde onlarca bek türkiyede,tabi tuttar mi tutmazmi bilemem ama denemekte fayda vardi:eek:

katılıyorum ziraatde çağlar oynayacagına denense nolurdu sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt