Cevap: Transfer Nöbeti
kimi satabiliriz ki ? muslera eboue chedjou melo sneijder drogba bunlar kesin oynayacak..
chedjou ve melo yerine mutlaka türk oyuncu almamiz lazimdi, her yeri yabanci yaptik sonra federasyona ahkam kesiyoruz.
alper'e karsilik serdar tasci ve gökhan inler sartti.
cok merak ediyorum 5+0+3 olunca ne yapacak bizimkiler??
hakan balta sabri semih selcuk burak oynar artik
kadroyu okadar kötü yönettiler ki önümüzdeki seneyi cok merak ediyorum, ben artik susup sadece fatih terime güveniyorum. eminim ki kanat ve sol bek istiyor ama olmuyor iste
kalitesiz türk oyuncular yüzünden bu seneyi götürsek bile seneye bizim devrimiz tükenir
hocam bu saatten sonra ronaldinhoyu alsakta pek bir artısı olmayacak kontenjan dolu şuan bile 1 fazlamız var. muslera-chedjou-melo-sneıjder-drogba nın banko oynaycağını düşünürsek ya eboue yada riera nın yerinde yerli bir oyuncu oynaması gerekiyor. alınabilirse emre can alınmalı hiç olmassa ligde ebouenin yerinde oynar.bizim muhakkak geride 4 yabancıdan bu yıl en az birini yerli yapmamız lazım. önümüzdeki yılda yine geriden bir yabancını yerini yerli ile doldurmamız gerekiyor.
kimi satabiliriz ki ? muslera eboue chedjou melo sneijder drogba bunlar kesin oynayacak..
chedjou ve melo yerine mutlaka türk oyuncu almamiz lazimdi, her yeri yabanci yaptik sonra federasyona ahkam kesiyoruz.
alper'e karsilik serdar tasci ve gökhan inler sartti.
cok merak ediyorum 5+0+3 olunca ne yapacak bizimkiler??
hakan balta sabri semih selcuk burak oynar artik
kadroyu okadar kötü yönettiler ki önümüzdeki seneyi cok merak ediyorum, ben artik susup sadece fatih terime güveniyorum. eminim ki kanat ve sol bek istiyor ama olmuyor iste
kalitesiz türk oyuncular yüzünden bu seneyi götürsek bile seneye bizim devrimiz tükenir
bir gunde kral yapariz 1 saniyede kazikkk yedik diye aglariz