GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 739

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
739/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Semih piyangosu tutmasaydi o zaman görürdün cümbürtüyü,maalesef fatih hoca sinifta kaldi,üc sezondan beri hethangi genc yerli bir beki deneyebilirdi ama o Hakan caglar denen Karton topculara güvendi.Kimse bana masal anlatmasin en az semih Kaya seviyesinde onlarca bek türkiyede var,tabi tuttar mi tutmazmi bilemem ama denemekte fayda vardi:eek:

Saçmalığa bak, 2 maç denemeyle hangi oyuncu tutar Allah aşkına ?

amrabat katkı veriyormu vermiyormu tartışılır ama oyuna girdiğinde hep oyunu hareketlendiriyor malasef yedeklerdede oturamayacak adam..

Önce adam gibi cevab yazmasini ögren sonrada semih Kaya kac Mac sonra ilk onbir futbolcusu oldugunu hatirla,bilmiyorsanda susda birsey biliyorsun zanetsinler:yenieek:

Yazdığım cevapta herhangi bir hakaret cümlesi göremedim.Semih altyapıdan yetişip patlama yapması beklenen futbolcuydu tıpkı Aydın Yılmaz gibi,Aydın şanslarını kullanamadı ama Semih kullandu.Kolay mı öyle altyapıdan çıkar oyuncuyu,koy 11'e tutsun.Masal anlatma bana,bugün hangi büyük takım altyapıdan çıkardığı oyuncuyu oynatıyor?

bunu alın

547120_611889455510777_1654491419_n.jpg

Simdi bir de Culio basimiza dert oldu.

Muslera, Eboue, Chedjou, Dany, Riera, Melo, Amrabat, Sneijder, Culio, Drogba, Elmander. 11 yabanci. 6+0+4'e göre en fazla 10 yabanci oluyor herhalde, yanlis mi biliyorum yoksa? Eee nolacak bizim halimiz?

Muslera

Eboue Semih Chedjou üst düzey sol bek.

Engin Melo Selcuk

Sneijder

Drogba Burak

Clde zorluk seviyesi yüksek maclarda,

Muslera

Eboue Semih Chedjou Üst düzey sol bek

Engin Melo Selcuk Amrabat

Sneijder

Drogba/Burak

Emre Can, üst düzey sol bek ve bir tanede 2 yönlü kenar oyuncusu olsa yeterli olur.

Amrabatin savunmasi ve presi iyi. Dikine oynuyor,1e 1de etkili, oyuna canlilik getirip, oyunu iyi genisletiyor. Amrabatin 2 kisiyi mesgul etmesi bile bizim icin önemli. Dün Napolide 2 kisi Amrabati durdurmaya calisti. Gecen sene ligin 2.yarisinda bir cok mactada da aynisi oldu. Fakat tek eksiği son vurus. Bitiriciliği cok zayif. Dün Nedved vari bir gol atti. Nedved, cizgiden girip köseye birakirdi. Bu tarz golleri sürekli atmasi lazim. Umarim onun icin baslangic olur.

Amrabatin sutlari genelde cok zayif oluyordu. Dünkü golü pek beklemiyordum.

Maalesef transferde sınıfta kaldık

Şimdiye kadar olay bitmeliydi

Son 2 senenin şampiyonusun

Hala AB statüsü falan

Takıma güven tam

Ama rekabet için 1-2 kaliteli takviye şarttı

Yazdığım cevapta herhangi bir hakaret cümlesi göremedim.Semih altyapıdan yetişip patlama yapması beklenen futbolcuydu tıpkı Aydın Yılmaz gibi,Aydın şanslarını kullanamadı ama Semih kullandu.Kolay mı öyle altyapıdan çıkar oyuncuyu,koy 11'e tutsun.Masal anlatma bana,bugün hangi büyük takım altyapıdan çıkardığı oyuncuyu oynatıyor?

Kardesim sende okuma sorunumu var?ben sana bügün al yarin oynat mi dedim,üc sezondur yazdim.Dünyada bütün takimlar altyapidan cikan oyuncularini oynatiyor,türkiyede yapmiyorsalar bizim külüplerin ayibi,ha dünyada kimse yapmiyor diyorsan o da senin ayibin cünkü futbol bilgin sifirmis demek

Kardesim sende okuma sorunumu var?ben sana bügün al yarin oynat mi dedim,üc sezondur yazdim.Dünyada bütün takimlar altyapidan cikan oyuncularini oynatiyor,türkiyede yapmiyorsalar bizim külüplerin ayibi,ha dünyada kimse yapmiyor diyorsan o da senin ayibin.

Beceriksiz ve tembel türk oyuncularını mı oynatacak teknik direktörler.Dünyadaki takımların altyapıları senin altyapını 10'la çarpar.Her mesajında laf çakmaya çalışıyorsun,beceremiyorsan bari deneme kardeşim.

Sen kendinden 13 büyük insana sacmaliyorsun ve Abi yerine kardes diyorsan zaten cevab yazmazsan daha iyi olur kardesim

Eğer 32 yaşındaysan tamam sana abi diyorum artık,önceki mesajlarımda hakarete varacak söz yazdıysam özür dilerim.Özür dileyecek kadar edepli ve terbiyeli bir insanım.Ama 32 yaşında olman,bana "rahatsız" deme hakkını vermez sanırım :confused:

bucaspor kalecisi ömer kahveci'yi taniyan varmi? yedek kaleci lazim bize. sinan bolat'i almadigimiza göre tek alternatif ramazan köse. baska kaleci yok ligde

Eğer 32 yaşındaysan tamam sana abi diyorum artık,önceki mesajlarımda hakarete varacak söz yazdıysam özür dilerim.Özür dileyecek kadar edepli ve terbiyeli bir insanım.Ama 32 yaşında olman,bana "rahatsız" deme hakkını vermez sanırım :confused:

Kardesim sana uymayan birsey yazdiysam ,dersin Abi yada gökhan yerli bek konusunda haksizsin ama insani tanimadan sacmaliyorsun gibi seyler ayip oluyor,bu Foruma tartismak icin giriyoruz birbirimizi kirmaya degil.Ha sana kirilmadim cünkü senin yasindayken senden daha beterdim,herseyi bir tek ben biliyorum zanediyordum:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt