Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezonun başında, yanlış hatırlamıyorsam Wigan maçıydı, Büttner efsane top oynamıştı.

Hatta Evra'yı bile keser böyle giderse falan deniyordu ama sonra bir numarasını göremedik...

defansif açıdan evra büttnerden çok üstün o yüzden oynayamıyordu..

ofansif açıdan kıyaslanabilirler.. büttner hızlı, yaratıcı ama evra pozisyon bilgisi ve isabetli ortalarıyla üstün..

Bu sene Muslera'yı uygun fiyata satıp, kaleye Onur'u yada Tolga'yı, ön liberoya ise Gökhan İnler'i alabilmiş olsaydık şu anda yabancı kontenjanı açısından çok rahatlamiş olacaktık ve muhtemelen sol beke iyi bir oyuncu da gelmiş olacaktı. Hatta belki şu anda yeni çileklerin hayalini kuruyor olacaktık :(

He sonra yine 10 yıl adam gibi kaleci hayali kurardık :(

Bu sene Muslera'yı uygun fiyata satıp, kaleye Onur'u yada Tolga'yı, ön liberoya ise Gökhan İnler'i alabilmiş olsaydık şu anda yabancı kontenjanı açısından çok rahatlamiş olacaktık ve muhtemelen sol beke iyi bir oyuncu da gelmiş olacaktı. Hatta belki şu anda yeni çileklerin hayalini kuruyor olacaktık :(

musleranın şimdiki ederi 25 milyondur(bence)

veren takım çıkmadığı sürece kalmasında hiç sakınca yok..

Sol bekte Riera ve Balta ile uğraşmaktansa Muslera'nın en fazla bir seviye gerisinde olan Onur'u kalede görmeyi tercih ederim.

defansif açıdan evra büttnerden çok üstün o yüzden oynayamıyordu..

ofansif açıdan kıyaslanabilirler.. büttner hızlı, yaratıcı ama evra pozisyon bilgisi ve isabetli ortalarıyla üstün..

Tabi Evra çok üstün kesinlikle ama o maçtaki performansından sonra böyle yorumlar yapılıyordu ondan dedim... Sonuç tek maçlık performansmış demek ki, zaten rakibin durumu da ortadaydı. O yüzden satmaları normal, Manu kalitesinde bir adam değil.

Muslera cok özel bir kaleci. Belkide tarihimizin en kaliteli kalecisi olarak tarihe gececek kapasitede.

"Mac gitti" dedigin anda Muslera ortaya cikabiliyor, mac kazandiriyor adam sana.

CL kupasini hedefliyorsan böyle kaleciye ihtiyacin var. Kalmak istedigi sürece kalmali, hatta sözlesmesi uzatilmali.

üstad. kontenjan açılsın diye muslera satacağıma. sol bekte drogba oynasın daha iyi..

g.inler mevzusunda hem fikirimm.. melo anlaşılan bu senenin ilk 4-5 maçında yine hazır gözükmeyecek...

elimizdeki oyuncu forvet yada orta saha olsaydı çok rahat satardık ama kaleciye o paralar verilmiyor malesef, piyasaları düşük.

vermiyorlarsa onlar düşünsün

neden iyi oynayan adamı satmaya çalışayım ben porto değilim ki!

yani adamı 20 ye falan almış olsam neyse zarar etmeyeyim falan diyecem..

ayrıca muz dünya kupası sonrası çok istenecek, çok güveniyorum:cool-96:

Muslera cok özel bir kaleci. Belkide tarihimizin en kaliteli kalecisi olarak tarihe gececek kapasitede.

"Mac gitti" dedigin anda Muslera ortaya cikabiliyor, mac kazandiriyor adam sana.

CL kupasini hedefliyorsan böyle kaleciye ihtiyacin var. Kalmak istedigi sürece kalmali, hatta sözlesmesi uzatilmali.

CL kupasini hedefliyorsan sol beke de ihtiyacın var malesef, bırak cl yi ligde bile idare etmiyor bizi sol taraf.

Sol bekte Riera ve Balta ile uğraşmaktansa Muslera'nın en fazla bir seviye gerisinde olan Onur'u kalede görmeyi tercih ederim.

Onur'a fazla sempatin mi var yoksa Muslerayi tanimazsin ve sevmezsin mi bilemiyorum ama bir bildigim var o da Onur'un asla Musleranin sadece bir seviye gerisinde oldugudur. Muslera'ya saygisizlik yapma. Bulmusuz onca sene sonra COK iyi bir kaleci ve hala onu elden cikarmak düsüncesine sahip olan insanlar var. Tuhaf.

süper kupa maçı kadrosu :)

--------muslera-------

--eboue---cehdjou--semih---h.balta---

--------hamit/engin---melo--selçuk--emre-

------------snejder------

-----------drogba---/burak----

amrabat-riera-danny-elmander kadro dışı...

ben anlamıyorum. 2013-2014 sezonu başlamadı aslında 6+2 devam etmesi lazım :)

Muslera gittikce cok daha iyi oluyor. yasida daha 27. kaleci icin cok genc sayilir. 2-3 sene icinde dünyanin en iyisi olmaya aday olur neuer ile birlikde bence.

sadece kurtarislari ile ön plana cikmiyor. oyun icinde devamli. topu oyuna sokusu muthis kaliteli. bazen sacma sapan hatalar yapior ama halen.

bunlarida en gec 2-3 sene sonra full kapatir büyük ihtimalde. bizde emekli olsun ve olmalidirda büyük takim isek. degil 25..30-40 milyona yine satirmam muslerayi acikcasi. satip kimi alacaksin ?! onur ?

onur iyi kaleci ama musleranin yarisi degil maalesef. onurun cizgi üzerinde reflexleri cok iyi ama baskada yok pek artilari.

Akıl var mantık var , Muslera kim Onur kim Allah aşkına.

Kontenjan açalım diye takımın en kilit adamlarından birini niye gönderelim ?

Ben olsam Muslera'ya zam yapıp 2018'e kadar sözleşmesini uzatırdım.:encouragement::encouragement::encouragement:

(Futbolu bırakana kalsın istiyorum aslında ama en fazla 5 yıllık anlaşma yapılıyor genelde ondan 2018:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt